Inlägg

Inlägg som korv18 har skrivit i forumet
Av korv18

Gå in i en affär och köp en?

Av korv18
Skrivet av elajt_1:

Menar du att 780ti skulle ha högre strömförbrukning än 7990. Låter väldigt märkligt, Tahiti är väl inte den energisnålaste kretsen direkt, även om nu kretsarna på originalkortet är handplockade. Köper man dessutom ett eftermarknadskort av 780ti så är det i princip knäpptyst. MSI gaming kortet är löjligt mycket tystare och behagligare än mitt 7990. Det går inte äns att jämföra, är nästan helt tyst med 70% hastighet på fläktarna.

Sorry! Snurrade bort mig bland staplarna.

Av korv18
Skrivet av Orici:

Beror på vilken upplösning du ska spela i, kolla på http://www.anandtech.com/bench/product/1074?vs=1072

Enligt det testet är ju 7990 bättre oavsett upplösning. I allt. Eller 780ti vinner när det gäller värme och oljud

Ont: Ta vilket som, du blir nog nöjd vad du än väljer. Hade själv satsat på 780ti för att slippa dubbla gpu..

Edit: Rättat till ett fel.

Av korv18

Jodå det gick skitbra. Fast den ger meddelande om att det finns nya uppdateringar hela tiden, så jag uppdaterade telefonen tre gånger innan jag insåg att det var samma uppdatering jag körde om och om igen
Får skylla på gårdagen.

Av korv18
Skrivet av In3xtreme:

Jag fick ingen uppdatering till min 925 heller så jag bingade fram NSU (Nokia Software Updater", kopplade in telefonen i datorn och installerade uppdateringen därifrån. Tog inte ens 10 min och nu har jag också Lumia "Black" med allt vad det innebär

EDIT:
För dom som har svårt att hitta NSU så har jag lagt upp en kopia på min dropbox

https://www.dropbox.com/sh/ypl6y3z9cmkrwzw/c22kMpsLGe

Skrivet av Big_R:

Jag tror NSU 4.1.0 är senaste version.

Tackar. Håller på att uppdaterar nu

Av korv18
Skrivet av Jögge75:

Funkar Crossfire Fortfarande inte på Call of Duty Ghost oavsett Catalyst uppdatering alla andra updates jag prövat så fungerar inte crossfire i spelet blir vansinnig ?`???

Kör du borderless eller fullscreen?

Av korv18
Skrivet av Neco:

Förtal mot företaget är ingenting som existerar, Blizzard sänkte folket bakom Glider, men individuella botare? Varenda dag jag loggar in på något Battle.net-konto har jag +20 friendrequests från folk som vill sälja WoW-guld så. Mycket mer effektivt att köra banwaves som Blizzard gör och tvinga botare/guldsäljare att köpa nya konton, Win/Win för båda. Förutom legitima spelare som får deala med inflationen i spelet då

EDIT: Skulle vilja se ett amerikanskt bolag stämma en svensk medborgare för "brott" mot ToS i ett spel, den dagen den sorgen.

Det här är väldigt störande. Och självklart är det något som är skitbra för blizzard med alla dessa guldförsäljare. Guldsäljare och företagen med sin passivitet tvingar upp priserna så man antingen måste farma fyra timmar om dagen eller köpa guld av uslingarna som sett till att priserna är helt vansinnigt höga.
Sen att dagligen behöva rensa brevlådan och chatten sabbas av allt spammande.... Man kan inte annat än få en ondskefullt pulserande åder i pannan.

Av korv18
Skrivet av Ridebird:

Börjar bli lite trött på att det inte kommer någon information om när korten faktiskt släpps, och inte papperslanseras. Ska se om det går att få kontakt med Sapphire och se om de kan fixa fram lite information i ledet.

Finns i lager.
http://www.oc.nu/sapphire-amd-r9-290x-tri-x-oc-4gb-ddr5-2xdvi...

