Inlägg

Inlägg som epiQ har skrivit i forumet
Av epiQ
Skrivet av AplAy:

1) Hur är det ens mikrobiologiskt möjligt för virus som andats in att kunna smittas då det endast kan replikeras i lungcellerna vilket verkar ta extra lång tid då många(?)/vissa(+) inte hostar på flera dagar först vilket skulle vara sättet att transportera viruset från lungorna och ut till omvärlden? Jag försöker förstå asymptomatisk smittspridning för det låter inte rimligt, än så länge, med min begränsade mikrobiologiska förståelse.

Michael Osterholm var precis hos Joe Rogan
https://youtu.be/cZFhjMQrVts?t=469

Enligt honom så har man gjort en studie i Tyskland(som blivit publicerad nu i dagarna) där man testat folk som precis har börjat få milda symtom, och uppmätt extremt hög koncentration av virus i halsen på folk, "..ibland 10000ggr av det som vi såg vid SARS". Det smittar genom utandningsluft med andra ord.

Av epiQ

Letade efter ett par lurar att spela och lyssna på musik med, slog till på ATH-M50x för 999kr.
Aldrig lyssnat eller ens sett dom, så det återstår att höra om man blir nöjd.

http://cdon.se/hemelektronik/audio-technica-ath-m50x-professi...

Av epiQ

Jag hade gärna börjat spela igen på grund av det här, om det inte vore för bland annat en del av de sakerna som redan tagits upp i tråden.

Jag blev förälskad i Diablo 2 och nötte det som satan i flera vändor under lång tid. Köpte Diablo 3 på release och nötte det i kanske en månad innan jag tröttnade och avinstallerade det. Det är en fördummad, välputsad spillra av något som var underbart - tyvärr!

Av epiQ
Skrivet av fantomsmurfen:

Måste vara en drivrutinsfråga. På pappret ska Titan prestera bättre än så.

Ah, för "på pappret" stämmer ju alltid!

Av epiQ
Skrivet av Pantsoff:

Synd, det är ju därför dom kör med sådana här kampanjer... För att någon ska glömma bort att avsluta medlemsskap. Tråkigt att dom utnyttjar folk!

Det stod ju KLART och TYDLIGT att det skulle förlängas automatiskt. Kan ju inte vara deras ansvar ifall man struntar i att läsa avtal man själv går med på.

Av epiQ
Skrivet av FUtech:

Den här tråden hade jag helt missat, gillar starkt. Kul att se så mycket duktigt 3d folk på forumet.

Här kommer mitt första bidrag iaf:
http://mathew.myownb3.com/underground2012/images/gallery/rend...

Software: Zbrush, Maya, Mental Ray, Photoshop

Skulptering och texturering gjorde jag i ZBrush. GoZ:ade över till Maya lade till hår, fur, ljussättning och renderade i Mental Ray. Lite comp i Photoshop med render layers och bakgrund.

Kom gärna med lite konstruktiv kritik om gillar eller inte gillar vad ni ser!

Kan verkligen ingenting om 3D etc. så särskilt konstruktivt blir det inte, men riktigt härlig bild! Älskar känslan i bilden, bra jobbat!

Av epiQ

"Your login information was incorrect. Please try again. (Error 315300)

Skapade ett konto igår för att kunna testa, men får bara upp det här nu när jag försöker connecta?

Rätt login, Americas server, fixat Battletag. Vad är problemet?

EDIT: Jag tankade English (US) klienten (den var förvald, tänkte inte ens på att ändra). Kan det ha betydelse?

Av epiQ
Skrivet av 1mpulseS0D:

Tycker alla bara klagar på BF3 :/ Sluta spela om ni inte gillar det? Är det så svårt att sluta iallafall så gillar ni det trots allt..

Du tror inte folk klagar just av den anledningen, att dom tycker om spelet och inte vill att det blir sämre?

Av epiQ
Skrivet av Sture123:

De är allt annat än plastiga, kan hålla med om att det ser så ut på bilden men jag fick mitt MK85 igår och det andas kvalitet.

Kan bara hålla med, andas kvalité. Köpte ett MK50 för några veckor sedan och jag gillar det som fan. Första mekaniska tangentbordet jag använder sedan 486'an och MX Red faller mig verkligen i smaken även för att skriva på(hade bara möjlighet att testa MK80 i affär, så var lite av en chansning).

Av epiQ

Define R3. Det stör mig att hårddiskburarna inte går att ta bort, känns som att det skulle varit en enkel grej att fixa.

Fläktplatsen i botten är i princip oanvändbar då nätagget sitter såpass nära.

Av epiQ
Skrivet av Haptic:

mw3 = 6 år gammal grafik motor = inte optimerad för multicore cpu's

Är spelmotorn på 3 månader gamla mw3 så förlegad?!
Skickades från m.sweclockers.com

Av epiQ
Skrivet av Failbygge:

Tycker du kan lika gärna gå på en 1000W då:p 200kr biligare och tystare;) annars ser det bra ut:-)

Men då får man inget 80+Gold certat agg

Btw, någon som kan rekommendera fläktar? Gentle Typhoon verkar ju vara tokslut överallt.

