Inlägg

Inlägg som Jake61 har skrivit i forumet
Av Jake61

Meningen att tvinga till M-kontot , liknar total Gestapo övervakning

Av Jake61

2500+frakt

Av Jake61

Då gör jag det, Jag bjuder 1800kr + frakt.

Av Jake61

hoppar ur, för har redan beställt från El giganten ny för 9999 kr

Av Jake61

1200kr+frakt

Av Jake61
Skrivet av Nima2001:

budar 4500+frakt soundbar

redan bjudit 7890 kr, om du kan inte läsa , då hjälper det här inte heller , ett besök hos optiken oftast räcker

Av Jake61

bjuder 7890kr+frakt för soundbaren

Av Jake61
Skrivet av Grumbledock:

Mannen som köper Twitter under lögner om "yttrandefrihet" men kort därefter börjar bannlysta journalister och forskare, medan Ryska troll fabriker får förstasideplats.

Nej tack, Musk. Vill inte ha dina chefers propaganda direkt in i hjärnbarken, skippar allt som har med den där stollen att göra. Tänker hellre själv

Uppenbarelseboken 13:16-18 SFB15
Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666.

Av Jake61

3800+frakt

Av Jake61
Skrivet av FlyingFinn:

Usch, Amazon.

haha, jag har bara goda erfarenheter från där ,billigare och snabba leveranser

Av Jake61

Samsung z flip 5

700kr

Av Jake61
Skrivet av användare-234:

LoL ni tog alltså bort min kommentar där jag säger att VR inte ens är intressant i teorin, än mindre i praktiken. Det är 100% sant. VR fyller ingen funktion eller bidrar med något. Alls. Det är helt irrelevant och alla som köpt det gjorde det för att de tror att VR erbjuder något som det inte kan erbjuda. VR. Är. Bara. Trams.

Det får du har dig själv, jag har spelat vr sen htc vive ,och har nu både pimax 8k+ och ps vr2 , och kommer alltid att spela vr, speciellt med racing och flyg , serious sam , half life m,m m,m

Av Jake61
Skrivet av Molotov:

Sony har bara sig själv att beskylla.
Själva headsetet jämfört med en Quest känns som en leksak i jämförelse men den duger till vad den ska göra.
Men Sony marknadsför inte PSVR2 speciellt bra och man teasar inte framtida spel heller.
Det ör 3e part aom håller upp PSVR2 inte Sony.

Fattigt med Sony spel ja, annara finns det över 100 spel till PSVR2 och det kommer nya varje månad.

ja men jätte gamla skit spel

Av Jake61

tar 1 Kingston Fury

Av Jake61
Skrivet av ELF:

jag var där och ratten inte fungerade, har du fått ordning på det ?

Av Jake61

900 och jag hämtar de morgon

Av Jake61

Kan köpa den och hämta, hur länge ska du ha annonsen, nån köp nu pris ?

Av Jake61

Half life alyx vr med pimax 8kx RTX 490 använder 16 gig ram minne , så att det behövs ,spelen är snygg och flyter bra , mer test för vr spel tack, alla skit spel använder knappt något

Av Jake61
Skrivet av SweViver:

Jag tycker seriöst synd om de som aldrig fått uppleva riktig, högupplöst PCVR. Det är inte billigt tyvärr, men helt överlägset vanlig gaming på skärm.

Kan tillägga att jag jobbar i VR branschen, ställer ofta ut på mässor runtom i världen. Det är en helt fantastisk känsla att se hur folk, som aldrig tidigare testat VR, blir helt i extas när de får prova riktig VR. Det kommer som en chock för de varje gång. Med riktig VR menar jag inte Oculus Quest eller Pico. Vi snackar PC spel och simulatorer i VR med högsta detaljrikedom, upplösning på native 4K per öga och uppåt och bred vidvinkel. När de lämnar montern på mässan så är de sålda.

Sen finns det de som aldrig provat VR eller bara provat nån gammal HTC Vive för 5-6 år sen, skapat sig en egen negativ uppfattning (kanske även byggd på andras åsikter) och helt enkelt vägrar ge det en ny chans. De människor är det mest synd om kanske. De inser inte vad de missar.

jag har pimax 5k plus och 8k x och Playstation VR 2 ,och kan säga att gran turismo 7 vr är bättre och snyggare än någon pc vr bil simulalator, jag har kört de alla ,Playstation VR 2 har minst lika bra bild om inte bättre än pimax 8kx ,kör med 13900k och rtx 490,och kör 120 hz nativt

Av Jake61
Skrivet av SweViver:

Simulatorer (racing, flight mm) är kanske det som frälst VR allra mest hitintills, men ja jag håller med om att utbudet av högkvalitets VR spel är skralt och mycket av det som släpps exklusivt för VR är korta och enkla indie-spel. Handlar om att marknaden måste få fart på folk att prova VR, eller framförallt våga satsa på att köpa PCVR headsets som i dagens läge är det enda alternativet för AAA-spel i VR. Hårdvarubegränsningen med standalone-headsets såsom Quest 2 gör ju saken inte lättare för spelutvecklarna.

så sant , men går framåt alla fall ,om så sakta tyvärr, ska köpa 12k varianten sen när den dyker upp