Inlägg

Inlägg som Granter har skrivit i forumet
Av Granter

***bort/mod***

Av Granter

Vore ju bra om de gjorde kontrollerna så även vuxna människor kan hålla i dem...

Av Granter

Varje gång jag ser namnet på den där spelserien tänker jag "smuts"

Av Granter

Bli en bättre spelare, att gnälla på att du enbart hamnar med feeders är aningen, finns inte ord... bli så pass bra att du kan carry dem då? Det kan ju inte vara så att dem i ditt lag ska vinna spelet åt dig. Ibland krävs det att någon går och och äger skiten ur ett helt lag.

Jag var själv i bronze hur länge som helst men lalla runt för det mesta. Sedan bestämde jag mig för att försöka se hur långt jag kunde komma och ja visst hamnar man i games med dåliga spelare. Men spelarna som är i bronze är ju tammefan sämst. Man kan vinna sin lane och sedan gå och hjälpa andra lanes så dem vinner sina. Man behöver inte ens spela 5vs5, 4v5 har funkat.

Vinner du inte din lane 90% av gångerna så ser jag faktiskt inte någon anledning att gnälla på dem andra i laget. Fokusera på dig själv och se till att DU vinner. Vad spelar det egentligen för roll om du är silver guld eller whatever. Spel som spel, play to win for yourself.

Av Granter
Skrivet av orig_rejser:

Det var testat det också. Har man otur kan det ju räcka att det gått lite för varmt. Sedan lägger märken ganska stor tid på att bygga produkterna så att dom väger på mellan lusten att köpa nytt och nöjdheten med varumärket.
Riktigt intressant, hos vissa konstruktörer jag varit hos har budgeten och planeringen för när det ska gå sönder varit nästan lite stor som övrig produktutveckling
Liksom att om dom har premium och budget märke så förväntar sig folk att vissa saker ska krångla, så fastän dom inte behöver göra det, så konstruerar dom små saker som kan krångla så att folk ska vara nöjda, men ändå vilja köpa det dyrare nästa gång.
Man blir mörkrädd ibland när man är hos lite större aktörer inom olika områden.

Av intresse, är det ett vanligt 7970 eller ett GHZ edition du har?

Tänkte ett påkostat GHz edition kanske var värt pengarna när man börjar se på livslängden på korten

Av Granter

Man kan i princip säga att nu så börjar corekriget, VEM HAR MEST CORES I CPUN??

Av Granter

honor 8

Av Granter

Har själv ett 7970 och får ej dessa problem, fungerar hur bra som helst. Omotiverade att lägga ut 3000-4000kr när de flesta spel kan köras på max 1080P 60fps. I de flesta fall där man får lägre fps kan man sänka shadows ifrån Ultra till medium så är fpsen åter på 100...

Laddar för vega/volta!

Sätt i kortet i en helt annan burk med senaste drivarna, om problemet kvarstår så kan de vara värt med nytt kort.

Edit, lustigt att korten fysiskt går sönder innan dem blir för gamla av andra anledningar ^^

Av Granter
Skrivet av lappen81:

Äta var tredje timme är ju helt sjukligt, det finns en anledning till att man börjar titta på periodisk fasta (skippa frukost) och låta matsmältningssystemet vila från kväll till lunch. Sen får ju alla äta som man vill men gå upp på natten nej tack

https://www.google.se/search?q=periodisk+fasta&oq=periodisk+f...

Jag har provat alla dieter som finns och de fungerar alla bra på olika vis, genom att du äter ofta så håller magen din konstant igång och du får då högre förbränning samt bättre näringsupptag. De är så här bodybuilders så extremt lite fett.

Man ska äta ofta, inte längre än 4timmar mellan målen. Idealt när jag tränade som mest och skulle dra en def så käkade jag 7mål mat om dagen 2200kalorier. Tappa 1.2kg fett i veckan.

Av Granter

@huttala:

Ja alla har väl sin "go to". En polare brukade alltid köpa hem kanelbullar ifrån Statoil för de var de bästa han visste. Så han körde på de varannan vecka.

