Inlägg

Inlägg som HazZarD har skrivit i forumet
Av HazZarD

Känns helt meninglöst, har aldrig tecknat såna försäkringar vad är vitsen liksom....

Av HazZarD

säkert bara grafikkortet du måste byta ut, måste inte ens vara exakt samma för 5000 du kan ju köpa ett billigare om du nu vill så kommer det säkert fungera bra.

Av HazZarD

Orka ha en sån oro, den dagen batteriet är så pass dåligt är det bara att byta ut det...

Av HazZarD

Helt rätt.

Av HazZarD

Dom kör oftast hårt mot sånt här inte direkt förvånad.

Av HazZarD

Märkligt man inte bara kan ringa dom och ge numret ifall deras sida inte fungerar... just sånt gör att man aldrig vill sälja via tradera idag..

Av HazZarD

För gaming så behövs det oftast ja annars inte.

Av HazZarD

Tycker det går lite för fort fram med tekniken, Även elon musk har ju varnat för ai utvecklingen.

Av HazZarD
Av HazZarD

Sjukt klantigt av dom ansvariga.

Av HazZarD
Skrivet av Miska:

Vad är detta för hittepå? Jag har inte rengjort min dator på över 4 år sen jag bytte CPU i den och den ser lika fräsch ut som när jag byggde den. Vet inte hur jäkla dammigt ni har det hemma hos er, kanske borde ni städa era hem lite oftare än datorn om den blir så skitig jämt och ständigt...

Så du menar att på 4 år har det inte samlats massa damm på cpu kylaren ? det är jag rätt skeptisk till xD

Av HazZarD

Jag kör oftast lite tryckluft på cpu fläkten och dom andra fläktarna i chassit nån gång i månaden oftast men det är kanske för ofta ? Samt ta ut grafikkortet och blåsa det rent lite där också vid behov.

Av HazZarD
Skrivet av Elgot:

Fast det här är väl egentligen inget nytt? Det borde väl ha varit likadant när tryckpressen kom, eller grammofonen, eller radion, eller tv, flera kanaler och så vidare?

Inte på samma sätt, en gång i tiden vad man tvungen gå på bio, nu finns ju iptv, netflix osv osv..... man har allt hemma i princip

Av HazZarD
Skrivet av Wrk4Pwn:

Nej, tänkte vänta nån vecka först men det börjar nog bli dags nu.

Prova imorgon, det har gått på tok för lång tid och dom ljuger tydligen om leveranstiderna...

Av HazZarD

Man drunknar i underhållning idag helt enkelt, inget att se fram emot egentligen.

Av HazZarD

Moderkort har oftast 2 fläkt portar förutom 1 som är till cpu, då har du väl en sån ledig ? Där kan du koppla in nån splitter så kan du köra 2 rgb fläktar via den isf.

Av HazZarD
Skrivet av RVX:

Geggan blir väl i så fall hur? Svarar dom inte på mail skulle jag inte direkt ha höga förhoppningar på att dom för den delen svarar i 📞

Hade faktiskt ringt konsumentverket och rådfrågat, man ska inte vänta veckor eller längre på att få svar då måste det finnas lagar som skyddar köpare från såna här skojare.

Av HazZarD
Skrivet av AGI:

Kul att den lever kvar för de som tycker om teknikmagasinets roliga småprylar antar jag? Ser inget negativt här.

Det negativa är att dom köpte upp ett dött märke. Man kan handla allt billigare än vad dom nånsin kommer sälja där.. Så förstår inte vitsen egentligen, inte så det blir något unikt utbud där till priser man inte hittar bättre utomlands AGI ?

Av HazZarD

Alltså varför vill man driva vidare en död kedja ? suck

Av HazZarD

Häv köpet, varför ska man vänta i 2 veckor om det fanns i lager? oseriöst att dom inte ens bemödat sig att svara det säger ju allt. Nä handla från dom kända aktörerna kanske lite dyrare men du får du hjälp ifall nåt strular och slipper huvudvärken..