Inlägg

Inlägg som Starliner har skrivit i forumet
Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zie
Jag kollade igenom datorn lite och sånna mappar som "Mina Dokument" där spel brukar gilla att lägga saves och profiler. Jag var inte lite förvånad när jag tog egenskaper på NWN2-mappen och insåg att den tog 6GB... Detta är inte spelet utan bara en massa savegames från när jag körde igenom spelet två gånger...

80 saves = 5.8GB...

min låg "bara" på 1,1 gig men har kanske 10 saves, brukar använda sådana som är riktigt långt tillbaka, kommer ju ändå inte börja om så långt bak utan isf göra en ny char från början om jag skulle fastna.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Luurk
Tror ni det är spelbart med ett ATI Radeon 9600XT ??
Känns som att det är på tiden att köpa ett nytt dock..

Annars har jag:
P4 3,4Ghz
1Gb ram.

Absolut, jag kör med ett 6600gt, 1gig ram.

Av Starliner

är detta i akt 3?

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av enslavement
Någon som vet om man kan spela detta spel på en laptop med följande:

AMD Turion 64 X2 TL-52
GeForce Go 7600 256 mb
1024 MB ram

hoppas hoppas......

Spelet fungerar hyfsat på min stationära
AMD Athlon 64 3000+ 1,81GHz
1024mb ram
Geforce 6600gt

din spec är ju bättre, fast om det skulle påverka att du kör på en laptop har jag ingen aning om.

Av Starliner

Re: AI

Citat:

Ursprungligen inskrivet av spelabanjo
Någon som fått problem med ens followers AI? De har bara slutat att följa efter mig och gör i princip ingenting längre. De försvarar sig när de blir attackerade men det är typ allt. De utför inte ens direkta ordrar.

Jag bytte ut en karaktär och den gjorde som den skulle men man vill väl spela med de som man vill spela med.

Någon som har ett tips?

Hänt mig tidigare, då valde jag min main character. Sedan högerklickar jag över var och en av de andra karaktärerna. Från den menyn som kommer upp väljer jag att ge dem ett kommando. Det kommandot är antingen attack nearest eller follow me. När jag testade dem så började de följa mig igen, samt senare även attackera monster igen.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av evil penguin
http://www.straightdope.com/columns/010511.html

Bockar och bugar, då fick man den frågan besvarad som man gått med i ett/två decennier. Kul

Av Starliner

Pösk Cred till dig när du skriver dina spoilervarningar. Tack vare att du lägger så många rader efter din varningstext så råkar man inte läsa den. Vilket jag tyvärr gjort några sidor tillbaka vilket gjorde att man tappade lite av känslan i spelet. Ska inte säga vem som skrev en slarvig rad, men tyvärr mycket frustrerande, då den utgjorde en stor del av spelets berättelse.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Malrux
Jag Gick den andra vägen, hjälper de onda(Axel). Jag får inte den dialogen.

Ska bli sjukt kul å få spela ond när jag spelat klart den goda sidan. Få se alternativ och hela handlingen föras framåt från ett nytt synsätt. Vissa alternativ är nästan svåra att välja när man spelar som god, specielt när Neeshka (eller vad hon heter) är på att man bör vara mer Chaotic.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Malrux
Nop han som är bakom Moonstone mask tror jag(syd), där är det fyra som ska bryta sig in i ett hus, men så ger en upp och ger lösenordet. Fick inte du det och hur kom du så fall in i dörren?

Spelar en laglydig Paladin men tyvärr vill han även förebygga brott. Så jag övertalade dem att inte bryta sig in, samt att försvinna iväg. Så jag fick inget lösen där(om jag tänker på rätt ställe som du). Skulle inte drömma om att bryta mig in i någon laglydig människas hus, om det inte fanns misstankar från myndigheter eller kyrkan så klart. Då slås dörren in illa fort, allt i kyrkans vägnar.

SPOILER Moire fanns för mig på ett annat ställe. Fick uppdraget av Löjtnanten att snabbt beskydda en tjallare som arbetat med Moire. De höll på att skära halsen av denna kille när jag kom till hans räddning. Han äger ett stort hus i distriktet.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Malrux
SPOILER VARNING!!!!

