Inlägg

Inlägg som anon272941 har skrivit i forumet
Av anon272941
Skrivet av LazySoft:

@Segas:
Vad har man att välja på?
Alla OS har sina brister även Linux (kärnan) hade en som var känd i ca 9 år (Linus kände till den i 11 år) som man inte direkt försökte fixa till.

Vi kör själva med terminaler i VM, fungerar som en dröm. Office, bokföring och liknande som många klagar på att det bara finns till Windows är en förlegad ursäkt och okunskap leder till att Microsoft kan driva sitt skräp vidare.

Rättelse, så det inte spårar ur fullständigt...jag tänker på företagsverksamhet, inte Microsoft's mjukvaror i en miljö där man lägger mer krut på porrsurf och spela med piratkopierade spel. Fast även där råder ju okunskap.

Av anon272941
Skrivet av Reyintaz:

Lägger skiten på Microsoft direkt, bra där.

Om det var upp till Microsoft så vore det ingen begränsning vem man skulle spela med, PC, Xbox eller PS4. De har försökt (o lyckats lite) med cross-network play.

Det var ju först och främst Microsoft som satte käppar i hjulen för cross-play, men när deras egen plattform underpresterade i antal spelare, då kunde man helt plötsligt lösa problemet med cross-play, men nu säger Sony nej.

Microsoft kan ju köra sin cross-play mellan Xbox One och Microsoft Store.

...eller vänta, det går ju inte i Microsoft Store, nevermind.

Vad gäller säkerhetshål så borde Microsoft lägga mer krut på att få systemet stabilt än att slåss i PR-träsket med andra aktörer. Sopa rent framför sin egen matta, eller hur det nu var.

Av anon272941

Imponerande hur ett säkerhetshål så gammalt fortfarande inte har täppts igen. Använder företag verkligen Microsofts produkter för att upprätthålla en säker arbetsmiljö?

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Microsoft...ett sådant sorgligt parti dynga som inte lärde sig det minsta från GFWL-katastrofen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av epaaj:

Xbox One har aldrig emulerat 360-spel. Microsoft har kompilerat om många gamla spel för att de ska funka på Xbox One. Så det är precis samma sak som när andra spel släpps på skiva till både 360, One, PS3 och PS4. Ingen emulering inblandad.

Och eftersom Project Scorpio endast är en mer kraftfull version av Xbox One är det här heller ingen nyhet. Det är ett bekräftande för användare som fått något annat om bakfoten. PR-trick för att få folk att tro att de lagt ner resurser på att lösa detta.

Det är kompileringen som gör att det inte kan kallad för äkta bakåtkompatibilitet. Kan jag inte sätta i skivan och spela direkt, utan måste förlita mig på att spelet måste portas (läs: kompileras), kan man kalla portade spel från tex Nintendo/Sony som går att (numera) spela på Xbox One, för bakåtkompatibla.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av LeVvE:

Gissar på att spelen är emulerade som på Xbox One så stöds inte spelet så funkar det inte?

Känns inte som det är riktigt "360-kompatibilitet" om det inte bara är att sätta i sin gamla skiva och köra.

Håller helt och hållet med dig på den punkten. Kan man inte använda sin originalskiva och börja spela, är det inte bakåtkompatibelt, då är det emulerat och inte ens på snudden till benämningen "bakåtkompatibelt".

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Osten87:

Lite lagstiffting runt krav på IT säkerhet hade inte suttit fel. EU to the rescue?

Det tycker jag känns mer än rimligt. Allt annat ska ju lagstiftas in i minsta detalj, så varför inte något så enkelt som att en enhet måste konfigureras med ett unikt lösenord när den startas för första gången?

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Enligt rapporten...

Det har säkert suttit några högutbildade ekonomer och dragit slutsatsen som en sexåring klarat av.

Nej, Vive är inte till PS4. Playstation VR är till PS4, Vive är till...ja, vad som nu komma skall till PC.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av g146:

Om man har betalat avgiften borde man få starta en FTP med några vänner och privatkopiera mellan oss.

Har man några tusen vänner...

Ja, jag ser inget konstigt med det. Avgiften är betald, så...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Alucius:

Att systemet avskaffas betyder på samma gång att alla anställda på CopySwede förlorar sina jobb och därmed sin födkrok. De kommer kämpa med näbbar och klor för att bevara ett gammalt och uttjänt system mot all logik oavsett vilka konsekvenser det har på konsumenter och bransch. Det handlar om deras existensberättigande.

