Inlägg

Inlägg som Starliner har skrivit i forumet
Av Starliner

Måste tyvärr hålla med om att man spelar mindre ju äldre man blir. Man rycks inte med lika mycket i spelen. Och tar sina "gubbpauser" som man aldrig tog innan, utan man höll sig fastklistrad.
Japp efter man slutade spela Asherons call så har det inte funnits något som gått att jämföra i spelkänsla. Vilken otroligt bra pvp-värld och system. Så kan detta spelet avlösa de gamla goda "avancerade" mmorpg-spelen och inte är allt för lätt så kommer de nog att lyckas.

Av Starliner

Onekligen kommer det bli spännande å se om de kan hålla kvaliteten uppe på all pvp, deras grundtankar låter ivarjefall lovande. Ska helt klart försöka komma med i betan. Texten nedan är hämtad från en tidig intervju från www.mmoprg.com (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/overview/gameID/4)

When is Darkfall entering open beta testing? We are hoping for a open beta test of Darkfall in Q4 2002. The word "Delay" is very common in the game development industry though, so we can only hope and guess at this stage.

When will Darkfall be released? We are hoping for a Q1 2003 release of Darkfall. Again, delays happen, but we are working hard to get Darkfall ready for release. The only thing we can say for sure, is that Darkfall wont be released till it is finished and running stable.

Känns skumt att de är så kraftigt försenade, samtidigt så är det skönt om spelet inte är för fullt av buggar så man inte orkar spela det i början.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Witte88
Fraps fungerar inte för jag råkade ladda ner trial version o sen kan jag inte starta full igen :/

Har du provat att avinstalera och sedan göra en ominstallation? Kan hjälpa.

Av Starliner

Backgammon har jag inte sett någon nämna, otroligt roligt för både nybörjare och för veteraner.

Skulle våga mig på att klassa Majong som ett brädspel (å delar ni inte uppfattning så ha överseende), lite avancerat men mycket glädje i spelet.

Många klassiska fina spel har nämnts som Axis And Allies (ej spelat med expansioner dock) och Finans

Av Starliner

Gillar BattlefieldVietnam så att man kan lyssna på egen musik via spelet, eller välja nått så att alla hör. Avslöjar ju sin position men mötte man sämre spelare så gjorde ju inte det så mycket. Samma när man flyger, kötta på Paint it black med Rolling stones och sedan släppa napalm över några stackars flyende spelare, först hör de låten sedan vet de vad som väntar dem.
Fast i många spel låter man bakgrundslåtarna ligga och mala.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CAJ
Har lite kul fakta gällande PSG 90, farsan var med på ett litet hörn när dom skulle införskaffa det nya prickskyttegeväret för armen.

Dom gjorde lite tester och när det bara var ett par vapen kvar så fick han som var ansvarig för "projektet" en liten idé, som enkelt gick ut på att låta matpersonalen provskjuta.
Resultatet visade att det gevär som var lättast att träffa med var PSG90 även för amatörer!

He he vilken trevlig anekdot. Fler som har roliga minnen eller anekdoter av skjutupplevelser?

Av Starliner

Irl måste jag ju säga att PSG 90 (Prickskyttegevär) var klart det roligaste vapnet att skjuta med. Ett gevär som Britterna tagit fram och används av SAS fast Svenska armen har modifierat lite för våra förhållanden. Anses vara bland de bästa Psg i världen. Kaliber 7,62mm

http://www.soldf.com/images/s_psg90_2.jpg

Ak4

http://www.soldf.com/images/s_ak4.jpg

var roligare än Ak5

http://www.soldf.com/images/s_ak5.jpg

men tråkigare vård. Militärens vapen är klart roligare än jaktvapen. Handgranater var ju mer än chock upplevelse i början. Tyvärr aldrig skjutit med AG90, verkar klart coolt.

I spel är Enemy Territory's eldspruta kul att leka med

http://www.wolfensteinx.com/images/weapons/flame.jpg

.
Även i Battlefield Vietnam XM148

http://images.ea.com/eagames/official/bf_vietnam/weapons_vehicle...

den med granattillsatsen.

