Inlägg

Inlägg som xc har skrivit i forumet
Av xc
Skrivet av Bizzro:

Nu säger jag inte att ett 1080 Ti är värt 2-3000 kronor. Men det har fördelen att det faktiskt fungerar med och presterar riktigt bra I titlar från 2014-2018 eran (drar i vissa extremfall jämt med 3060 Ti i DX11). Medans Arc inte ens startar i vissa DX11 spel t.ex.

Det är en sak som ligger Arc i fatet men jag tror dom har fått ordning på ganska många äldre spel nu.

Av xc

När man kollar lite i listan börjar man fundera på varför folk på tradera fortfarande köper 1080ti för 2000-3000kr när man får ett sprillans arc 750 för ca 2500kr

Av xc

Jag hade varit sjukt nöjd om jag kunde ha ett abb med bara viasat sport kanalerna, det är endast F1 och MotoGP och till viss mån indycar som är intressant resten av skräpet vill jag inte ha och därför betalar jag dom pengarna direkt till F1/MotoGP och kör genom deras appar.

Av xc
Skrivet av qwertylol1:

Har du semesterfilmer i 4K HDR Dolby TrueHD Atmos?
Har du ett kamerateam som filmar dina semestrar?

Vissa tar semesterfilmerna jäkligt seriöst tydligen 😂

Av xc
Skrivet av DasIch:

Desto högre frekvens desto mindre eftersläp får du,

Jag brukar ibland se två desto i samma mening, desto brukar komma efter ju.
Insåg just att jag stoppade två desto i samma mening utan något ju.. 😂

Av xc
Skrivet av jockos:

Allt under 90fps är ospelbart, då väntar jag hellre med spelet tills hårdvaran kommit ikapp. Att 60 skulle räcka är en seglivad myt från konsollkramarna som behöver copium.

Låt mig gissa, du får ont i magen,huvudet och kräks när det går under 60 fps?
Sen menar du kanske konsolkramare, jag tror inte ordet konsollkramare finns.

Av xc
Skrivet av Mindfighter:

Absolut, men de tillhör en minoritet och isp:erna har hållt domstolen nöjd. Everybody wins!

Jag kan tänka mig att operatörerna tänkte i dessa banor, dom som vill fulstreama byter bara dns och dom som inte fulstreamar påverkas inte öht, en lätt win för operatörerna och som värst oavgjort för fulstreamare, dom får göra sig besväret att byta dns sen är det full fart i seglen igen.

Av xc

Så denna kraftsamling av operatörerna resulterar endast i att fler får reda på var man kan fulstreama?
Jag hade ingen aning om dessa sidor innan jag blev tipsad iaf.

Av xc

Eftersom produkt kartonger inte har något värde så kan man alltså ifall man saknar en kartong till en produkt hemma bara beställa en likadan produkt av Proshop behålla kartongen och skicka tillbaka varan?
Det verkar ju som ett smidigt sätt att ordna orginalförpackningar på 👍

Av xc

Jag har inte läst mina avtalsvillkor med telenor så väldgt noga och helt missat denna våg av fulstreaming tydligen..det kanske står någonstans i avtalet att telenor när dom känner för det kan börja blockera aftonbladet på grund av vänstervriden nyhetsvinkling eller liknande, det vore ju snopet.

Av xc

Viaplay åkte ut när jag insåg att man kunde kolla på F1 via F1:s egen tjänst F1TV Pro.
700 spänn i månaden för F1 blev för dyrt i längden.

Av xc

Jag fastnade ett tag på att flippa Alan Wake bilden fram och tillbaka, hade inte bilderna varit märkta med on/off hade jag nog inte vetat vilken som var vad, såg ingen större skillnad faktiskt. Detta var då en stillbild, om man kutar i full fart förbi ser man verkligen någon skillnad eller måste man stanna och detaljstudera dom olika objekten i bilden?

Av xc

Kan det vara detta bios du har?
https://www.techpowerup.com/vgabios/250204/250204

ser dock ut att vara ett 580 bios.

Av xc

Det kanske har mining bios, lite nedställt för att gå svalt osv.

Av xc

Jag har väldigt svårt med att hitta skillnader i tex MP3 mot FLAC och liknande (om det inte är en 90:tals mp3 med 128kbps eller lägre)
Jag lyssnar mer på musiken än kvaliteten på inspelningen förmodligen.

