Inlägg

Inlägg som Cath har skrivit i forumet
Av Cath

Hjälp med uppgradering

Hej,

min systerson köpte en asus-dator från webhallen för ca 2 år sedan.
Han spelar mest och tycker den går lite trögt nu. Skulle behöva hjälp med uppgraderingsförslag som är effektiva men så billiga som möjligt. Detta är vad han lyckats få fram om burken han har:

Asus desktop PC K30AD_M31AD_M51AD_M32AD (vad det nu betyder???)
Intel core i5-4440S @ 2.8 Ghz 2.80 Ghz
Ram: DDR3 8 Gb
GTX 750 1 Gb
Windows 8.1

Tacksam för hjälp.
Mvh Cath

Av Cath

Tack för hjälpen! Fler förslag tages tacksamt emot fram tills imorgon. Om ingen är av någon annan åsikt så beställer jag nog de delarna som länkades på prisjakt imorgon

Av Cath

Tack båda två för svaren! Tänkte inte på att man behöver en vanlig hårddisk också, har inte hängt med i svängarna de sista åren. Det är riktigt klurigt det här. Hur viktigt är det med att få med 3 års garanti som man får på inetburken? Sedan får man ju med windows där med. Paketet på prisjakt ser helt klart intressant ut.
Har läst att vissa tycker det är bättre att spara in lite och köpa AMD Ryzen istället och satsa de pengarna på ett gtx 1080 istället, är det bättre?

Av Cath

Köphjälp, gamingdator runt 13-14 tusen

Hej, har inte spelat på några år och tänkte börja igen. sist jag spelade var det WOW som gällde och har precis köpt Elder scrolls online. Märkte snabbt att min gamla dator är redo för soptippen. Vill helst inte lägga mer än ca 13-14 tusen, helst mindre. Skulle kunna bygga själv men en färdig är att föredra. Hittade denna, är det något att ha eller har ni något bättre förslag?

https://www.inet.se/produkt/1517095/taurus-experienced-gtx-10...

Eller är det värt att se till att skaffa en dator ett gtx 1080 istället?