Inlägg

Inlägg som Atomico har skrivit i forumet
Av Atomico

Hej! Jag köpte JBL spot för ett tag sedan, har dom på min lilla arbetsplats och är väldigt fint ljud i dem för ett bra pris.
Inget du skruvar upp på max volym men skönt behagligt ljud i dessa.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=145778

Av Atomico

Saxat från annat forum: http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654...

Uninstall PB from control panel. Reboot your PC. Then download PB services installer from http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe, [evenbalance.com] or go to your Origin folder and find where is installed Battlfield folder, then goto __Installer\punkbuster\redist, rightclick on pbsvc.exe file, select in context menu 'Propeties' and goto tab 'Compatibility' and check 'Run this program in compatibility mode for: windows xp sp3 or windows 7'. Click 'apply' or 'ok'. And now just run file pbsvc.exe and install it.
Reboot PC after install.
It's all.
I use windows 8 consumer preview build 8250.
P.S.: If not work with pbsvc.exe file from origin folder, download and use file from http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe. [evenbalance.com]

Av Atomico

Jag uppdaterade till netgears senaste firmware, nu fungerar det dock så har den stabilitetsproblem. Ska testa dd-wrt framöver.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Atomico

Jag har liknande problem, jag kör tomato 1.28 i min router och det fungerade på Lunds stadsnät, nu i Malmö med tele2 fungerar det inte. Med kabel direkt från väggen in i datorn så funkar internet. Några förslag?
WNR3500L använder jag.
Skickades från m.sweclockers.com

Av Atomico

Coolt med ett "mobil-armband"

Av Atomico
Skrivet av atreyu:

Jodu jag fattar

Jag fattar inte, förklara tack

Av Atomico
Skrivet av Thomaseron:

Är det ens möjligt?
Om jag inte minns fel, får vi väl tag på kisel från sand?
Sahara-öknen har gott om sand.

Glömde lägga till

Av Atomico
Skrivet av Thomaseron:

Vad håller tsmc på med egentligen?

Kanske är slut på kisel?

Av Atomico
Skrivet av Sonyboj:

Tycker sådant här är helt sjukt intressant. Man tänker inte på att det faktiskt är kablar som informationen åker genom och de måste ju vara otroligt snabba.

Som sagt innan så är det här viktigt inom aktiehandlen, såg en dokumentär om det där det i USA finns någon regel att datorcentren måste vara en viss anvstånd från New York, bygger ett börsföretag ett datorcenter för nära så för de en fördel med några milisekunder och det räcker tydligen.

Ja de lägger ju ordrar med hjälp av datorer så det går helvetes fort, har inga exakta siffror men har för mig att det var flera tusen ordrar på aktier per sekund (eller minut)

Sen så slutförs nästan inga ordrar utav dessa utan det mesta är "intresseanmälningar" att köpa eller sälja.

Av Atomico

Klockren investering för aktiehandeln, lägga ordrar snabbare!

Av Atomico

Jag tror att vi behöver vänta på mer fakta om exakt hur bra den presterar och inte endast Nokias egna marknadsföring. Hade velat se ett riktigt test mellan alla olika mobiler, vilket förhoppningsvis kommer snart när den är närmare lansering.

Hittade denna video:
http://www.youtube.com/watch?v=ZUGPI_e1_cY

Av Atomico

Ser intressant ut, speciellt om man använder mobilen främst som GPS och Kamera vilket jag gör själv. Efter uppdateringen till Belle så är N8:an helt okej. Detta ser ut som att vara en bra ersättare. FM-sändare har den också till bilen. En av anledningarna som jag inte köpte N9:an var bristen på FM-sändare (eller?) finns inte just nu iallafall.

Tyckte att den röda Nokia 808 PureView var riktigt schysst.

Av Atomico
Skrivet av AhlaWahda:

Sedan uppdateringen från Anna till Belle kan jag inte skicka eller ta emot MMS. Det står hela tiden "definiera kopplingspunkt" men jag vet inte hur man gör det. Har varit inne och flummat på anslutbarhet men utan framgång. Hade aldrig detta problemet med det tidigare OS. Assistans skulle uppskattas!
/Ahla

Kolla under:
Inställningar/programinställningar/meddelanden/mms/kopplingspunkt

Med vänlig hälsning, Kalle

Skickades från m.sweclockers.com

Av Atomico

Trevligt avsnitt! Vet ni vad man säger om folk som har stora fötter? De har stora skor!

Av Atomico

Ångrar starkt att jag inte har kvar den gamla modellen av swec-musmattan, hade varit roligt att ha båda. Som sagts tidigare, en swec-mugg hade ju varit kul att ha!

Av Atomico

Crucial C300:

http://i.imgur.com/UwmrO.png

Corsair Force Series F60:

http://i.imgur.com/zokKO.png

Av Atomico

Det kommer bli ett stort behov av servicetekniker!

Av Atomico

funkar bra här med symbian 3

Skickades från m.sweclockers.com

Av Atomico
Skrivet av Jakob.lundberg:

ja över internet fast inte över hamtch för ja har windows 7 å har ju inte ipx/spx eller om någon vet hur man kan fixa de till w7 64bits...

Fixa First Decade och kolla här:
http://forums.commandandconquer.com/...list/2637.page

Av Atomico
Skrivet av Jakob.lundberg:

ja över internet fast inte över hamtch för ja har windows 7 å har ju inte ipx/spx eller om någon vet hur man kan fixa de till w7 64bits...

Kolla runt här:
http://ra.afraid.org/