När man ska döda Moire så ska man leta upp hennes tjuvar, när jag hittar de som ska råna huset och sedan attckerar en så är det ju meningen att den kille med vit tuppkamm ska ge upp och ge lösenordet men efter hanns liv är på noll så gör han inget. Det är en pratbubbla pån men man det funkar inte.
Det funka en gång, vet ej hur(dog var tvungen att ladda om)
Är det någon som vet hur man fixar buggen?

Hmmm spelade igenom den delen igårkväll. Menar du killen som står bakom några lådor så man inte kommer åt honom om man inte slår sönder lådorna? Jag dödade honom å fortsatte vidare. Så det fanns inte ens ett alternativ för en konversation med honom. Har du provat igen??

tillägg 10:37 Ahhh du kanske menar killen som står i samma rum som där Moire hänger? När jag dödat henne samt hennes livvakter så kunde jag tala med personen som man ska rädda i uppdraget.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cylon
Skön inställning till grafik! Hoppas du lirat...

...för det är enligt mig världens bästa RPG! Freeware dessutom!

Laddade hem spelet men det går inte att instalera. För gammalt spel gissar jag.

Sjukt sugen på att de släpper NWN2 nu..............

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Svatos
Kan man lira detta spel utan att ha spelat ettan?
Svår fråga kanske då ingen spelat det ännu.

Det lär inte vara något problem. Nog så att för den inbitne finns det nog massvis av saker som man själv inte kommer att se, eller förstå kopplingen till. Men det kommer nog inte styra spelet så att man inte kan uppskatta det. Så för dem har de en massa roliga poänger, medans en annan får en helt ny värld att upptäcka.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av raveremils
Då måste jag säga Rise of Legends. Fin datorspelsaction.

http://www.youtube.com/watch?v=dRh1niAmrkc

Wow var riktigt trevlig att kolla på, aldrig spelat spelet dock.

Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ospab
mm den är ganska cool =P fast inget gemfört med 1942

Nej jag håller nog med. Det bästa intror är från

Ages of Wonder: Shadow Magic fast jag kan inte ladda upp det. Vet inte hur jag ska kunna se den. Tror den ligger som en .bik fil men är lite osäker.

Av Starliner
Av Starliner
Citat:

Ursprungligen inskrivet av krishnii
de lär ju ta grymt långtid att spela på nätet jah! då va mitt drag slut... hörs om en stund ^^

Njae om jag inte misstar mig så är duels när du har en färdig arme och bara utför ett stort slag, inget vandrande på kartan. Så då tar det inte så lång tid.

Av Starliner

Det är troligtvis enklare för spelutvecklarna att hitta på ett monster och hur de rör sig och beter sig. Än att studera en exempelvis tiger väldigt länge för att efterspela deras rörelsemönster. Som raveremils skrev så är ju de flesta djur skygga för människan så det hade nog inte blivit så många som anföll en när man satt och spelade utan man ser dem springa iväg. För att man vill ha det så realistiskt som möjligt.
Möjligtvis om du hamnar på en ö där någon helt galen proffessor drogat alla djuren så de är sjukt aggresiva, apor som anfaller clan vis, pumor som förföljer dig tills du gör minsta misstag och verkar sårad. Elefanter som helt tappat greppet och ser dig som deras största fiende. Ett gulligt lite rådjur står och dricker vid vattenbrynet, du närmar dig ned för att fylla på din flaska och du hinner knappt reagera innan du har klövarna över dig och du ser något hysteriskt i blicken på bocken.

Eller nått

Av Starliner

Battlefield Vietnam

Av Starliner

Vad surt, bara att inse att inte så många lirar det hittills. Läst lite som du gjort hittills(lordgonzo) på olika forum och de har inte fått någon direkt bra betyg. Får väl också vänta någon månad ifall ingen annan börjar brerömma spelet.

Av Starliner

Någon som lirar Roma Victor?

Vv skriv lite om era upplevelser i spelet nu när det gått live. Spelade lite i ett tidigt beta-stadie men som det är i tidiga betan så buggade det självklart väldigt mycket.
Nog sugen på att spela det om några andra Svenskar lirar det.

http://www.roma-victor.com/