Inlägg

Inlägg som Lunilu har skrivit i forumet
Av Lunilu

Tänk på att bandbredden kan du inte förändra, ett 1x slot som kopplas till en x16 enhet kommer fortfarande bara ha 1x i bandbredd.

Av Lunilu

Spelar med ett GTX980 och en i7 4790k, finns sätt som inte påverkar det visuella men höjer FPS:en betydligt gäller bara att göra sin research. 100+ FPS ärt normen med min relativt omoderna hårdvara. Sen att det ska krävas för att spelet ska funka optimalt är oacceptabelt.

Majoriteten av mina problem kommer från serversidan, desync och diverse andra buggar är vardagsmat. Andra verkar anmärka på att Bluehole är inkapabla att använda UE4 men faktum är att UE4 inte är designad för spel med många spelare som spelar på samma server, dessutom har Fortnite tillgång på en betydligt mer raffinerad version av UE4 som Bluehole i nuläget inte kan implementera för att det skulle kräva att stora delar av spelet helt skrivs om. Källan på detta är bland annat en Wtfmoses video samt en video av Battle Nonsense som jag tyvärr inte orkar leta upp just nu då det är sent och jag använder mobilen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lunilu

Välj Beyerdynamic DT880 över DT770, 990 då de inte har lika kraftig bas, nackdelen med kraftig bas är att den döljer andra frekvenser ganska bra och därför kommer fotsteg som är i det övre mellanregistret bli svårare att höra.

Av Lunilu

Stardew Valley
Half Life Complete pack
Hearts of Iron IV

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lunilu

$529.33 på 5 år, aj.

Av Lunilu
Skrivet av Läderpung:

Det var ju ändå skönt att höra. Jag är helt grön på detta så har två frågor till,

1. Högtalarna har som sagt ingång för anslutning av kabel (skalad, exponerade kardeler, inga anslutningar (typ RCA kontakter) så frågan lyder, om jag köper en förstärkare med RCA utgång kan jag klippa ena änden och ansluta i högtalarna (typ är det bara en och samma kopparlina i kabeln?).

2. Hur kopplar jag mixerbordet till förstärkaren? Från typ main speaker out > förstärkare > högtalare?

Tack för svar än en gång!

https://www.netonnet.se/art/ljud-och-bild/hifi/forstarkare/an... Denna säljs tillsammans med dina högtalare på NetOnNet så antar att det ät denna förstärkare de rekommenderar. Kopplingen ska vara Mixer RCA> Förstärkare Högtalarkabel> Högtalare.

Edit: Såg inte att den inte fanns i lager https://www.netonnet.se/art/ljud-och-bild/hifi/forstarkare/an... principen är den samma med denna förstärkare dock.

Av Lunilu

9/10, med några gissningar, hade inte riktigt koll på SARS utbrottet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lunilu

Uppdaterad Privacy policy tror jag.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Lunilu

Mitt eget

Av Lunilu
Av Lunilu

Varför så dyra, en Intel Core i7 8700k räcker gott och väl för bara spel.

Av Lunilu

Runt 1700kr känns rimligt men har ingen aning.

Av Lunilu
Skrivet av Chris_Kadaver:

85:- över budget i skrivande stund. Största anledningen är prisökningen av samsung ssdn. Bättre spelprestanda för pengarna går inte att få.

https://komponentkoll.se/bild/fFeHr.png

Vann jag?!

https://i.gyazo.com/4ec353d08d164dd7958bc3b475525ce0.png

Nej.

Av Lunilu

7/11

Av Lunilu

Om du inte vill finansiera brottslingar när du streamar olagligt kör adblocker, ytterligare de enda brottslingar du finansierar är de som bedriver streamingsidor och med tanke på vilka andra brott de finns skulle jag inte oroa mig allt för mycket. Monty Python har en YouTube kanal där de laddat upp alla sina skits.

Av Lunilu

Bild tack? Har du kopplat in alla anslutningar, känns som att du missat antingen fläkt eller pump kontakten.

Av Lunilu
Av Lunilu

Helt ärligt bryr jag mig inte, använder endast min mobil för Google, Tetris och samtal. Har alltid miniräknare på mig och lyssnar sällan på musik ytterligare har jag oftast dator i närheten då jag och vännerna främst pratar på Discord kan jag ersätta min smartphone med bärbar dator om det behövs.

Av Lunilu

Registrera mig på Sweclockers när jag var 11 och bara för några år sedan var det extremt mycket svårare med processorsocklar och kompatibilitet, nu är marknaden så pass konsumentifierad att i princip vem som helst kan bygga en dator utan förkunskaper. Mitt tips är att börja lurka i diverse trådar om människor som behöver hjälp med komponenter och se vilka komponenter de som svarar i tråden väljer. Har du fler frågor, eller om du satt ihop en egen lista skapa en tråd och fråga om kompatabilitet samt om man kan öka pris/prestanda.

Av Lunilu

Lite mer info tack! Vad ska du använda datorn till? För spel är Kickstarter meningslös då den saknar grafikkort, Madness går att spela på men förvänta dig inte 1080 144FPS i moderna spel. Ytterligare säljs de båda till överpris, Madness t.ex kostar cirka 6500kr att bygga själv.

Edit: Kolla på fel dator vad det gäller Madness, den har sämre grafikkort än vad jag trodde från början. Rekomenderar att du bygger själv, dels för att det är kul men även för att det är nyttigt.