Men att inkludera läsk som en del av ens vanliga diet så är de bara synd om människor tycker jag, de tror de är helt okay att dricka dagligen.

Förstår faktiskt inte ens hur fan man kan få reklamera produkter som har socker. Skulle man väl lika gärna kunna reklamera ut Gräs och kokain till barn, de har ju forskning bevisat är mindre farligt så varför inte?

Av Granter

@Mithras:

***bort/mod***
Sedan så kan man ju argumentera om hur bra lightläsker är.

Bara för att de står att något innehåller 0 kalorier innebär de inte att de går att äta, sten innehåller 0 kalorier, de innebär inte att de är bra för dig.

Av Granter

@Mithras:

***bort/mod***

Läsk bör man inte dricka alls....

Av Granter
Skrivet av Aldric T:

Kött. Har tyvärr aldrig lärt mig tycka om grönsaker. Visst kan jag tvinga i mig det mesta, men det smakar allt från meh till nu spyr jag snart, speciellt kål.

Man bör nog lägga ner allt skräpmat ätandet i några månader och sedan prova äta grönsaker igen så ska du nog se att de där grönsakerna som smakar så hemskt helt plötsligt är lika söta som frukt. De där rostmackorna du trycker i dig kommer smaka som sockerkaka.

Och du vet, äter man inte socker så smakar morötter sött.

Alltså se till att äta så mycket mat som du behöver TS och rör dig mer istället, svält inte dig själv.

Ät ofta, varannan eller vad tredje timme.

De viktigaste är att du får i dig alla vitaminer och mineraler ihop med en bra mängd protein. Håll nere carbs, enbart som frukost. Ät fett som energi resten av dagen så kroppen ställer in sig på att bränna det.

Av Granter

@Swedman18:

Vad snackar du om, de är ju redan något som händer idag.

Varför tror du inte man har haft någon folkomröstning om många viktiga frågor senaste åren? för att de politikerna vill och vad folket vill är helt annorlunda. Även när opinionsmätningar pekar på att stor majoritet av folket vill en viss grej i vissa frågor som totalt ignoreras av politiker.

De är därför extrempartier har vuxit fram pga missnöjet att vägra att lyssna på folket.

Av Granter

Fet skärm, bra review.

Väntar fortfarande på att samsung ska släppa sina nya så får man se vad de blir.

Av Granter

@talonmas:

Kriminell har man väl varit enligt lag sedan man var 5år och började bruka datorer. För vad jag minns så var både heroes of might and magic 2 samt doom rippat som jag då spela. Folk som följer lagen är de ju nästan synd om.

Move on and keep clam.

Av Granter
Skrivet av ozric:

Skolan testar minnet på oss, inte intelligensen.

^

De här, enda anledning varför jag ens plugga var för att få de där jävla pappret som säger att jag kan något, många kurser man läste försvann ju rakt ut ur huvudet efter tentamen.

Är väl helheten som räknas in kanske. Men också, hur du som individ är. Även om du inte är bra på något, så länge du har den inställning att du vill lära dig och tar in ny information så är du ju redan över majoriteten av folk som vägrar acceptera ny möjligheter.
Känner flera som har aspberger, de är rätt speciella individer, de kan ha missat att de finns en sjö 1km ifrån där dem bor men kan programmera ihop en hel hemsida på en kväll just för att de ligger i deras intresse. Sedan har man ju dem som aldrig glömmer något, kommer ihåg exakt allt hela tiden.

I grunden så brukar jag tänka att kan man inte acceptera logik så är man fan en renodlad idiot, är något logiskt rätt så är de i princip omöjligt att argumentera emot. Då logik alltid är svart på vitt. Emotionell intelligens är ju också något som räknas, hur man förstår andra människor rent empatiskt. Men även respekterar att andra inte känner lika som dig emotionellt och då kan acceptera de.