Av korv18

Nu är det igång

Av korv18
Skrivet av BesteN:

Spelat några timmar nu. So far är jag inte vidare imponerad. Känns som att man mest springer runt och pratar med NPCs. Storyn är säkert bra men spelet i sig tycker jag är ganska tråkigt om jag ska vara ärlig, "spring dit, prata med honom, spring dit och prata med honom, läs ett papper, prata med honom osv osv"
Grafiken osv är helt OK men hur karaktärerna rör sig känns skumt och combaten är ganska seg och man vet inte riktigt om man träffar moben annat än om man tittar på health-mätaren.

Ger det något timme till, kanske blir bättre.

Inga ljudeffekter eller blodsprut?
Blev det bättre?

Sitter här toktaggad och väntar på att det ska laddas ner.

Av korv18
Skrivet av Eptk:

Ni kan sluta PMa mig nu, nyckeln har gått!!

Komiskt att en av mina PM:s kom från en nyregistrerad användare. Precis vad jag misstänkte, sitter icke-swecare här och lurkar och försöker sno keys. Blir inget med det

Tackar så mycket för nyckeln!
Den ska slitas ut ordentligt.

Av korv18

Hoppas dom behåller namnet. Tror Microsoft går back mycket på att trycka på sitt eget namn.

Av korv18
Skrivet av TheWolfbane:

Invalid....

Antog någon tog den utan att skriva.

Inte va det jag för två minuter sen iaf...

Av korv18
Skrivet av Tyiriel:

Jag vet inte direkt om alla TN paneler brukar vara ''usla'' som du tydligt påpekar.
Jag har haft 4 eller 5 TN skärmar, och sett 2 av mina vänner använda sina IPS skärmar på LAN, och jag må då säga - skillnaden må synas, men IPS skärmen är långsammare och JÄVLIGT mycket dyrare, och en sådan liten skillnad om än synlig, är då fan inte värt det ens med stabil inkomst.

Ska du spela FPS spel vill du ha en TN skärm som är snabb, och ska du spela annat är 1440p med TN mycket mer värt än en ''sjukt snygg'' IPS panel.

Vill någon tillägga någonting om detta? Jag säger inte att IPS skärmar är sämre eller lika bra, utan att de är något bättre men så hemskt ovärda att införskaffa, och de människorna som säger att TN paneler är ''usla'' själv har en dålig sikt om vad som är ''uselt'' och vad som är normalt.

Instämmer. Jag som föredrar RPG-spel och filmtittande framför FPS-spel tycker givetvis att en IPS är bättre än en TN.

Av korv18
Skrivet av maruZZ:

Med andra ord så är jag körd?

Ja, du är körd. Gör som furuliden sa, sälj skiten och köp en riktig dator.

Av korv18
Skrivet av Zotamedu:

Appen för de som tycker att multiplikation är för svårt? Har det gått så långt att folk behöver en speciell app för att klara av mellanstadiematten?

Det är ju bara att plocka fram valfri miniräknare och multiplicera effekten i kilowatt, tiden i timmar och priset i öre per kilowattimme så har man fått kostnaden för apparaten för den tiden. Vill man ha det generella så multiplicerar man effekten på apparaten med elpriset så får man priset per timme.

Appen förenklar. Tror inte folk som köper skivat bröd glömt hur man skär i en limpa

Av korv18

Alla pengar är låtsaspengar tills människor ger perngarna ett värde.
All annan valuta utarmar vår planet betydligt mycket mer med papperspengar och mynt.
Snart är nog kryptovalutor det enda som används, vilket är skitbra.

Av korv18
Skrivet av anon186252:

um.. det finns starcraft också, har för mig att de kom för före wc3 så det låter lite underligt om du menar att det är en kopia av wc3.. om du tycker att det är samma så är det ju snarare wc3 som är en kopia utav starcraft ^^

SC2 påminner mer om WC3 än SC och WC kom före SC.
Jag håller med Lindell90!

Av korv18

Cooler Master Haf X
Jag visste att det var stor när jag beställde det men.. riktigt stort och sticker ut mycket. Jag gick och störde mig på utseendet och hur stort det var i en månad sen åkte det upp på vinden.
Annars fanns det inget att klaga på

Av korv18
Skrivet av Mewonswe:

Jag har både haft Ios och Android, och är inte fan av några av dem.

/Mewon

Då har du bara ett OS kvar att utforska