Av Starliner

citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Ursprungligen inskrivet av sobe
Finns det glass-svärd? Fan vad gott, vanilj och choklad då eller?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dyll
Nåja, nu handlar det om ett vapen som är benämnt på engelska och "Glass Claymore" blir därmed inte glass utan glas på svenska.

Dyll jag tror nog han var ironisk, så Engelska-Svenska lektionen var nog onödig.

Av Starliner

Asherons Call

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tjalve
har inte spelat något av spelen tidigare i serien men det här ska jag testa. Dock tvivlar jag på att det är i närheten av FF serien men vi får väl se

Svårt att jämföra spelen då FF-serien är så otroligt linjär i jämförelse. I FF känns det som att allt är förutbestämt som att se en film som man är lite lite interaktiv i. I TES blir man nästan irriterad på hur valfritt allt är, du väljer och påverkar själv hur din spelupplevelse blir. Så ha ett öppet sinne om du provar något spel ur serien, -smaken är som baken-.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SID 6.7
I kungens palats i Mournhold (Royal palace) finns det en Argonier vid namn: Effe-Tei.

Det är han som teleporterar dig tillbaka till Ebonheart.

Bockar och bugar, ska sätta mig och spela igen å direkt leta upp Effe-Tei.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HappySatan
Lönnmördarna försvinner om du pratar med någon vakt, då får du också lite information om hur du kommer igång med Questsen som ingår i Tribunal...

Synd att jag visste om det innan jag gick iväg på värsta crusaden mot de jäklarna. Pratade ju med vakterna men jag drogs med deras prat om att stoppa dem.

Så nu är jag fast i Mournhold och kommer inte ifrån stan. Finns ingenstans jag kan lämna stan. Pratat med alla minst 2ggr. Kollat alla gångar, däremot underjorden har jag inte kollat helt, MEN jag rår inte på de monster/gubbar som är kvar där, trots min livvakt, så questen att ta lönnmördarna kan jag inte klara av nu (är ju bara lvl3) och de andra sorters quests som finns där nere.

Hur kan jag lämna Mournhold??????????

Vill till Balmora, ingen vill teleportera mig bort härifrån.

PS isistafall kan jag tänka mig att använda någon kod för att byta ort, finns det någonsådan kod??

Av Starliner

Hjälp i morrowind

Nu blev jag så otroligt sugen på att ge detta spelet en chans (har slö spelat några timmer för ett år sedan och tappade intresset), nu när Oblivion snart kommer så har man ju läst så mycket om föregångaren(hoppas jag får uppleva magin ni upplevt). Så jag har suttit en del timmar och försöker verkligen ge spelet en chans. Nu står jag för ett stort problem, jag kanske är lvl 3 eller högst 4. När jag går och lägger mig så kommer det en Lönnmördare och ska ha ihjäl mig varje gång jag sovit. Jag pratade runt och fick reda på att jag ska till Ebonyhart. Där skickar de ned mig till cloakerna. Stötte på en kille som jag kunde hyra, så nu har jag en livvakt, å ärligt talat så hade jag nog inte överlevt så länge där nere bland alla spöken och lönnmördare. Jag har laddat loss ordentligt i cloakerna fyllt både min och min livvakts "inventory" med grejer så jag fick ge upp att vara där nere och gå upp för att sälja. Men jag vet inte vart jag ska där nere, stötte på en motståndare som vi inte klarade av, han hade en pilbåge och dödade mig med en pil och även om jag gömde mig så dödade han ganska lätt min livvakt (tillhör han questen?). Nu när jag kommit upp så verkar vissa karaktärer lite imponerade av att jag varit där nere men överlevt. Hur blir jag av med Lönnmördarna när jag sover(tror nog att jag lätt klarar av dem själv nu, vilket jag inte gjorde när de första gången kom)? Om inte vad ska jag isf göra?