IQ = problemlösning, att se hela bilden av något. Typ att förstå ett problem och kunna lösa dem.
Socialskill = Vissa kan fan prata sig till ett bra jobb, är du duktig på att snacka och förstår hur individer fungerar för du kan läsa hur deras kropp reagerar så kan man komma hur långt som helst.
fysiskskill = Vissa har bättre kontroll på kroppen än andra. Alla är inte zlatan eller foppa (de enda sportnissar jag vet namnet på, lol)
Finns nog flera andra vis att räkna intelligens och talanger, vissa besitter ju en helt extrem bra magkänsla, alltså de tänker inte direkt efter utan bara går på fingertoppkänslan och kan på så vis åstakomma rätt sjuka grejer skulle jag påstå. Detta hade nog varit bättre tillbaka i tiden då vi var mer fysiskt bundna än vad vi är idag.

Hjärnan är en muskel som kan tränas, även IQ kan tränas till att bli högre. Och för allas kunskap, bästa sättet att motverka demens i hög ålder är att just använda hjärnan så den förblir aktiv.

Men förstår TS varför du känner som du gör, men skit i att mäta din kuk emot andra. Sånt där kan få ditt liv som redan är bra att verka dåligt. Oavsett hur mycket pengar, intellekt eller annat så spelar de inte så mycket roll. Jag menar man är väl gärna idiot och lycklig än smart och olycklig?

Av Granter

Se till att åka dit under thailändska nyåret, riktigt kul!

Minns en gång när jag gick förbi en horbar där de enbart var shemales som jobba, dem hade väntat in att någon stackars turist skulle komma. Är kanske 9-10 av dem som springer rakt ut emot oss ifrån baren där dem gömt sig. Jag får en hink över mig samt ett antal större vattenballonger de skjuter med en slangbella samt en av pojkflickorna hoppar upp på ryggen och greppar mig mellan benen och jag får vittpulver över hela ansiktet. Jag börjar i ren förvirring vifta runt med armarna för att försöka få bort han samtidigt som de flyger ut svordomar. Min dåvarande granne som jag rest dit med, som bara fick några ballonger på sig viker sig dubbelt av skratt och jag skrikandes på honom "hjälp mig din idiot". Sedan fick jag de förklarat att de var nyår och allt löste sig fint.

Av Granter

Skulle inte kalla 3gånger thailand i enbart 3veckor bortskämd? vad yrar du om

Beror ju helt på dig som individ. Endel bränner ju fan 25k i månaden och lyxar till de. Jag tycker detta är fullkomligt idiotiskt och speciellt i ett land som thailand där de är billigt som fan. Satsa på en budget på 100k Så märker du hur snabbt pengarna går åt. Men att ha budget på ca 12-18k i månaden är väl att rekommendera. Så lågt som 7-10k har jag hört att vissa klarar sig på. en riktigt hardcore backpackar jag träffa levde på 500euro i månaden. Har du pengar över när resan är klar så är ju de bra. Du bör inte sikta på någon specifik summa, bara spara och se vad de blir. Äter du på samma ställe som locals äter så har du en matbudget på 40-50kr per person dagligen. Äter du på standard turistresturang får du räkna med samma priser som i Sverige.

Sedan så tror jag knappast att du kommer hamna på samma priser som när du reser med familjen. Då ni förmodligen reser till familjevänliga områden. Åker du exempelvis till koh samui så är de ju mycket dyrare än Koh Pha Ngan som ligger norrut. Skillnaden på hotellen är ganska drastisk, du kan inte räkna med att de är någon som kommer och städar varje dag, eller att du ens får ett rum som är städat. De är mycket slappare. inställning bland personalen med, Festande människor.

Jag har för övrigt varit på alla ställen du nämnde förutom Koh Lipe. Kan rekommendera alla förutom bangkok. Koh lanta är det inte lika mycket turister upplevde jag, iaf de året jag var där. Men för ett komplett upplevelse, ta koh samui, den ön har allt som du kan tänka dig, stränder, dykning, tempel, natur. En komplett thailandupplevelse. Hade kunnat köra 1-3veckor åt gången på ett ställe sedan byta hotell. De enda som är när man väl ska hit så får man flyga nå jävla bananplan som jag tror är samma skit dem haft sedan 1980, så man hoppas bara att den inte ska störta, lol.

