Inlägg

Inlägg som Nephitis har skrivit i forumet
Av Nephitis

Med en custom loop kommer du sänka temperaturen rejält. Och kör du på en D5 pump så får du inte så mycket oljud heller. Du kan bygga ett ganska litet custom loop system med en EK D5 100 pump + reservoir combo och t.ex. en 240mm radiator.

Av Nephitis

Räcker det inte enbart att bara ha en rejäl router då? Hur många trådade enheter har du med tanke på att du även har en switch på nätverket?

Jag kör enbart med en router där jag har t.ex. Nintendo 3Ds, WiiU, PS4, Xbox One, LG TV, surfplatta och telefon uppkopplade på nätverket via WiFi... samt datorn också då. Nu är visserligen de andra enheterna via WiFi men routern har 4 porter så några trådade gamla konsoler hade också fungerat.

Jag hade personligen försökt göra nätverket så minst komplicerat som möjligt om den möjligheten finns. Det kanske finns en vanlig men mer dimensionerad router som skulle kunna uppfylla dina nuvarande behov? Mitt råd är att kolla först på en router som klarar av dina behov så långt det går, och dimensionera sedan nätverket med extra grejer om det så skulle behövas. Men att du inte utgår från användandet av en mer komplicerad setup redan från början.