Inlägg

Inlägg som huggggge har skrivit i forumet
Av huggggge

om det är 3pins kontakter så finns det inga sådana på ditt agg, kolla t.ex vart cpufläktensladden går in, den sitter på en kontakt på moderkortet, kolla vidare, det brukar finnas ett par stycken lediga.

Av huggggge

Jag beställer nu, men ska jag köpa en eller två?

Av huggggge

R.I.P Dremeln
R.I.P Borren

får klä mig svart imorgon

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av .:B9:.SiNNeR
du det går inte att se från alla vinklar . kan du se runt hörn utan speglar eller `? så svaret är nej , maxvinkeln på höjden för att se grisen är precis som på filmen . rätt lamt igentligen . ganska så .

Jag har inte sagt att det går att se den från alla vinklar? sluta dryga dig och erkänn att du har fel, jag har sett den där själv och Vet tvärtemot vad du verkar göra...

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av adamj
ser man den från alla möjliga vinklar eller bara om man kollar "ner" i skålen?

Du ser den sålänge den befinner sig med en spegel bakom sig därifrån du kollar, men tror den ligger så djupt så det inte går att se från sidan utan att det ser bra ut från alla håll.

Jag har varit i en sån där gadgetbutik som har allt såntdär och kan lova att den är riktig, faktisk ganska cool, en sån i liiite större format med typ en irlstor gris vore grymt som saaatan

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GoTaLL
den ..? "dom" blir det i slutändan .. .. men detta är enbart en liten del av vad som kommer

aha "the antidot"

Av huggggge

uppstartsproblem

tjenare, jag skulle ominstallera mitt xp och ville då ta bort partiionen som det varit installerat på, men det ville den inte för den klaga på att vissa filer fanns där som behövdes installera. så jag installerade på samma partition och valde att ta bort allt. När jag ominstallerat så kom jagin men hittade alla mina filer osv för det var bara WINDOWS mappen som ominstallerats. iallfall jag stoppade in windowsskivan och startade om för jag intestallerat några drivrutiner, men efter det så fastnade datorn i den svarta textenn där det brukar stå: press DEL for setup typ... har testat starta om datorn hur många gånger som helst och det är likadant nu, har trestat utan cd:eni och med, men icke sa nicke. så jag tog ut hårddisken och stoppade in i en annan dator, så formaterade jag den i enhetshanteraren och stoppade in i datorn igen, men det är likadant nu

Jag misstänker moderkortet, fast jag vet inte vad som kan ha gått fel, jag har testat att cleara CMOS utan framgång det är ett: elitegroup k7s6a

resten av datorn:
hiper type-r 580w
wd 80gb hdd
geforce mx440
756mb minne, Någon som vet avd som kan vara fel?

Av huggggge

ominstallationsproblem

Tjenare, skulle installera om winxp på min dator med home på, och den jag skulle installera var pro. anyway jag stoppade i skivan när datorn var på, startade om den men den vägrade boota från cdromen, så jag startade den i windows från den här datorn, och typ valde installera omxp. då laddade den lite osv och startade om, då kom jag i det vanliga "bios"-liknande modet, men när jag ska välja på vilken partition jag ska installera den på så finns det bara en och det är samma som windows ärinstalerat på, jag tar på "ta bort partition" och då står det såhär:

Det går inte att utföra den begärda åtgärden på den valda partitionen.
Den här partitionen innehåller temporära installationsfiler som krävs för att slutföra installationen. Så det enda val som går att välja är att installera ett till operativ på samma partition, och det kommer bli helt sjukt... Någonsom har en idé på hur jag ska lösa detta?

MVH / frasse

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Miptex
Just så jag menade. Inte fejk mao.

* Lasersvärd går troligen att göra. Anledningen till detta påstående är att man aldrig fått en officiell förklaring på hur de egentligen fungerar (vad jag vet). De möjliga tillvägagångssätten blir då oändliga. Tills någon visar mig en trovärdiga källa där Lucas citeras och säger prompt att det handlar om en vanlig laserstråle så kommer jag att vänta på att någon bygger en.

Jag vet ingeting om sånt här, men ett handtag med en laerpekare och så en liten slags rökkanon i som sprutar ut röken som utan ljus är osynlig som tunt mjöl jönssonligan lägger på larmen. I praktiken skull edet ufnka

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av keyser
I och med att den gamla skärmen hämtades med bud så låter det som om de skickades till en service-partner, inte till datorbutiken.
Så vitt jag vet så sköter datorbutiken alla sina returärenden med vanlig hederlig post.

Hur kan du få för dig att ett bud som hämtar en skärm i Stockholm jobbar på datorbutiken? De håller ju till här nere i skåne

Jag visste ingeting av det där så antagligen därför

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SantaClaus
Troligen för att försöka erbjuda bra service och minimera tiden du står utan skärm.

Vänd inte på myntet nu, det var Dom som skickade en märkbart begagnad skärm. Jag hade betalat för en ny skärm inte en begagnad, repig skärm.

