Inlägg

Inlägg som anon272941 har skrivit i forumet
Av anon272941

Det här är helt orelaterat till artikels innehåll, men vis mobilen har jag svårt att bläddra förbi grafer (iOS 10.3.1). För att förklara lite bättre; jag kan inte "dra" med fingret om en graf täcker hela skärmen, vilket resulterar i att jag får zooma ut för att komma förbi graden.

Någon som förstår vad jag menar? 😬

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av andra94:

@Jacob: Även om mitt förslag inte vinner (bryr mig egentligen inte) så tycker jag ni kan låta någon automatisera hemmet med El, tv apparaten osv ! Styr allt via smartphonen våga vägra dissa fjärrkontroller till allt Alltid varit sugen på det men är svårt att få en riktig prisbild då olika lösningar varierar så mycket. Vore grymt roligt om någon på redaktionen gör det och visar hur man på en rimlig budget och tidsplan kan ordna detta

Finns inte direkt någon vettig lösning vad jag har sett, åtminstone inte som motiverar prislappen för ren och skär lathet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av GuuFi:

Man kan ju inte ta undersökningen på allvar om 37% inte ens vet vad Xbox one/PS4 är för något, till och med min morsa vet vad de är.

Undersökningen måste ha gjorts på åldersdomshem för dementa.

Lite så tänkte jag med. Hur många (utan att behövs läsa 28 sidor) har deltagit? Åldrar? Världen över eller är det 30 random personer i USA igen?

Snacka om att snedställa information, för dessa "undersökningar", som HELT saknar verklighetsförankring, tenderar att ligga som underlag för vad som är rätt och fel.

En icke-nyhet, just av anledningen du själv nämner.

Som att fråga tio nunnor om de kan rabbla upp de senaste porrfilmerna, sen går man ut med att porrindustrin håller på att krevera.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av pekkasteele:

Jag önskar bara att han kunde stänga av vissa notifications från det, så det inte alltid är en röd grejj där för att jag inte vill ha windows brandvägg på...

Inaktivera tjänsten helt och hållet, så slipper du notisen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Som att Steam skulle vara den enda plattformen med apel? Ett demo skulle vara ett tvång, nu tycker utvecklarna att det är Steams uppgift att tillhandahålla återbetalning? Om det är utvecklingen borde utvecklare som nyttjar det här för att själva tjäna pengar, tvingas sänka kostnaden för sina spel.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Första tanken var, kommer det att tillverkas tillräckligt långa för att möta efterfrågan? 😉

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av ThomasLidstrom:

Lån?
Och en plan som visar att det håller finansiellt.

Precis, inte svårare än så. 👌

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Tumnus:

Många bäckar små vet du..

För det kan ju inte vara så att folk generellt är nöjda med Inet men det finns en liten minoritet som inte är det och därför ska skräna ut detta faktum i varenda tråd de kommer åt.. och genom detta skapa en illusion att många är missnöjda med Inet? Sedan har man ju dessa som vägrar acceptera att Inet är populära.. De är också högljudda.

Skräckscenarion har alla butiker. Vissa fler.. andra mindre. Toppskiktet består ju av Inet och Webhallen. Har handlat från båda och har inga som helst problem med garantiärenden från dessa sidor. Vill man ha en fysisk butik så poppar man in på NetonNet (som har öppet ganska sent på vardagarna). Däremot så gillar som sagt folk inte att Inet är populära eftersom det tar ljuset från deras favoritbutiker.

Bara det faktum att Inet erbjuder fri frakt gör dem extremt populära.

Men nu fick han inte en "likvärd" produkt utan en uppgradering.

Jag tror (och hoppas) inte på att man argumenterar för en favoritbutik, men jag förstår din poäng.

Inköp från mig har gjorts mestadels från Inet. Detta av den enkla anledningen att Inet haft en otroligt snabb leverans. Ett par problem med några moderkort men annars har jag varit toknöjd med mina köp, oavsett butik. Kan man planera sina köp så minimerar man risken för återkoppling grundad på ren okunskap. 👌

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Jag blir lite nyfiken; hur går detta hand- i hand med ökade priser på RAM/SSD? Det är ju fabriker som aldrig kan producera tillräckligt, så priserna höjs. Vilket är sanningsenligt...eller har jag missat något?

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Masyve:

Ju fler kunder du har desto högre är oddsen att skräckhistorier uppstår, antingen pga efterblivet klientel som ställer till med absurda situationer och/eller behandlar personal som skit och inte blir bemötta kungligt i retur - eller att du helt enkelt behöver anställa 1000 personer med ett genomsnitt blockmongon på 3% och får 30 idioter istället för 0,3 som du har i en mindre verksamhet.

Inet har också gjort en hel del riktigt sjuka positiva saker.

