Inlägg

Inlägg som aSparrow har skrivit i forumet
Av aSparrow

Hade ett ganska exakt likadant problem som du med min gamla dator och mitt bredband från telia. Hade internet så jag kunde ta emot mail och push-notiser osv men steam, webbläsare mm kunde inte ladda någonting. För mig fungerade att dra ut ethernetkabeln ut datorn, ibland en gång, ibland tre. Tillslut fungerade internet!

Av aSparrow
Skrivet av Dax:

Jag får error meddelandet marionberry då jag ska in och spela Destiny. Något tips på vad som kan fela?

Alla felkoder som har med frukt att göra är fel från deras håll. Oftast ett "networking error" som de följer och försöker hitta en lösning på. Så är bara att försöka fortsätta ansluta eller ge upp i några timmar

Är felkoden ett djur så är det från ditt håll något inte stämmer

Skickades från m.sweclockers.com

Av aSparrow

Åh!!! Började följa detta projekt när det startades och väntade ivrigt när du skrev "wait for it, it's gonna be legendary" och sen presenterade den gröna färgen.
Sen är jag borta från forumet några månader och kommer tillbaka till det här! Gud vad snyggt det blev!

Skickades från m.sweclockers.com

Av aSparrow
Skrivet av Christoffer1989:

Spara engrams har aldrig fungerat då item "droppar" när det droppas och inte när du encryptar engramet. Engram är mer för att "dölja" lootet o göra det lite spännande

Är du säker? För jag har sparat exotics också som gav högre än 320 light :-S sen så är även de legendary engrams jag fått efter patchen inte heller högre än ca 280. Har däremot fått rare engrams på över 300. Skitskumt tycker jag ^^

Skickades från m.sweclockers.com

Av aSparrow
Skrivet av MrHejgen:

Vet väl inte exakt, men det är att du hela tiden går upp i level via engrams och annat. Inte garanterat av blåa eller gröna. Men om du får en legendary så är det garanterat att det är högre än det du har i din light level.

Jag vet inte jag. Sparade mina legendary engrams till efter patchen just för att jag hoppades på någon sådan lösning. Fick fortfarande bara saker på 280 light (med en karaktär på 320) precis som före patchen. Är det bara jag som har otur eller är denna smart loot något annat?

Av aSparrow

Grafikkort sålt!

Av aSparrow

Har just nu bud 1000kr plus frakt för grafikkortet.

Av aSparrow
Skrivet av QboT:

Jag vill ha fläkten om den inte låter som ett vindkraftverk,,,,)
Mvh QboT

Skickades från m.sweclockers.com

Fläkten lät inte som ett vindkraftverk senast jag använde den i alla fall! sen är ju begreppet vindkraftverk ganska relativt...

Du får ett PM!

Av aSparrow

S: GTX680, Wifi-nätverkskort, chassifläkt

Har några saker som ligger som jag gärna blir av med ifall någon annan kan ha nytta av det!

Priser är ungefär vad jag tänkt mig. Självklart öppen för diskussion i den frågan.

Grafikkort: Gainward GTX680 2GB med referenskylare. Ingen kartong men självklart en ESD-påse. Tänkt mig typ 1000kr.
https://www.komplett.se/product/749502?noredirect=true#

Trådlöst nätverkskort: Asus PCE-N15. Tänkt mig typ 100kr.
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=929937

Chassifläkt 200 mm vit. Satt ursprungligen i en CM Storm Stryker. Fås mot en symbolisk summa.

Jag finns i Uppsala där ni antingen kan hämta grejer eller så möts vi centralt. Jag rör mig även i Stockholm de flesta veckodagar och har möjlighet att mötas upp vid T-centralen/centralstationen/Universitetet (SU). Stockholm dock först nästa vecka.

Självklart kan jag även skicka grejer så länge ni står för frakten

Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, hur jag vill, för vad jag vill osv osv osv osv.

Frågor? Bilder? Säg till!

Erika

Läs hela annonsen här

Av aSparrow

Sorry den är redan såld

Skickades från m.sweclockers.com

Av aSparrow

Hitta en generator, generera tre namn och mixa de tre. Folk brukar även säga att man ska lägga in en maträtt.

http://www.teamnames.net/fantasy/random-team-name-generator

Av aSparrow
Skrivet av prozzac:

@aSparrow: För de priset får du en vettig luftkylare som kyler minst lika bra, och som dessutom är tystare.
Har du den redan finns de ju liten anledning att byta, men ska du köpa nytt så finns de liten anledning å köra med vatten. Du riskerar läkage i datorn och får en kylare som inte är bättre än en luftkylare i samma prisklass-

Kör med luft i datorn i sign, å jag når bara 55 grader i load. De är dessutom med en processor som har 220w TDP, som är överklockad dessutom. Bra nog mer än de dubbla som dom ni har kör med.

