Inlägg

Inlägg som Xans har skrivit i forumet
Av Xans
Skrivet av nME:

Med självkörande bilar på g, och delvis självkörande redan ute, så behöver denna lag kanske revideras ganska snart?

När väl Sverige godkänner dem som självkörande... Lär väl ta en bra stund

Skickades från m.sweclockers.com

Av Xans
Skrivet av Xaves:

Jag som todde det bara var disk och kläder med svåra fläckar som man blötlade... Där ser man

Haha

Skickades från m.sweclockers.com

Av Xans
Skrivet av Xaves:

Bra Initiativ! Tror dock det kommer ha en ganska liten inverkan, folk är och förblir idioter.

Blir betydligt eller för poliser att blötlägg alla dessa idioter vilket jag tror kommer ha större effekt i avskräckande syfte.

Men vi får la se

Skickades från m.sweclockers.com

Av Xans

@zeleni: Tycker jag låter rimligt för det kortet. Vi kan sköta detaljer i PM.

@mickeo: Kör vi på, tar det via PM.

Av Xans
Skrivet av zeleni:

500 + frakt.

Bara för 760 då?

Av Xans

Asus GTX760 OC 2Gb(Sålt) och RAM minne

Hej!

Säljer nu mitt Asus GTX760 OC 2Gb till högstbjudande. Det fungerar felfritt.

Garanti har gått ut då jag köpte det i början av 2015, uppgraderat till ett 1060 därav säljer jag.

Kortet kan antingen skickas mot fraktkostnad eller hämtas i Malmö.
Budgivningen sker endast i kommentarstråden.
Alla bud är exklusive frakt

Minsta höjning är 50kr på föregående bud och budgivningen börjar på 100kr.

Har även två uppsättningar minne jag säljer för högstbjudande, bud börjar på noll där och ingen minimum på höjning.

Minnen är
Corsair XMS3 2x2GB 1600Mhz
Corsair Dominator 2x2GB 1600Mhz

Läs hela annonsen här

Av Xans

@BadNewsBrod: Ja precis, klumpigt uttryck av mig!
Man märker när folk inte kan hantera flera små strider på kartan samtidigt och hur alla vill ha de största Elite enheterna först.

Av Xans

Bra spel tycker jag, mycket djup i multiplayer, går inte bara att vara passiv och bygga upp enorm armé för att spöa fienden i end game. r öppen beta nu i helgen för de som vill testa innan de köper

Av Xans

Detta är awesome, tror att hemelektronikförsäljningen kommer öka en lite smula och (mindre) företag kommer få bättre marginaler tack vare detta vilket i sin tur leder till att pengar rör sig etc etc.

Av Xans

Hej
Jag tror jag gjort ett misstag. Har ett GTX760 från Asus och kom över ett GTX760 till från Asus som är påväg till mig nu...har aldrig använt SLi förut. Det nya kortet jag köpte har samma kärna men är "mini" modellen. Kommer det fungera?

Av Xans

Skall funka finemang! Bara att tuta och köra

Av Xans

Som jag tolkade manuallen klarar den bara av att köra ljudet från en källa åt gången, så lösningen där är att:
Xbox -> HDMI -> Direkt i TV/projektor
Musik du vill spela -> Körs på receiver

För att förenkla för att byta med att köra Xboxen på receiver också köp en HDMI splitter så en sladd går till receiver och en till TVn, se bara till att du köper en HDMI splitter som stödjer HDCP och har separat strömförsörjning så du inte tappar signalen.

Finns en till fördel att köra den setupen då det blir mer inputlag/fördröjning när man kör spelkonsoler via en receiver det märks speciellt när man kör FPS eller andra spel där det går snabbt till!

Har själv alla mina konsoler kopplade direkt med HDMI till TVn och optiskt ljud från TV till receiver för att minimera inputlag/fördröjning. Visst det blir lite mer omständigt när man ska byta mellan källor men antar att din fjärr till förstärkare ändå går att programmera för att styra alla dina apparater.

Av Xans
Skrivet av Telepati:

Ja 930 stöder Miracast, är det en funktionell och en teknik som inte bara är häftig utan även något du tror folk kommer nyttja?

Beror helt på såklart Jag tycker det är riktigt gött att kunna slänga upp A/V från telefonen på min TV eller mediaspelare men en knapptryckning, Miracast är den tekniken som jag tycker fungerar bäst om man inte vill köra Apples ekosystem.