Synd att SVTs public service inte kunde avskaffas i samma veva. Förlegat och långt ifrån "politisk oberoende", samt dessutom är det en häxjakt på människor som inte betalar TV-licens för att de faktiskt inte ÄGER en pryl som går under TV-licenser regler.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Phil88:

I artikeln så stod det att mobilen redan var avstängd, så den länken kanske kommer uppdateras igen?

Jag har ingen aning faktiskt, jag letade mest upp länken efter jag läst ditt inlägg.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Phil88:

Bara en tidsfråga nu innan det blir förbud att ta med mobilen på flyget. Spelar ju ingen roll om den är på eller avstängd heller.

http://www.easa.europa.eu/newsroom-and-events/news/passenger-...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av PalmiNio:

Intressant synpunkt då Apple jobbar precis så som Microsoft vill jobba, vilket du uppskattar hos Apple men avskyr när Microsoft gör det?

Testa själv att installera ett gammalt OSX på en ny Mac. Apple själva går alltid ut med att när ny hårdvara kommer ut till Mac så är det endast nya OSX versioner och frammåt som man kommer supporta.

Aka, om Intel kommer med en ny CPU till ny serie Mac som kräver nya drirutiner så kommer Apple och Intel inte göra drivrutiner för gamla OSX versioner.

Så grattis, du lyckades argumentera mot dig själv väldigt snabbt.

Senaste iOS/OSX har stöd för datorer och telefoner som snart är bra mycket äldre än Windows 7. Vad är din poäng?

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Ja, Microsoft ligger ju på topp vad gäller att integrera mjukvara med hårdvara. Se bara vilken flopp det blev med DirectX 12. Vad är det som är så bra med Windows 10? Varför den masshysterin att alla ska ha det? Jag tror inte en sekund på att Microsoft bara vill ha ett operativsystem att fokusera på, det är garanterat ett tryck från annat håll.

Är så otroligt nöjd att jag lämnat Microsofts skräp och sitter här med min uppsättning Apple-produkter och inget behöver någonsin uppdateras dagarna i ända - det bara fungerar...dag efter dag.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Yeah, skaffa Windows 10, njut av alla häftiga funktioner i DirectX 12! Glömde vi nämna en horribel prestanda? Uppgradera nu nu nu!!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Orisons:

Detta måste ju bara vara positiva nyheter för alla?

Glöm det, finns alltid någon som har en fis på tvären och måste skapa en diskussion. 👍

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Ozzed:

Whaaaat??? Hål i huvudet! Hur fan kan man sumpa en sådan här bra chans till goodwillplus och bra PR, och anledning för folk att uppgradera till Windows 10? Mycket tråkigt och dåligt, nej, uselt av Microsoft.

För att det är Microsoft, så enkelt faktiskt. Hela företaget är en komplott av kappvändare och får fröken Löfvén att framstå som trovärdig i jämförelse.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Svantesson666:

Microsoft gör precis allt rätt för tillfället. Ge Windows Platform lite tid så kommer den bli riktigt bra. Tom högst troligt att den blir den ledande platformen för speldistribution om ett par år. Att den ligger direkt inbakad i Windows är en så stor konkurrensfördel att den knappast kan misslyckas om MS utvecklar bort de tekniska brister den idag lider av.

Jag tycker Microsoft gör precis tvärtom, allting blir fel. Smutskastar Sony för att de gör en VR-uppgradering av sin konsol, men gör snart därefter samma sak. Windows Store är en direkt ersättare av GFWL, som fungerar precis lika dåligt. Köpte Skype, Skype är rent skit idag. Tvingar användare till Windows 10, oavsett om användarna vill ha det eller inte, skyller på teknikaliteter. Låser spel i ett bibliotek som inte går att göra några ändringar i, skyller på teknikaliteter.

Vad har Microsoft gjort rätt, tycker du?

Jag är seriös, jag undrar faktiskt. Inget illa menat mot din åsikt, jag är bara väldigt nyfiken på vad som är bra...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Kravet är ju ett digitalt köp, vilket helt dödar bytesmarknaden - som jag själv anser att konsolen är riktigt bra till. Spelat klart ett spel, sälj det, köp ett nytt.

Fast, nu kör jag PS4 och Mac, så jag slipper dåliga optimeringar och Microsoft Store. 👍

Av anon272941
Skrivet av Ertiyed:

Borde ju vara en fix i microkoden och isf finns det till alla kompatibla operativsystem.

Lite det jag reagerade på. Är ordvalet "mjukvara" fel ordval, medan AMD lägger fixen på BIOS-nivå? Allt annat borde ju vara korkat.

Skickades från m.sweclockers.com