Inlägg

Inlägg som Sack har skrivit i forumet
Av Sack

Puffar upp!!! Fick många fina svar😊 Men få spelkompisar dock. Så söker Dig/ Er som likt sonen har spel som sitt stora intresse och spelar så fort chansen ges, Men saknar någon/ några att spela med. Kanske har Du Autism, ADHD själv. Eller inte ser detta som ett hinder och står ut med en kille där spel betyder allt och som agerar kommentator under spelet, ibland lite högljud. Men lyhörd om man säger till och är en duktig spelare. Men det lär ni märka om ni ger honom en chans.

Av Sack

Någon som är sugen på att spela?

Söker någon/ några att spela med, Tex Apex legends. Overwatch, Team fortress 2, m.m Kontakta mig på Discord triple_xr#7471 Vänligen Oskar

Av Sack

Tack Alla för svar😊Men vad är blåtand?? Ni skriver alltså med en totalt okunnig morsa! Hur vet man om datorn har blåtand? Det är en ny dator som är ihopplockad vid köpet som en bra speldator o kostade 22000 kr Då borde den ha den där blåtanden? Eller? Ja han vill ha en kontroll som funkar att spela med i datorn Inte bara till tv spel konsolen Hoppas ni förstår hur jag menar. Sedan att det just var en elite wireless Tror jag beror på Att någon sagt till honom Att just en sådan ska han ha, om det ska vara bra o funka. Han vet nog inte riktigt själv? Utan vill bara ha en dosa. Han har ju doser till tv spel konsolerna Men dom funkar väl inte att använda på datorn?

Av Sack

Behöver Er hjälp igen! [Trådlös handkontroll till PC]

Kan Ni tipsa mig En totalt okunnig mamma. Var jag köper/ beställer en Trådlös Dosa pc som går att använda till dator. Sonen har önskat sig i julklapp En elite wireless dosa som det tydligen ska gå att spela x box osv med. Men via datorn. Samt en laddare till den. Ja Ni ser hur okunnig jag är! Var hittar jag en sådan och till bästa/ billigaste pris? Hoppas att någon orkar hjälpa och svara. / Marie

Av Sack

Tråden är fortfarande aktuell och just nu sitter en väldigt spelsugen kille och hoppas / väntar på att någon vill spela! Så kontakta honom på triple_xr#7471 Ni som känner för att spela.

Av Sack
Skrivet av eatme@live:

Hej!

Klart grabben skall få lira Jag kör WWZ "War world Z" Zombie skjutar spel lite från och till och saknar oftast någon att spela med.. Spelar han det så spelar jag gärna med honom.

Härligt att läsa😊👍 Han vill gärna spela Du når honom på triple_xr#7471

Av Sack
Skrivet av Ecthelion:

Lirar inte spel själv längre men måste flika in och säga att detta gjorde mig gråtfärdig. Har själv autism & ADHD så förstår vilka svårigheter Er son går genom dagligen, dessutom har jag också blivit utesluten mer eller mindre hela mitt liv från olika gemenskaper på grund av de funktionshinder som jag har.

Du är en underbar mor som förtjänar all credit för detta. All kärlek till dig! @Sack

Stort tack för Dina fina ord💕 Jag är bara en helt vanlig mor som älskar mina barn och vill Deras bästa. Din berättelse om hur Du blivit utesluten ur olika gemenskaper gör mig ont😔 Så har det även varit för min son, genom hela skolgången m.m. Trots att man som förälder kämpar och försöker göra Allt som står i ens makt. Så kan man inte ordna eller ersätta kompisar. Eller hur människor fryser ut Dom som uppfattas lite Annolundare. Jag blir både ledsen och arg Över hur människor kan vara. Jag hoppas innerligt att Du har haft stöd från någon/ några närma dig. Jag tycker att Ni med Dessa Funktionshinder är fantastiska och så mycket klokare. Än vi så kallade Normalstörda. Ni Äger och är bäst❤️/ Marie

Av Sack

Då jag inte klarar av att redigera mitt inlägg. Så att jag kan lägga till sonens kontakt uppgifter och några av alla dom spel han spelar. Så får jag göra det här.

Men först vill jag tacka Er Alla, Som lagt till Honom, Hunnit spela med honom, och Alla fina och värmande kommentarer. Oskar är jätteglad och riktigt strålar 😊 Ni är helt underbara ❤️Stort 🙏/ Marie
Här kommer kontakt uppgifter och lite info om spel.

Han spelar Team fortress 2. Apex Legends. Morthau. Killing floor2. Over Watch. Terraria. Shellshock live.Left 4 dead2. Raingow six siege. m.m ( jag kan ha stavat något fel) Men hoppas det är till hjälp. Vill Ni spela med Oskar Så når ni honom på Discord triple_xr#7471 Hoppas att några vänliga själar vill vara spel kompisar med honom.

Av Sack
Skrivet av Choppe:

Som en NPF-pappa så hyllar och känner jag med dig @Sack. Min son älskar att spela tillsammans med andra, chatta och bara kommentera. Största drömmen är att bli en Youtuber och att ingå i någon Youtubers squad.

Hoppas att din son får känna sig inkluderad.

Tack för förståelse💕 Din beskrivning av Din son Är exakt liknande med min son! Enda skillnaden Är att Hans dröm är att få arbeta med att göra spel och filmer om spel osv😊/ Marie

Av Sack
Skrivet av MeSaber:

@Sack du borde redigera ditt trådskapande-inlägg så det innehåller kontaktuppgifter/namn etc så slipper de läsa igenom alla poster för att hitta det. (eller är jag blind?)