Problemet är att folk med tummen mitt i handen har svårare att använda tekniken är om de skulle sitta med en ATV + random iOS enhet som stödjer AirPlay, min mormor(95år) klarar av AirPlay men inte några andra liknande tekniker pga det är "för krångligt".

Av Xans

Skummade manualen, där står det att du bara kan köra Airplay i sekundär zon om det spelas i huvudzon, så om du vill ha ljud till xbox samtidigt får den köra på sekundära zonen med egna högtalare.

Av Xans

AKG är alltid trevliga, skall det enbart vara för dator eller för telefon också?

Av Xans

Klart värt att vänta på 930, jag kör på 920 just nu och byte aldrig till 925 för det var så små skillnader. 930 kommer få miracast och annat trevligt tack vare WP8.1

Vilket jag kan intyga är riktigt trevligt, har kört det snart två månader och kan bara ge tummen upp.

Så vänta några månader tills 930 kommer.

Av Xans

Blir en av varje nästa år, har PS3 och 360 sedan tidigare och gillar båda maskinerna mkt, lika bra så man kan varaka och välja mellan alla spel och skita i att något är exklusivt

Av Xans
Skrivet av lossah:

Nu har jag aldrig kikat på en Andersson. Men jag förstår inte riktigt folk här.

Jämför ni en Volvo 240 med en Ferrari också?

Man jämför BARA produkter inom samma prisram. "hej köpte en x igår för 10k den suger skulle köpt en y, kostar iofs 20k men jävligt mycket bättre!!!!!!" - Va!? Lät ologiskt.

Men, igen. Om Andersson ÄR kattskit jämfört med andra modeller INOM SAMMA PRISRAM, så kör till.

Skiter väl blanka fan i Samsung är bättre om den kostar åt skogen mycket mer också.

Ja den logiken är ganska sprucken

Man får vad man betalar för, om en TV/ljudsystem/etc är billigt så håller det inte hög kvalité, sedan finns det såklart alltid mer prisvärda produkter inom en viss prisklass helt klart.

Av Xans
Skrivet av backfeed:

Det är fysiskt omöjligt att uppfatta skarpare bild, om upplösningen i ditt eget öga inte räcker till.

Det var samma sak med 1920x1080 vs 1280x720, det påstods att det var en fantastisk skillnad, men på ett betraktningsavstånd där ögats upplösning inte räcker till så är det omöjligt att se skillnaden, i blindtest.

Ett hållbart test är att utifrån exakt samma högupplösta källmaterial ta fram en 4K och en 1080-variant, och sedan titta på båda på exakt samma utrustning (dvs en 4K-skärm eller projektor). 1080 på en 4K-skärm lämpar sig som bekant bra eftersom varje pixel från 1080-källan kommer renderas till fyra pixlar på skärmen, utan några avrundningsfel. Sedan gör man många upprepade dubbelblindtest på ett betraktningsavstånd där 1080 precis går över gränsen för ögats upplösning, och tar sedan en statistisk titt på det hela. Resultatet torde hamna nära 50/50, dvs inte bättre än ren gissning.

Med det sagt så är självklart hög upplösning inget negativt, tvärtom. Ju högre desto bättre. Jag menar bara att det är onödigt att satsa extra pengar enbart på högre upplösning, om man inte kommer att dra nytta av den. Att satsa extra på bildkvalité - färg/kontrast/etc - är en annan sak. En sådan här liten Andersson-skärm med 4K är meningslöst; upplösningen kommer inte till någon nytta om man inte sitter extremt nära, och bildkvalitén är högst sannolikt sämre än genomsnittet. Bättre att satsa samma summa pengar på en 1080-skärm med högre bildkvalité, alltså.

Helt rätt att ögat inte kan uppfatta upplösningen(se pixlarna etc). Det som skiljer sig är att man upplever ett helt annat djup i bilden, såklart måste materialet man visar vara av kvalité för att det skall ge effekt. När Sharp visade upp 8K för ett tag sedan så kändes det nästan som 3D då man fick ett galet djup i filmen. Riktigt coolt tycker jag. Dock så är det som med all teknik man får vad man betalar för.
Så en 4K tv idag för 10k...njjaee kanske inte det smartaste köpet om man vill ha kvalité

Jag håller med dig till fullo, köp en 1080p skärm med bättre bildegenskaper istället!

Av Xans
Skrivet av Zero Walker:

Är inte alltid Andersson budget, eller är ja helt ute?

Helt rätt, super budget.