Av huggggge

Har nu skickat iväg ett email och klagat på exakt Allt jag kunde hitta, inte skitsaker utan saker jag fakstiskt stör mig på. t.ex att ena sidan är dåligt limmad mellan ljudisoleringen och plastkanten. att samma dörr inte stänger tätt, det är en dum glipa längst upp och emot fronten, att dörren inte stänger tätt den heller, min LED längst fram lyser inte och att hörlursintagen där fram inte låter OK.

Visst det låter som mycket men det är faktiskt saker jag stör mig på, och jag har inte lust att åka till webhallen igen (har redan varit där då det var en stor repa i fronten på mitt första, fick vänta 4 månader på ett nytt och även det var luckan glipandes på) med ett 14kg tungt chassi för att få ett med likadana fel. Butikerna är inte särskilt bra på att kolla om det är samma fel på returprodukten.

Fortfarande känner jag inte för att lämna tillbaka chassit då det är riktigt schyst förövrigt.

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SantaClaus
Det är helt ok enligt konsumentköplagen att ersätta kund med reparererad vara om den är i samma eller bättre skick än inlämnad produkt.

Tydligen inte, då dom skickade en ny direkt? Den var i och för sig sliten.

Dåligt hur som helst att inte informera om det.

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pritect
som jag beskrev ska funka bra de...hade problem med att dioderna inte lös när jag hade två pins fläktar inkopplade... men när man kopplade rpm på zalmanen till jord så lyser dom iaf...

Ok så om jag skaffar en jordkabel istället för rpmkabeln och fäster en strömbrytare där så borde det gå alltså? och jag kan också få bort blinkandet? för jag kör 2st ADDA 120MM och deras LEDs blinkar jättemycket. Men LEDsen för gpu och cpukylning (zalman båda två) lyser konstant.
Kan fota lite imorgon och lägga upp på baksidan.

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av badbolll
Jag använde bara två skrivbordslampor och sen tejpade fast vita papper framför lamporna, och sen justerade vitbalansen så den blev rätt.

http://hem.bredband.net/badboll/mono9.jpg
http://hem.bredband.net/badboll/mono6.jpg

Går ju att göra rätt enkelt

Blev ju riktigt bra, vad är det för apparat?

ska testas ikväll eller imorgon bilder kommer självklart

Av huggggge

Fix till keyboard error

Tjenare, finns det någon fix till att man får keyboard error när man startar upp en dator utan t-bord? datorn är en server så deet är lite onödigt med ett stort t-bord som måste ligga där för att kunna reboota, lite jobbigt

mvh / frasse

Av huggggge

ljuset på en zalman fancontroller

Tjenare, undrar om man skulle kunna fixa en onoff switch till LEDsen på denna fläktkontroller

http://www.webhallen.com/prod.php?id=30881

Så att ljuset stängdes av enbart, det är en molexkontakt som försörjer den. alltså jag vill att fläktkontrollern fortfarande ska fungera att välja hastighet, bara att den inte lyser alls.

Av huggggge

Jag beställde en skärm från datorbutiken som inte funkade, ringde deras support direkt och dom sa åt mig att jag skulle testa i en annan dator innan DOA RMA, jag hade inte tillgång att göra detta föräns 2 veckor efter och sa även det till dom. Så ringer vi efter 2 veckor och får snacka i flera timmar om att det var Dom som sa att vi skulle testa med en annan dator (dom ville inte ta emot skärmen som DOA) iaf så snackade min morsa med dom och då rörde dom på påkarna och några timmar efter kom ett bud som jag var allmänt gräslig mot (trodde han var utsänd från datorbutiken ^^). Dom hade sagt innan att vi skulle få modellen över den vi beställt då det inte fanns några av den vi beställt inne (låter ju ok ) så får vi den iallfall och det finns flera märken på den som tyder på att den är använd (inget sånt där plast som den första skärmen var i npackad i, repor efter reparation) så vi ringer igen och min morsa lackar satan varav dom ersätter oss med en 19" snäppet bättre skärm igen denna funkade ok och jag bad om ursäkt till budet som visade sig inte alls tillhöra Datorbutiken (dum som man är ). Den nya skärmen hade bl.a pivotfunktion osv så jag är nöjd, men jävligt dålig support jag fick. Att skicka en reparerad skärm och ljuga är Inte snällt..

Av huggggge

Fråga runt lite och se om du känner någon som jobbar på företag med bra lina. Så skaffar du en gammal pII eller III och så har du en bra mycket billigare server

Av huggggge

Foton

Tjenare, t.ex när ni gör olika recensioner och tester av diverse produkter så brukar det bara vara en vit bakgrund, jag undrar lite hur man får denna effekt (någon slags duk, självklart men vad och vart) och så undrar jag lite om ljussättning.
Någon skribent som blir manad att tala om hur ni gör?
Går det att få sådan schyst belysning med lampor hemma?

T.ex såhär:

http://www.giftbox.se/images/image_340.jpg

MVH / frank

PS. jag visste inte riktigt vart tråden skulle in, men den passa väl här? DS