Av epiQ
Skrivet av Flamemagican:

Hej 850w nätagg är inte ett måste för 6970cf utan det funkar lika bra med ett 750w nätagg som tex ngn utav dessa källa Sweclockers och med tanke på att det är mätt från väggen så blire typ 558w från nätagget det betyder iofs att du kan gå på ett 650w nätagg men då kanske det blir för lite ström för OC vad vet jag :S

Hej. Jag har förstått att det är i överkant, men överklockning är planerad, samt att om jag nu skulle få lust att uppgradera senare så skulle det vara skönt med lite spelrum så man slipper byta agget.

MVH

Av epiQ

Du missade länken

Av epiQ
Skrivet av Failbygge:

Hej! Det chassit är inte lika bra som FD R3 tex... Det har bättre kylning och mer ljuddämpat. Sen det headsetet vet jag inte mycket om... Därför skulle jag gå på det här (som är i kundvagnen) tycker det är mer värt med CF 6970 för 1.5K mer... http://www.inet.se/kundvagn/visa/1076824/2011-11-03 sen är i7 obset i spel... Sen Det med att ha 2 GPU är inget du märker alls... Är bara i gamla spel... (sånt som kom innan WC3(och några misslyckade spel dom senaste åren) jag har ifl inte märkt någon skillnad (har gtx 580 sli) med ett kort aktiverat eller ha båda i... Blir bara bättre! Som tex thrailerna av Bf3 är filmat med sli 580. Men om man vill hålla sig till en viss budget är det mycket bättre med CF 6970 dom får ungefär lika bra fps i alla dagens spel. Men grattis till en grym dator!
Mvh

Edit: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1076851/2011-11-03 annars om du vill kör med nvidia:-)

Edit 2: gömde bort dvd..

Hej! Tack för svaret.. har haft födelsedag så har inte kommit till skott med att svara.

Alltså, jag har egentligen ingen budget. Kan jag bara rättfärdiga ett köp för mig själv så är det Go om du förstår

Ändrade om lite: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1075642/2011-11-05

Angående 8GB vs 16GB minne så tänker jag att det är ändå så billigt och med tanke på att jag senast köpte ny dator typ...2005, så känns inte den där 5-hundringen som en big deal. Finns det egentligen någon nackdel?
Vidare angående minne - är det någon som vet ifall dom minnena funkar med moderkortet jag valt? Letade i memmory support page på ASrock's sida men kunde inte hitta dom.

MVH

Av epiQ

Speldator (18k... än så länge i varje fall =))

Så.. då var det dags att som så många andra sätta tänderna i BF3 och min nuvarande dator, tja, börjar bli lite smått passé

Tänkte kolla vad ni tror om detta: http://www.inet.se/kundvagn/visa/1075606/2011-11-02

Antar att jag tänkt lira ungefär high. Blir att mackla runt med inställningarna men jag vill kunna köra med ganska mycket ögongodis och det ska flyta på bra.

Funderade länge på GTX 570 SLI, men efter att någon länkade detta: http://techreport.com/articles.x/21516/1 kombinerat med att spelet drar såpass
mycket vram så tänkte jag att ett single GTX 580 kanske passar bättre.

Har aldrig suttit på en dator med flera gpus så micro stuttering har innan jag läste artikeln varit ett något luddigt uttryck för mig.

Ni som har sånna riggar, hur upplever ni micro stuttering (i framför allt BF3)? Skulle någon som aldrig tidigare upplevt det störa sig mycket på det?

I övrigt.. är det något ni hade ändrat, och varför?

Av epiQ

Fick min äldre brors C64 när jag fyllde år någon gång tidigt 90-tal.

Lyckan var total

Skickades från m.sweclockers.com

Av epiQ
Skrivet av PreacherMan:

Jag får lite kräksmak i munnen när jag försöker spela allan.

True that.

OnTopic:
Har alltid kört CRT, köpte min första plattskärm för någon månad sen. Jag är långt ifrån elit i CS, men jag tycker nog att jag kände av bytet av skärm. CRT'n kändes lite rappare och mer "exakt", sen hur mycket det faktiskt handlar om låter jag vara osagt.
Kan ju inte skada att testa eftersom du har skärmen hemma?

Av epiQ

Rätta mig om jag har fel, men brukar man inte isolera komponenter när man ska ner under nollan?

Av epiQ
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Juventino
Vad har deras antal med något att göra? Skulle det bevisa att detta var falskt på något sätt eller ville du bara fälla en rasistisk kommentar?

Vad har rasism med hans kommentar att göra?

OnT,
Verkar som att ATi har lyckats bra den här gången, äntligen! Riktigt sugen på att se hur x2 kommer prestera..