Av xc
Skrivet av Laxpudding:

Finns det en "Spelmästare"-meny hos Philips eller Sony som ser ut som nedan?

Det kan hända att TCL har anlitat samma översättare som Hisense använde till min tv 🤣

Av xc
Skrivet av SuperNova:

Kontentan är ju att han och barnen inte tycker tjänsten är värd pengarna. Det är ju detta man skall framföra I KLARTEXT.
Inte att man är arg för att man inte kan dela ett abonnemang som egentligen inte har oskäliga villkor.

Jag är inte arg, tycker bara inte det är värt att fortsätta betala när inte barnen kan fortsätta använda tjänsten på samma sätt dom gjorde för några månader sedan när dom båda bodde hemma.
Det resulterar då i att Netflix inte får några pengar från mig, signalen är således sänd kan man väl säga. 👍

Av xc
Skrivet av SuperNova:

Att abonnemangen är hushålsbundna är väl inget konstigt?
Det är väl stadndard för det mesta?
Dela el eller vattenabonnemang med grannen lär ju inte heller vara uppskattat.

Ni som drar jämförelsen med att bjuda på mat är ju lite lustiga.
Absolut, bjuda hem kompisarna på mat och köra en film som alla sitter och tittar på är ju inget konstight, men att hela kompiskretsen delar på samma konto är ju en helt annan sak.

Jag betalar 179/mån för netflix för att jag skulle ha en profil och barnen en profil var.
Dom har flyttat hemifrån för ungefär ett år sedan båda två och jag fortsätter att betala 179/mån men barnen kan inte titta på netflix i sina nya boenden så istället för att få in 179 spänn av mig varje månad kommer det bli så att dom tappar dessa 179 eftersom det inte finns någon mening för mig att betala detta när inte barnen kan använda kontot, och barnen kommer inte ta nya konton så det blir ingen vinstaffär för netflix att stoppa ungarna från att använda mitt konto.
Nu går alltså disney samma väg inga stålar från mig, eftersom upplägget där var samma en profil för mig och egna åt barnen.

Av xc
Skrivet av takeoninja:

Njae, alltså prestanda är ett så väldigt PC centriskt begrepp. Spel upplevelsen är himla bra i många Switch spel, bland det bästa som släppts de senaste åren. Sen finns det smolk i bägaren i form av lagg och annat som faktiskt stör men om det är något Nintendo kan så är det att leverera bra spelupplevelser och det är långt viktigare än prestanda och fin grafik för dom allra flesta.

Det sagt så är Sunshine/Moonlight en game-changer för handhelds i min mening. Det fungerar så oförskämt bra och har helt förändrat hur jag spelar. Flexibiliteten i att inte vara låst framför datorn gör att jag faktiskt KAN spela, iaf lite, trots 3 barn. För det är snabbt igång och lätt att lägga ner och plocka upp.

Jag har hört att man behöver 100fps för att spel ska kunna spelas, folk börjar tydligen må illa om det sjunker under 60fps då måste ju switch helt gå bort som bra spel upplevelse. Zelda på switch klarar väl knappt 30fps?

Av xc
Skrivet av Tralle:

Ser absolut ingen anledning varför man skulle använda game pass, ok du kan spela spelet just nu , men om du vill spela just nu och sen om 7 månader då?

Du kan spela spelet nu och om 7 månader om du vill, Microsoft tar inte bort några av sina spel från Gamepass vad jag vet, vill du ha ett tredjeparts spel så köper du det och spelar det nu och om 7 månader.

Edit: dessa studios ägs i nuläget av Ms och alla förstaparts spel säger dom ska komma till Gamepass så kommer nog finnas någonting för alla,

343 Industries
Alpha Dog Games
Arkane Studios
Beenox
Bethesda Game Studios
Bethesda Softworks
Blizzard Entertainment
Compulsion Games
Demonware
Digital Legends
Double Fine Productions
High Moon Studios
id Software
Infinity Ward
Inxile Entertainment
King
MachineGames
Mojang Studios
Ninja Theory
Obsidian Entertainment
Playground Games
Radical Entertainment
Rare
Raven Software
Roundhouse Studios
Sledgehammer Games
Tango Gameworks
The Coalition
The Initiative
Toys for Bob
Treyarch
Turn 10 Studios
Undead Labs
World's Edge
Xbox Games Studios Publishing
ZeniMax Online