Hade ju iaf rekommenderat Krabi, inte allt för länge då de är svindyrt men du kommer förmodligen aldrig att vara på öar och stränder som är så extremt vackra, sanden är som mjöl. Sedan kan man klättra upp till en vulkankrater utan någon utrustning. Bara häva sig upp med badtofflor upp för en klippa. Så jävla sjukt men kul! Sedan får du räkna med att åka båt överallt. vilket kan vara lite drygt för dem låter mycket dem båtarna, Så rekommenderar öronskydd! Om du är aktiv så kan du se de mesta Krabi har att erbjuda på ca 2veckor. Iaf om du väljer ett nytt ställe varje dag. Men man vill ju givetvis ha några dagar då man inte är aktiv, utan bara ligger och slappar. Vissa av öarna är naturreservat så de finns fullt av komodovaraner (feta ödlor), ormar och diverse roliga djur som kan döda dig! Så de känns riktigt djungel och härligt över de hela.

Åker du till thailand men du inte dyker så är de på samma nivå som att resa till lappland i Januari men undvika att gå ut för att de är snö på marken. Så dyk, bästa du kommer att göra.

Bangkok suger i mitt tycke, många som gillar de dock. Ni kan väl stanna där några dagar så märker ni själva? Men de är liksom, tänk er stockholm, fast de är 35grader varmt. Extremt mycket mer trafik så de kan ta 10minuter att gå över en gata. De är mycket folk, rätt vidrig luft till och från. Man ser när man landar i bangkok att de är som ett brunt täcke av avgaser över staden. I min mening, inte kul. Sjuka ställen dock!

Självklart beroende på vad du väljer. Som ungdom räcker de väl med en soffa i ett hörn eller vill du att någon ska torka arslet på dig så får du väl betala för det. Det är framförallt mest ungdomar som åker till Koh P för att vara med på fullmoon party, half moon party, blue moon party. Alltid något med månen party. Dricka magiska svampdrycker och supa skallen av sig. Inget jag rekommenderar för den svage. De är till och med i den nivå att de har inhägnade områden på stränderna där du kan lägga dig ner och däcka så vaktar folk dig så ingen antastar dig. Rekommenderar skarpt 1gång men du får ha uppsikt på tjejen din. Även om ni håller varandra i handen så kommer hororna vara i slita i dig. Fullt normalt.

Också, skaffa bra försäkring innan ni åker, har hamnat på sjukhus där ett antal gånger pga olyckor och de kan kosta dig bra mycket pengar, tid, en förstörd semester. Som tur är så är thailändska sjukhus mycket bättre än svenska och som turist har du prio över locals då du har cäsh och inte dem.

Lite allmäntips är att om ni ska byta hotell och resa runt mycket så ibland kan de vara nice att bo lite lyxigare, iaf efter en lång resa. Bara så man känner sig tryggare, sedan när modet är lyft så kan man välja något enklare för billigare peng.

Andra länder än Thailand? Ja alltså Malaysia/filipinerna är same same but different. Australien kan ni åka till 1år utan att behöva krångla så mycket med visum.
Costa rica, land of the sloths!

Haru fler frågor är de bara ställa dem, skrev bara ner de första som kom till huvudet.

Av Granter
Skrivet av rarifag:

I USA måste man köpa dyr sjukförsäkring, dyr utbildning, osvosv. men prylarna de köper har lägre moms och de har lägre inkomstskatt. I Sverige har man billig sjukvård, gratis utbildning, osvosv. men prylarna man köper har högre moms och man har högre inkomstskatt. Att utnyttja lågskatt från USA samtidigt som det sociala skyddsnätet i Sverige vore omoraliskt, tullen finns av en anledning.

Folk som tror att den höga skatten i Sverige betyder att vi har de bra! vilken fantastisk gratis sjukvård samt utbildningar vi har i de här landet. ^^ LOL