Fråga 2: När jag säljer en rustning som är värd 1000 så får jag bara cirka 250 för den. Ska jag kuta tillbaka till tex Fighterguilen där jag är medlem och sälja där istället? Så att jag kan få lite mer? Lastade över på min livvakt ett värde för cirka 40.000 men får bara en bråkdel av detta när jag säljer.

Ska försöka engagera mig i att spela i spelet så kanske jag fastnar, börjar redan bli lite välkänd med denna otroligt stora värld, tror det var det som skrämde mig förra gången.

Av Starliner

Smygandes runt förstöra, spränga, förvirra och swich springa fram, ett snabbt hugg, sen snabbt in i skuggan. Med som han nu blev kallad av Creation-programmet Heroic Ex-con . Stor focus på Destruction, Speed, Sneak, Illusion och höja Blade. Inget vidare på Speechcraft men vi får väl se när det väl gäller.

http://www.oblivionmods.info/?John%20Doe&Heroic%20Ex-con&0&7&...

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HappySatan
Håller inte alls med EvilNed, AoW2 är lika bra som de övriga AoW-spelen. Väldigt likt Shadow Magic, iofs, men lite andra enheter och sådant. Tycker absolut att du ska prova det, kostar ju i princip ingenting länre.

(Förresten så har AoW2 högst betyg av de alla på Gamespot, där de fått 8.6 (AoW1), 8.8 (AoW2), 8.7 (AoW:SM)...)

Tack, ska kolla om man kan hitta det billigt antingen när man köper något annat spel på nätet, eller om det finns billigt i butik här i Gbg. Som sagt går nog att hitta ganska billigt

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ettis
Har för mig att den kommer använda starforce...

Ja de använder starforce, har själv betan till HOMM5 och det tog mig låååång tid att få Starforce att fungera. Fick ringa många samtal till Polen(kundtjänst) för hjälp. Så på dålig engelska försökte de lösa problemet som inte låg på min dator utan hos dem tydligen.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av EvilNed
Age of Wonders 2 anses vara det sämsta spelet i Age of Wonders serien, medan Shadow Magic anses vara mycket bättre. Så du kanske inte borde skaffa dig AoW2 iallafall.

Man tackar då ska jag inte leta upp det. Kan ju inte kosta så mycket heller å andra sidan, fast ändå.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HappySatan
När du nämner Shadow Magic så antar jag att du spelat AoW2 också... de släpptes ju typ samtidigt, så (i varje fall jag) blandade länge ihop dem.

Edit: Nästan samtidigt var visst en överdrift... dryga året mellan dem ser jag nu. Jag började dock spela dem samtidigt, ungefär, utan att veta att det var olika spel

Ofan är det verkligen 2olika spel. Jag spelade demot till AoW2 tror jag, blev så glatt överaskad att jag köpte Shadow Magic, grymt roligt spel. spelar fortfarande emellanåt. Menar du att det är värt att leta upp AoW2 och få sig en annan spelupplevelse??

Av Starliner

btw2. Vad hände med er Coltrasten, Zalmanusa, Dagge, krishnii, Debuged, Starliner, Basti, IsacJ och E_maN? man ser ej till er varken i tråden eller IRC-kanalen...
Är ni inne så mkt i spelandet att ni ej hinner skriva eller har ni tröttnat? Eller kanske bara fullt upp?
[/QUOTE]

Jag slutade spela faktiskt, dels för att jag tröttnade lite. Träffade ingen igen från Swec när förutom Dagge 2ggr i början. Efter någon dag fick jag lämna in min dator på lagning och sitter nu på en som jag inte kan spela på Så nu spelar jag Return to Wolfenstein vilket iofs är kul men långt ifrån samma sak.

Hoppas ni har kul, jag följer tråden så kanske man hoppar in igen när jag får tillbaka min vanliga pc.

Av Starliner

Spelar fortfarande, det lever och finns massvis med serverar. Självklart inte som förr vid sin storhet men tillräckligt för att hitta olika som skall passa en.