Haha, det inlägget gjorde min dag. 😂🙏

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Fatty:

japp!
mitt amd r9 280 gick sönder. köpt för 2.5 år sen. "3 år garanti" dom fick kortet i tisdags förra veckan 16.00. Dom började kolla kortet på onsdags morgonen runt 9.30-10 "fick sms om det." fick ett samtal 1 timma senare, dom testade kortet på 2 datorer fick ej igång kortet , fick ett asus amd rx 470 8gb strix oc,skickades samma dag så hämtade ut det ifrån posten i torsdag, med ny 3 års garanti. och roliga är väl att jag köpte amd r9 280 för 1600kr och detta kort kostar 2200kr hos dom men 2600-2700kr på andra ställen. Så fick även ett bättre kort , dyrare och även 3 års garanti.

Det är support enligt mig. inte konstigt att dom har så bra omdöme : D

Det finns tyvärr mängder av skräckscenario där Inet betett sig som riktiga svin mot sina kunder, men här på Sweclockers hyllar man Inet till skyarna av någon märklig anledning.

Vad gäller Alina får man hoppas på att den nya riktningen ger lön för mödan.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Den vill jag ha två av i min lilla MacBook air. 😂

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Tumnus:

Hindrar dock inte folk från att överbelasta systemet.

Min poäng med mitt svar var att bevisa att många ursäkter kan kontras med praktiska lösningar. Streamingtjänster är den största boven och där finns inte direkt någon lösning (hence the cap, antar jag), men deras lösning är att folk ska med ett "obegränsat" abonnemang tvingas begränsas till 5GB och en lösning som kan fördärva hela upplevelsen.

Dra strömmen i biografen en gång vart tionde minut. Inte den bästa upplevelsen. 😂

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Tumnus:

Haha. Once in a full moon when the planets aline... and the sun are in an eclipse. That's when you will see it... The Ozzed stamp of approval!

För att det inte ska missbrukas. Tänk dig om flera tusen personer börjar hosta enorma FTP servrar på 4G nätet? Det skulle överbelastas ganska snabbt. Därför införs detta eftersom det gör det lite mer irriterande för folk att missbruka

Eller så väljer de helt enkelt att inaktivera delar av FTP (protokollet). Det gjordes förr och kan göras igen. Tyvärr finns det tonvis av ursäkter operatörerna använder sig av.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av zeewor:

Det intressanta i sammanhanget är tvillingkortet som ingår. Det är nämligen inte möjligt att göra såna ändringar hos konkurrenterna idag. Dvs du kan inte vandra in med ditt gamla abonnemang och få ett tvillingkort. Därför är deras target market med denna kampanjen ett stort antal kunder som idag betalar för 50gb surf på mobilen och 40-200gb på sitt mobila bredband. Det kommer bli en lyckad affär och detta borde vara anledningen till att Tele2-aktien krypit uppåt några steg om dagen i en månads tid.

Går alldeles utmärkt. Jag har Telia och ett tvillingkort. Vad skulle vara problemet?

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Och nu börjar priserna skjuta i taket för att man ska kunna...vadå, streama två avsnitt på tåget innan man manuellt måste fylla på? Det finns gott om resurser i mobilnätet, förstår inte varför man måste hålla på att tramsa med surfpott. Dessutom finns det ju gratis musik, facebook och annat i en uppsjö av abonnemang för en tredjedel av priset.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av DasIch:

Jag har för egen del inte börjat blocka reklam förrän (relativt) nyligen. Det är numera, tyvärr, ett helvete att surfa utan adblocker. Reklam och popups har blivit allt mer störande och det är inte ovanligt att skiten sänker hela webläsaren. Om det bara handlat om sidor med väl implementerad reklam skulle det inte störa mig alls, utan det är snarare positivt om det kan generera intäkter.

En hemsida är i regel ett kontaktformulär riktat till ett specifikt företag som vill sälja tjänster/varor. Om man utgår från en hemsida och förlitar sig på att reklam ska betala för hemsida, drift, lön och slutligen ett drägligt liv, tycker jag att man har börjat i fel ände. Det är mina fem cent och jsg är fullt medveten om att alla inte tycker som jag.

Det finns ingen grund för hur reklam presenteras. Inga regler, former, storlekar...inget. Av den enkla anledningen väljer folk att installera adblock. Dela är man kanske inte intresserad av att se penisförlängare, Omega 3 eller senaste Britney Spears-skivan länkad i ett halvtaskigt script.

Nej, det fuckar upp allt vad behaget heter att ena navigera sig i en sådan sida - oavsett innehåll.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av Dreijer:

Det är ju givet att man nyttjar uBlock Origin, fast inte på Sweclockers.

Tycker du att reklamen på t.ex. Sweclockers är störande? Den är ju knappast i vägen för en komfortabel surf-upplevelse.

Jag ser ingen reklam, men det beror nog mest på jobbets proxy.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941

Reklam som stör upplevelsen? Då är det dags att blockera ALL reklam.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon272941
Skrivet av anon12433:

Jaha, de misslyckas alltså andra gången på raken med dessa nya versioner av Battlefront. Står nog över detta och hoppas de lyckas göra 3an som Battlefront ska vara.

Det är ett spel med EA som utgivare. När blev senaste ett spel från EA mer långlivat än ett halvår på sin höjd? Gäsp, säger jag bara.

Skickades från m.sweclockers.com