Inlägg

Inlägg som LHelge har skrivit i forumet
Av LHelge

Bitwarden + MFA överallt där det går.

För känsliga grejer (Bitwarden, mail, DNS, google) 3 st Yubikey, för mindre känsliga grejer TOTP genom Google Authenticator.

Av LHelge
Skrivet av Phod:

Ni som inte verkar ha mötesrum, jobbar ni på call center e.dyl.? Jag skulle bli tokig om folk satt i alla möten i kontorslandskapet när jag jobbar. Där jag jobbar sker det givetvis ibland, men de flesta är rätt bra på att ta ett mötesrum, speciellt om de stör andra/störs av andra.

Finns inte nog med mötesrum. Vi jobbar alla mot personer i USA, Japan, Polen, Italien, konsulter som sitter på sitt eget bolag och kollegor som för dagen jobbar hemma. Skulle behöva ha lika många mötesrum som vi är personer. Då är det väl inte längre kontorslandskap. Tycket det fungerar kanon med ANC på både lurar och mic. Både mina tidigare Jabra Evolve 75 och nya Evolve2 85 klarar detta galant.

Även i hemmakontoret sitter jag bredvid frun som arbetar med något helt annat. Går alldeles utmärkt det med.

Av LHelge
Skrivet av Phillefresh:

Jag har dessa också. Har nog haft dessa sen 2020. Är mycket nöjd med ljudet. Funkar bra att para både datorn och mobilen till dem och svara när det ringer på vilken av enheterna som helst. Har ingen laddningsdocka så den kan jag inte säga nånting om. Men som föregående talare så är ANC (Active Noise Control?) riktigt bra. Jag lyssnar ofta på musik i mina lurar och är super nöjd med ljudet, men jag är allt annat än audiofil Priset kanske är lite väl saftigt kanske, vet inte hur de står sig mot andra märken.
Lurarna har räddat många långresor med familjen i bilen iaf

Inte bara långresor med bil, har använt dem på långflygningar med gott resultat med. Bra att de har 3.5 mm ingång så man kan koppla in dem i film-mojängen på stolen framför. Skönt att slippa ta med mer än ett par lurar på tjänsteresa!

Kollegan vid skrivbordet mitt emot har haft både Sony 1000-XM5 och Jabra Evolve 80. Båda dem har plockat upp så mycket av min egen röst när vi varit på samma möte att det blir helt omöjlgt att prata.

Av LHelge

Har haft ett par Jabra Evolve2 85 på jobbet i ett år snart, sitter i teams-möten i stort sett hela dagarna, med foilk i rummet som ofta är med på samma möte. Tror det är en av de mer krävande situationerna där du inte vill höra de andra genom ANC, och du vill inte höra dig själv genom kollegornas mic.

Är supernöjd med dem. Enda negativa som jag ser det är att de är rätt varma sommartid, och att funktionen för att vakna från sleep-mode inte funkar. Man behöver starta om dem varje morgon.

Ett tips är att kosta på dig varianten där det följer med en laddnings-docka.

Den här är det jag har:
https://www.dustin.se/product/5011176770/evolve2-85-ms-with-s...

Av LHelge

Har en sticka 16 GB DDR4 UDIMM ECC som plockats ur en HP Microserver Gen 10+ om det är intressant. Ersatte med 2 st 32 GB för ett tag sedan.

Är minnet som satt i när servern levererades, men jag tror det är en sådan här:
https://www.dustinhome.se/product/5011108646/ram