Har Oskar en discordgrupp? Om inte kanske han borde skapa en sådan nu när han blivit populär och kan därmed få alla nya kompisar på samma ställe.

Och så klart en applåd för bra initiativ!

Ja jag har lagt till hur man kontaktar honom😊 Är inte så bra på det här med Dator och trådar m.m jag😳 För gammal för att lära mig allt nytt. Men ska försöka lägga till hans kontakt uppgifter i första inlägget 👍/ Marie

Av Sack
Skrivet av Krezuba:

Tjena

Lägger till honom så kan vi lira lite B4B, Siege, eller Mordhau, eller annat vad han nu har o föredrar.

Underbart 😊👍

Av Sack

[quote postid="19355121" userid="120520" name="eatme@live"]
Hej!

Klart grabben skall få lira Jag kör WWZ "War world Z" Zombie skjutar spel lite från och till och saknar oftast någon att spela med.. Spelar han det så spelar jag gärna med honom.
[/

Låter toppen 😊👍

Av Sack
Skrivet av Fatmajk:

Härligt att läsa att SweC medlemmar ställer upp. Som någon sa tidigare, världens bästa forum och världens bästa forums-medlemmar!

Nu spelar jag inte så mycket själv längre då jag inte har en dator, men önskar er lycka till i jakten!
Jag återkommer om en dator införskaffas i huset

Tackar 😊👍

Av Sack
Skrivet av Mushuu:

Så jävla fint, jag började böla direkt när jag läste inlägget!

Kör på Marie! ♥️

Tack snälla ❤️😊

Av Sack
Skrivet av Extremaz:

Årets mamma måste gå till Marie ♥️

Credd till att söka upp detta forum och regga dig för att hjälpa din son! ♥️

Nu blir jag verkligen rörd❤️ Var orolig att Dom flesta skulle tycka att jag var en knäpp mamma som lägger sig i och inte låter en 18-Åring fixa det hela själv. Men när man sett hur sitt barn blivit behandlad och utefryst Under hela sin uppväxt. Så försöker man göra allt man kan och vad som är möjligt. Även efter att ålders linjen passerat 18 års/ vuxen strecket. Ni vet det gamla talesättet! För föräldrar är man alltid ett barn Oavsett ålder😊

Av Sack
Skrivet av Varg:

@Sack
Jag spelar några av de spelen och är själv funktionshindrad så jag vet hur det kan vara med det där. Tyvärr saknar jag vettig mikrofon i dagsläget, men lägger till honom på Discord ändå.

Tack för Din förståelse och att du lägger till honom💕

Av Sack
Skrivet av AnyR3:

Jag kan bara instämma! Jag hade tyvärr lite PC problem, men sitter fortfarande med Oskar och skall spelas lite Apex nu, kanonkille!

Blir så glad och tacksam💕😊Tusen tack

Av Sack
Skrivet av Lodisen:

Spelade med honom ett par timmar i kväll.
Supertrevlig kille.Förstår inte varför folk skulle exkludera honom.

Har ni någon tid över och ni behööer någon att lira med, lägg till honom.

Spelade med honom och två andra från Sweclockers.
Jag hade en supertrevlig kväll.

Inget att anmärka på.

Tack för fin kommentar och så glad att du gav honom chansen 😊 Men säg till honom om han blir för livlig eller högljud under spelet? Det uppskattar han. Oh vad det värmer att du/ ni spelat med honom💕

Av Sack
Skrivet av Weestman:

@Sack

Kan nog ställa upp och spela lite, men vore bra att veta varför han blir utesluten? Är det enbart pga taskiga smågrabbar som inte tål att förlora i ett spel? Eller står han och skriker rakt ut i mikrofonen och bankar på tangentbord å använder sig av könsord? Väsentlig skillnad liksom

Jag är 31 år, lugn och sansad och spelar inte för att vinna utan för att ha kul. Så spelar gärna med din grabb någon gång, om han inte är helt galen framför spelet. Sen har jag inte tid att spela varje kväll men någon gång per månad sätter jag mig ner och spelar lite olika spel.

Det tackar jag för 😊

Av Sack
Skrivet av Mordekai:

Vet du han blir utesluten pga av sociala kompetens eller hans spelskicklighet? Stör mig inte på folk som är sämre än mig men har svårt för elakheter, racism eller när någon tar upp allt utrymme och gör det svårt att kommunicera med andra. Jag är 50 och har varit i klaner med flera som mig och tom äldre som har haft några medlemmar med diverse olika mentala funktionshinder som vi stöttat och uppmuntrat. Jag spelar i princip bara Halo men jag tror att många äldre klaner har större empati och förståelse än andra ungdomar i hans ålder. Jag skulle också rekommendera dig att försöka spela med honom. Du kan köpa en Xbox Series S och så kan ni spela många spel tillsammans på Xbox Gamepass. Också ett bra sätt att lära dig vad som händer i hans interaktion med andra som gör att han blir utesluten. Jag spelar bara på Xbox men har han Gamepass så kan han lägga till mig (MartenKL) så kan vi köra Back4Blood tillsammans. Hursomhelst så önskar jag er allt väl och tycker detta är ett grymt bra initiativ.

Tack för fina och kloka ord 😊