Inlägg

Inlägg som henkke har skrivit i forumet
Av henkke

Kan jag använda på-köpet-nyckel trots ångrat köp?

Beställde nyligen ett grafikkort från Komplett som jag ska skicka tillbaka då jag hittade ett bättre pris på annat håll. Jag har dock fått ett mail med en kod till Watch Dogs 2 för detta köp: "Congratulations with your purchase of an NVIDIA graphics card! Now redeem your game code!"

Kan jag fortfarande använda koden efter jag fått pengarna tillbaka eller kan detta komma att orsaka problem? Min gissning är att det inte gör nåt och räknas som svinn eller att koden blir inaktiv. Det hade ju varit lite konstigt om nästa kund som får samma grafikkort som jag också får samma kod.

Tack för svar

Av henkke

Beställde en i7 6700k från Netonnet för 2990kr. Men såg efteråt att de har ett paket på i7 6700k + en z170 MOBO för 3990 kr.

Måste jag avbryta min första beställning och sedan göra en ny beställning på paketet, eller kan jag lägga på MOBO:n efteråt och betala paketpriset?

Av henkke

EVGA GTX 1080 FTW för 6390kr som jag fick torsdag förmiddag visade sig vara min Black Fridays största klipp om man inte räknar i7 6700K för 2990kr, oh well

Av henkke

Är mobilt BankID extremt seg för nån annan? Försökt slutföra ett köp i 10 min nu

SEB

Av henkke
Skrivet av frejansson:

Någon som kan rekommendera ett schysst mekaniskt t-bord?

Letar också efter ett mekaniskt, gärna med Cherry MX brown eller liknande

Av henkke

i7 6700k för 3 090 kr bra deal? Har en oöppnad i5 6600k för 2 390 kr hemma, vet inte hur stor skillnaden är mellan dessa. Ska paras med GTX 1080

Av henkke
Skrivet av ågren:

Webhallen kommer att ha PS4 slim med två handkontroller för 2499kr, Dustin har PS4 slim med Uncharted 4 för 2790kr.
https://www.dustinhome.se/product/5010998684/playstation-4-sl...
Det har varit ganska dåligt med info i år men jag tror att det bara är CDON och Komplett som kör med tidsbaserade erbjudanden, resten släpper nog allt vid midnatt.

Ajdå, tack. Sitter med alla komponenter till en dator här och är ivrigt att komma igång med bygget, med väntar till imorgon kväll i så fall.

Kommer rean fortsätta under helgen eller blir det 24h av Black Friday följt av 24h av Black Monday?

Av henkke

Brukar sajterna släppa alla sina deals 00:00 eller kommer det vara stegvis under fredagen?

Av henkke
Av henkke

Hittade nyss EVGA GeForce GTX1080 FTW för 6390 kr, finns det nån chans att få det billigare på Black Friday/Cyber Monday?

Av henkke

Kommer jag finna GPU/CPU/MOBO från 2016 billigare på Black Friday? Är det värt att vänta?

Ska bygga ny dator.

EVGA GTX 1070 SC ---- Intel Core i5 6600k ---- MSI Z170A GAMING M3 ---- 2x8GB G.SKILL Ripjaws V Series ---- SanDisk SSD Plus 480GB

Just nu ser det ut som det blir nätköp från Netonnet och Komplett då båda dessa hade bra priser och fri frakt. Kan någon ge mig råd om huruvida det är värt att vänta till Black Friday (eller "Cyber Monday") för dessa relativt nyutsläppta komponenter? Med andra ord, är det mest förra generationens hårdvara som säljs till nedsatt pris eller kan jag förvänta mig att hitta t.ex. en GTX 1070 lite billigare?

Och kommer jag ha samma möjligheter till att spara pengar online som i de fysiska affärerna, eller måste jag ge mig ut i kaoset för att få de riktiga klippen?

Funderar just nu på att beställa allt, sen vänta in den 28:e och se om jag hittar något billigare och eventuellt lämna tillbaka de tidigare beställda grejerna.

Tack för svar.