Inlägg

Inlägg som iEightyNine har skrivit i forumet
Av iEightyNine

Intressekoll: Olåst vit iPhone 6S Plus

Jag vill kolla hur stort intresset är för min iPhone 6S Plus med 16 GB i lagringsutrymme. Anledningen till att jag vill sälja den är för att jag har tröttnat på skärmstorleken.

Som rubriken lyder är mobiltelefonen olåst. Den är köpt hos 3 i oktober 2015 och har sedan den packades upp haft ett skal på sig, med andra ord är den pedantiskt skött. Framsidan är i väldigt gott skick och har enbart två pyttesmå repor uppe i vänstra hörnet, men dessa bara synliga och du kollar riktigt noga.

Tillbehör som följer med är:
* Originalkartong
* Originalladdare
* Laddningsdocka

Budgivning gäller och startbudet är valfritt. Skambud undanbedes samt kommer att ignoreras.

Jag föredrar hämtning i Malmö. Betalning sker med Swish. Jag förbehåller mig även rätten att sälja om och när jag tycker rätt bud har inkommit och till vem jag vill.

Läs hela annonsen här

Av iEightyNine
Skrivet av Bakteria:

I'm speachless mate!

+1!

Av iEightyNine
Skrivet av KaffeMedKotlett:

Jag installerade Chrome fast besluten att visa hur det ser ut på min sida och insåg först nu mitt misstag. I firefox så syns *inget* IP med WebRTC avslaget men i Chrome så syns VPN adressen. Dum som jag var så jämförde jag aldrig den adressen med den jag fått ifrån ISP.

Har bytt till Chrome nu

Skönt att höra att det fungerar för dig.

Av iEightyNine
Skrivet av Kasp:

Jag vet faktiskt inte, vad skönt det låter när du skriver att man kan släppa den biten. Känns krångligt och svårt med allt och svårt att veta vad man ska välja för att göra så bra val som möjligt för att hålla kostnader nere.
Vad hon sa var att elen läggs till på hyran, kvartalsvis och att man inte behöver skaffa eget avtal. Men innebär det att jag då kommer få tillsvidareavtal på eem som var sämre? Vad snurrigt allting är. Vore skönt om jag inte hade något med det att göra. Vill försöka hålla ner månadskostnaden för jag kommer ha lite att röra mig med men allt verkar så svårt.

Skickades från m.sweclockers.com

Tänk på att du inte kommer att få elavgiften varje månad på hyresavin, utan var tredje månad. Därför kan det vara smart att spara undan två eller tre hundralappar i månaden (mer tror jag inte att du kommer att förbruka i el i månaden) som är öronmärkta till elavgiften var tredje månad.

Av iEightyNine
Skrivet av KaffeMedKotlett:

Flertalet gånger, det verkar inte gå på chrome. Synd också. Det är en nätt och fin webbläsare.

Det fungerar utmärkt för mig.

Jag kör Google Chrome 55.0.2883.87 m (64-bit) tillsammans med uBlock Origin 1.10.4 och när jag besöker https://diafygi.github.io/webrtc-ips/ visas inga IP-adresser, vilket är ett tecken på att WebRTC är inaktiverat i Google Chrome.

Av iEightyNine
Skrivet av KaffeMedKotlett:

Nej då, hästkrafterna saknas inte, men tar min integritet på allvar - så google som läcker WebRTC och inte kan stänga av det är inte ett alternativ. Får tyvärr stanna kvar med firefox för stunden.

Fast det kan du lösa med hjälp av uBlock Origin, enligt OVPN.se. Har du provat det?

Av iEightyNine
Skrivet av macce601:

@iEightyNine: Härligt har precis packat upp och börjat ställa in. Hoppas på att allt är som det ska och att den levererar!
Är helt ny till 144Hz+ har bara haft 60Hz skärmar tidigare.

Jag var också ny när det kom till 144 Hz innan jag köpte min ASUS MG248Q. Det var en härlig känsla att röra runt på muspekaren i en högre uppdateringsfrekvens.

Av iEightyNine
Skrivet av macce601:

Fick bli en Asus tillslut.
hittade inga bra mellandagserbjudanen...

http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/253852-a...

Gött. Jag kör själv en ASUS MG248Q och är sjukt nöjd med den.

Av iEightyNine

Ja, det är möjligt (om jag har förstått din fråga rätt). Välj Hubben för att se dina favoriter och högerklicka sedan på huvudmappen för att skapa en undermapp.

http://i.imgur.com/xwFXG3q.png

Av iEightyNine

Jag har en EVGA GeForce GTX 1070 Founders Edition till salu. Inköpt i slutet av oktober och knappt använd. Originalkartong medföljer. Du har fått pris i PM.

Av iEightyNine

Jag kan rekommendera Oderland, Admax eller Surftown.

Jag använder just nu Oderland som webbhotellsleverantör och Admax som domänleverantör. Bra priser och kunnig support.

Av iEightyNine

Jag kan annars rekommendera DiskWipe. Portabel version som fungerar utmärkt till exempelvis mekaniska hårddiskar.

Om det är en SSD rekommenderar jag Parted Magic. Kostar i skrivande stund från $9, men det är lätt värt det.

Jag har provat att köra Parted Magic på en SSD och sedan undersökt om det är möjligt att återvinna gammal information. Det var inte möjligt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av iEightyNine

http://www.webhallen.com/varukorgen/171159

Svart tema med en liten touch av rött.