Vill inte vara den som klagar på grejerna ni kör med, men de finns liten anledning att grilla datorn pga läkage när prestandan inte är bättre än vad luftkylarna erbjuder.

Jag vet att man får vettiga luftkylare för det priset men hen efterfrågade en vattenkylare Jag tänkte att jag inte ska sälla mig till mängden och anse att han borde ta luftkylare istället utan faktiskt länka något som efterfrågas. Jag är helnöjd med sluten vattenkylning så kan inte inte rekommendera det.

Av aSparrow

Min sambo har denna i sin dator. När Civ V spelas som är relativt processorkrävande så brukar tempen (i5-3470) ligga på kring 65 grader i HWMonitor. Aldrig tjorvat, lätt att installera. Det är den referens jag har.

https://www.komplett.se/product/769187/datorutrustning/kylnin...

Av aSparrow

Har haft en liknande maskin. De gör bra kaffe så länge du är noga med rengöring, avkalkning OCH självklart bra bönor. Det är inte många minuter från det att den börjar värma upp till du har ditt kaffe. Som någon nämnde tidigare, vill du ha cappuchino och behöver skumma mjölk så kan den där maskinen vara lite dryg. Själva mjölkskummaren sitter ganska fäst (som man ser på bilden) så att det är svårt att röra själva kärlet man skummar mjölken i. Kan du inte röra den är det risk att mjölken bränns så var försiktig. Det finns automatiska maskiner som har en längre skummare som man kan vrida åt sidan för att få lite arbetsrum.

Av aSparrow

Kanske en korkad kommentar men i vissa spel brukar man måsta ange att musens upp-ner-höger-vänster ska styra var du tittar. Kolla i inställningarna att det står angivet och testa kanske att sätta alla kontroller på default (även om de redan är det).

Av aSparrow
Skrivet av SevenOfNine:

Hur skall han installera drivare om inte maskinen bootar... Drivrutinerna är inte inblandade vid biosskärmen så det kan knappast vara det som är problemet.

My bad. Missade den detaljen. Jag som tyckte jag läste noga.. strul.

Av aSparrow
Skrivet av dahen:

Stoppade i mitt 7950 igen, inga problem med det.

Tycker de borde ha koll på att grejorna funkar innan de säljer dem igen...

Skrivet av Bulan75:

Har du tagit bort alla Amd drivrutiner ...

Skickades från m.sweclockers.com

Som Bulan säger. Innan du dömer ut den, installera rätt drivrutiner och se om den fungerar bättre!

Av aSparrow
Skrivet av thu3n:

lol, något fenomen lär väl finnas för alla datorer som liknar mitt? även fast det är olika komponenter i varje dator? Någon mer lär ju stött på det, och då bara säga vad som kan tänka sig vara fel... ganska säker på att man inte bör säga vad man har för komponenter...? har heller inte sätt någon anna liknande tråd. har du? länka det, så skulle det uppskattas

Det här ska ju du veta om du gjort punkt 1 i listan som han länkade? Dvs sök i forumet och se om du hittar igen ett liknande problem?

Annars hjälper det oss enormt att bara rabbla allt du har i din dator samt gärna fota en eller två bilder på hur allt är kopplat. Det kan vara så simpelt som en liten felkopplad sladd som du kanske missat men som någon här får syn på!

Testa att följ mallen så kanske folk har en idé och kan hjälpa dig!

Skickades från m.sweclockers.com

Av aSparrow

Som många andra säger: för gaming är det i synnerhet laddnignstider som blir fantastiskt korta med en SSD. Min bästa jämförelse är för Skyrim (som jag spelat med både HDD och SSD) där varje scen behövde laddas i 25+ sekunder för HDD. För en SSD räknar man kanske.. fyra sekunder?

Av aSparrow

Motivera varför du väljer 1155 som är relativt gammalt när du istället kan välja 1150 eller 1151 som är nyare och orkar med gaming? Om du vill ha en dator som klarar spel och är lite framtidssäkert (dvs billigare i längden) så skulle jag nog välja t.ex. 1150!