Inlägg

Inlägg som KeepRaffing har skrivit i forumet
Av KeepRaffing

@kniven: Tack för budet men den såldes igår. Jag har glömt markera det i annonsen, ber om ursäkt!

Av KeepRaffing

Athom Homey, helt klart! Den klarar i princip samtliga protokoll på marknaden och stöd för nya produkter läggs hela tiden till. Mycket enkel att ställa in och använda. Du kan även använda röststyrning om du känner för det.

https://www.athom.com/en/

Av KeepRaffing

Bara ljudkortet kvar nu!

Av KeepRaffing

Skickar PM!

Av KeepRaffing

@highscore: Tack 😄

Av KeepRaffing

@Abubu: Är du fortfarande intresserad?

Av KeepRaffing

Bockar och bugar för det @Abubu

Av KeepRaffing

Jag tänkte ha lite is i magen. Samtliga bud är låga, på gott och ont

Av KeepRaffing
Av KeepRaffing

Tackar, alla bud är noterade 👍

Av KeepRaffing

Diverse: Apple watch, Xonar U7, G900

Hej!
Jag har några grejer som ligger oanvända. Lika bra att sondera terrängen, kanske någon som behöver detta mer än mig. Fritt fram att buda. Köpare får gärna komma och hämta i Helsingborg alternativt pröjsa för frakten. Swish är att föredra.

ASUS Xonar U7 externt ljudkort
Fullt fungerande och högst blygsamt använt. Köptes här på Sweclockers och har aldrig använts av mig, endast varit inkopplad. Originalförpackning och kvitto finns.
https://www.asus.com/se/Sound-Cards/Xonar_U7/

Apple Watch S2 42mm Nike+ edition
Rymdgrå aluminium. Fullt fungerande och fri från repor och skavanker. Medföljer 3st armband: Brun läder, helsvart perforerad (Nike) och svart nylon med karborr. Kvitto och originalförpackning finns. Säljes pga byte av telefon (har iPhone som tjänstetelefon men ska byta jobb)
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3895108

Logitech G900 Chaos spectrum trådlös/trådad spelmus
Ganska nyinköpt och fullt fungerande. Skitbra på alla sätt och vis men liiite för liten för min hand. I bra skick, några smårepor under den som brukligt. Ganska säker på att jag har originalförpackning och kvitto liggande.
https://www.logitechg.com/sv-se/product/g900-chaos-spectrum-mouse

Läs hela annonsen här

Av KeepRaffing

4000 för Sonos

Av KeepRaffing

Jag har också kört motorcykel i flera år och har lärt mig att alltid betrakta mottrafikanter som idioter som aktivt försöker köra ihjäl mig. Åtminstone tills motsatsen bevisats. Varje gång motsatsen bevisas blir jag lite lycklig och återfår lite hopp om mänskligheten. Varje gång mottrafikanten de facto visar sig vara en rövhatt överlever jag, åtminstone hittills, tack vare min försiktighet.

Av KeepRaffing

@Casten83: Ja, lägg ut shoppinglista och guide här om du kan! Och gärna en liten recension, är det värt besväret för spel?

Av KeepRaffing

@Kithio: Ang RAM är 2x8gb ofta bättre än 1x16gb

Av KeepRaffing

@Lorault: Så länge du når ned till marken är du alldeles lagom!

Av KeepRaffing

@anon127948: Strålande!

Av KeepRaffing

@anon127948: Syftade inte på den sortens säkerhet. Brandsäkerhet är prio. Rätt säker på att ingen vill hacka min kökslampa och om de mot förmodan vill det så är det något jag kan leva med.

Men tack för svaret. Brandvarnare har jag gott om, de förhindrar dock inte att brand uppstår vilket var lite av bakgrunden till min fråga

Av KeepRaffing

Finns det inte några säkerhetsrisker i att ha lamporna konstant strömsatta, även om lamporna i sig inte är tända? Använder z-wave primärt för ökad säkerhet (inte minst brandsäkerhet)

Av KeepRaffing

@tBiorrith: Förstår såklart vad du menar och håller givetvis med, men juridiskt är det ingen jättestor skillnad 😄