Inlägg

Inlägg som MrQke har skrivit i forumet
Av MrQke

Testat äldre drivrutiner till grafikkortet?

Av MrQke
Skrivet av improwise:

Förutom streamingtjänsterna då antar jag, iaf var det så när jag testade Mullvad för några månader sedan?

Det enda jag har är Tv4play och Viaplay, och det funkar.

Av MrQke

Såja. Då gick äntligen abbonemanget ut. Mullvad har fungerat fint några timmar nu. Mycket bra hastigheter och inga underliga problem med diverse sidor och appar.

Av MrQke
Skrivet av tcntad:

Vilka skumrasksidor har du läst för att få för dig att teflon och alu bla är farligt?

För mig jag såg denna dokumentären på Netflix. Ganska sevärd.
https://youtu.be/NJFbsWX4MJM?si=IdZvEhersAF7gGBK&t=1

Av MrQke

Red Dead Redemption 2 - Snart klar. 90 timmar in.
Dead Space Remake
Cyberpunk +DLC
RoboCop
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Det är planen.

Av MrQke

Red Dead Redemption 2. Trodde aldrig det skulle vara i närheten av The Witcher 3, men det är bättre! 50 timmar in och jag har inte gjort hälften av storyn.

Av MrQke

Har haft återkommande problem med Youtube, Twitch (error2000) och flertal andra sidor och appar i telefonen. Det blir att kasta denna VPN:n i papperskorgen när tiden löper ut snart. Funkade prima i flera år tills det såldes.

Av MrQke

Bästa köpet jag gjort.

Dreame l20 Ultra

Av MrQke

I år har jag faktiskt tagit tag i min backlogg. Klarat:

The Division 1
Remnant - From the Ashes
Terminator - The Resistance +DLC
Mad Max
Wolfenstein - The New Order, The Old Blood och The New Colossus

Håller på med Red Dead Redemption 2 nu.

Av MrQke

Min 65" C9a har fungerat bra i några år tills för 1 månad sen då den började ge No Signal. pc>reciever>tv Bilden försvinner 2-3 sekunder sen kommer den tillbaka igen. Testat allt. Trycka på kabeln hårdare ( Ja det var någon som gav det tipset) testat annan kabel, Quick start + av, dragit ut alla kontakter mm mm. Ni får gärna återkomma om ni hittar en lösning.

Av MrQke
Skrivet av Whitepilledoomer:

Jag vet inte vad det är du vill säga?
Det är ett meme-namn.

Jag tycker att du gör ett rätt bra jobb att exemplifiera vad problemen som vi diskuterat är här.

_ _

Dessa personer attackerar alltid saker runt omkring istället för sakerna du säger. De vill främst provocera och argumentera allt förutom det problemen man tar upp är. De vill att man ska känna sig liten och "den enda" och fejk.

Exempelvis i detta fall, personen klarar inte av att tänka sig utanför kategorier där man bestämt att olika saker, inbillade eller inte, måste höra ihop. Är du x kan du inte vara y. Stereotyper.

Jag önskar bryta stereotyper och skapa en mitten där alla med hjärnan på plats kan känna sig välkomna. Även de som beter sig illa i slutänden. Det finns en hemvist för när de fått hjälp för sina problem.

För övrigt är historien bakom namnet att jag avslutade min medicinering av depression och kände att jag fått nytt liv i mig (ett nytt piller, så att säga). Samtidigt var det många som kallade sig doomers och redpilled och så vidare och jag kände att jag ville bryta det. Whitepilled är vad man kallar folk som är tvärtemot blackpilled (alltså, tror på konspirationer) och -oomer suffixet är helt enkelt "en sådan person" i meme-format.

Så, jag kände mig whitepilled.

Är det verkligen så svårt att tänka sig att vissa av oss inte vill att majoriteten ska sätta sig på knä framför mig? Jag kan väl också ha frihetsideal? Eller? Jag vill inte ha makten över någons röst.

edit:

"Whitepilled

The moment or series of events by which a person abandons despair and surrenders to the inevitability of hope; not out of sheer optimism, but from facing difficulty and nihilism head-on through the use of reason and inquiry. It is the final destination of those who are redpilled and blackpilled, and tends to happen when a person becomes cynical of cynicism, and skeptical of skepticism. It is named after the white-hot fire of hope in a pill form, and is medicine for the soul."

https://www.urbandictionary.com/define.php?term=whitepilled

Är du en bot eller anställd av någon stat? Din wall of text stärkte inte dina aktier.

Av MrQke
Skrivet av Whitepilledoomer:

Jag håller med dig, och dessa personer förstör för deras respektive "sidor" de påstår sig värna om. Höger som vänster som mitten som uppåt och nedåt. Det är inte konstigt heller att folk då blir argare och argare när sociala media vill kapiralisera på ilskan och skickar folk ännu värre saker.

Backlashen som kommer nu på grund av vissa sorters aktivister (nämner inte vilka eftersom det blir lite för enskilt politiskt) förstör för många av oss minoriteter och stulit våra röster för sin egen vinning. Många av oss försöker att vara tydliga och säga till folk att dessa inte representerar alla oss, men det är svårt att nå fram. Jag hoppas i slutänden att folk ser på dessa personer som vi ser på QAnon eller liknande. Det är en bit kvar dock.

Samtidigt så är ju inte motsatsen "rätt" heller. Önskar mer mogen och diversifierad centrism.

Mina rättigheter sträcker sig inte över andras.

Har du döpt dig till "Whitepilledoomer" om du tillhör en minoritet? Känns som du är fejk om nått.

Av MrQke

Ingen expert. Men har du inte valt förra generationens m2 disk. Gen 4 är väl att föredra om man nu ändå köper nytt?

Av MrQke
Av MrQke
Skrivet av Danis:

Precis börjat spela, gillar det so far. Spelar sorcerer. Några tips nu såhär i början?

Vilken world tier borde man köra på? 1 eller 2? Hur har ni valt att göra?

Om du gillar att köra sidouppdrag så är mitt råd att inte klicka på varje utropstecken du ser. Har du 10+ sidouppdrag att göra så blir det bara grötigt till slut och du vet egentligen inte vad du gör åt vem eller vilka. Gör klart sidouppdragen innan du tar nya

Av MrQke

Ok. Men köp för guds skull ingen Argon Sub eller liknande. Köp en riktigt SVS Sub Finns många bra golvhögtalare +SVS Sub som kommer upp i din prisklas om du väljer 3.1 istället för 5.1 på hembiobutiken.

Av MrQke

Bor du i Göteborg så tycker jag du ska gå ner till www.hembiobutiken.se

Större utval och riktigt trevliga och kompetenta prickar som jobbar där! Köpte mitt paket online och är mer än nöjd.

Av MrQke

Tur man jobbade till kl 16 idag. Annars hade nog kroppen varit ganska mör nu. Kan inte sluta spela.

Av MrQke

Ja. Men enbart för att Komplett har sämre hemsida än Elgiganten.

Av MrQke

Du får läsa på lite vad Inet har för kriterier för att bygga ihop din dator. Tror du har för tung kylare och för snabba minnen. Om du nu väljer en mindre kylare så tycker jag det hade varit värt att köpa en https://www.inet.se/produkt/5324030/thermal-grizzly-intel-12t... ( som funkar med Gen 13 också ) 13600k är glödheta och ångrar lite att jag inte slog till på en själv.

https://www.inet.se/produkt/9990387/byggnation-och-test-av-da...