Inlägg

Inlägg som Razer-T har skrivit i forumet
Av Razer-T
Skrivet av Zunhs:

Jag slog till på en PlayStation 3 - 500 GB (vit) + 2 kontroller på Elgigantens helgrea. 1949 SEK inklusive frakt. Priset gäller endast på internet t.o.m 2/2.

Det är onekligen ett bra pris mycket tack vare den extra handkontrollen. Jag måste dick varna för det jobbiga fläktljudet den modellen ger ifrån sig. Den förra PS3 slim modellen var mycket bättre kvalitetsmässigt.

Av Razer-T
Skrivet av norowner:

det är typ EFS filen som har blivit korrupt

Det stämmer. Man ska alltid ta en backup innan man börjar flasha. Ta en titt på den här tråden. XDA är stället man bör tekniska frågor om android telefoner.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2393289

Av Razer-T
Skrivet av andreas_dock:

Sony Xperia L verkar ju ganska bra pris på hos Elgiganten?

Glömde nämna det, de skall vara operatörslåsta telefoner också.

Jag skulle inte ta den telefonen med tång ens. Moto G är ofantligt mycket bättre, en mer prisvärd telefon finns inte. En telefon kostar inte särskilt mycket att frakta heller om du är orolig över garantiärenden.

Av Razer-T

Ta hjälp av dina föräldrar och lägg upp den på tradera så får du potentiella köpare från hela Sverige och inte bara lokalt som oftast är fallet med blocket. Du kan säkert få 4000-4500kr på tradera om du lägger en lockande låg startpris på auktionen

Edit: Läste nu att du ska sälja till en familjemedlem. Sorry, jag skulle själv aldrig kunna ta betalt av en släktning. 3000kr är väl rimligt om du nu måste sälja inom familjen.

Av Razer-T

Absolut. Du kanske måste ändra boot order i BIOS först dock.

Av Razer-T

R9 290 är mer prisvärd än 290X: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2299828&o=inkfrakt
Lite över 3k och du får en kort som är i nivå med GTX 780. Kylaren är dock minst lika usel som den på R9 290X.

Av Razer-T

Helt underbar mod! Jag har inte haft så mycket roligt med ett FPS spel på länge. Se till att skaffa texturmodden och metall-musik modden
TotalBiscuit ger sina tankar: http://www.youtube.com/watch?v=H4kLpBUHf9E

Av Razer-T
Skrivet av Fläskbullen:

Tjena

Letar nu nytt GPU för byta ut min XFX 7770. Jag har en budget på max 3000 kr. Vilket är det bästa kortet i denna prisklass, för gaming? Har sett att man får med 3 spel om man ex. köper ett gtx 770. Är 770n bättre än R9 280x?

Jag tycker absolut att du bör uppgradera din CPU först. Köp en AMD FX-8350 och en AMD Radeon R9 280x. Mest "bang for your buck"

Av Razer-T

GTX 660 är så pass strömsnål att du skulle kunna köra SLI med din nuvarande nätagg och få mycket mer prestanda än ett ensamt 7970. Köp en begagnad GTX 660 är mitt råd alltså.
T.ex denna http://www.tradera.com/item/341372/194839037/geforce-gtx-660

Av Razer-T

Vi kan väl skippa alla tips på digitala spel och hänvisa till Reddit Video Game Deals istället? Det är trots allt internationella erbjudanden för det mesta. Det går alltid att registrera med ett fejk amerikansk adress om det behövs på t.ex amazon.com och gamestop.
http://www.reddit.com/r/GameDeals/

Av Razer-T
Skrivet av Kent:

Sjukt bra pris 0_o Fan att man inte är studerande (alla vet ju att studerande är rika som troll och dessutom får rabatt på allt).

Kolla den här sidan: http://www.ica.se/ica-kort-bank/ica-student/alla-studenterbju...
Jag tror inte att du behöver en studentkonto. Använd koden F1340 innan betalning så får du 20% rabatt på hela deras sortiment. Gäller till sista oktober.

Av Razer-T
Skrivet av Timmermannen:

EDIT 1: Jag har ju en annan monitor som jag kommer köra bredvid. Den är 60hz (BENQ 23''). Finns det något som säger att mina nya skärm borde ha samma hz?

Jag tror inte det. Det kan man nog ställa in på grafikkortsinställningarna.

Av Razer-T

Om du föredrar överlägsen färgåtergivning och svärta ska du leta efter en skärm med IPS panel. Fujitsu skärmen som apelipell länkade till är ett exempel. Ett annat är Dell UltraSharp 24" U2412M IPS
https://www.inet.se/produkt/2205957/dell-ultrasharp-24-u2412m...
Jag har beställt en sådan själv. 144hz kan vara nice om du spelar "twitch" spel som CS, BF COD precis som lejonkung säger. Om man för det mesta spelar RPG, och singleplayer spel så är IPS att föredra. Just U2412M har hyffsat bra responstid jämfört med många andra IPS skärmar (stirra dig inte blind på 8ms siffran, det berättar inte hela storyn och räknar inte med input lag t.ex)
några recensioner: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2412m.htm
http://www.anandtech.com/show/5550/dell-u2412m-16-10-ips-with...

Av Razer-T
Skrivet av n_sandstrom:

"Multiple industry sources have indicated the open world game, currently available for PlayStation 3 and Xbox 360, will come out on PC in the first quarter of 2014."

Och så ingen som helst referens till vilka källor det gäller, eller vad dom säger. Den där artikeln säger ju inte ett skvatt egentligen.

Det är typiskt Eurogamer. De säger sig ha en massa superhemliga källor i spelindustrin och tror att de kan lägga upp i princip vilka "nyheter" som helst.

Av Razer-T

Steamrea på senaste 3DMark

Av Razer-T

Har ni märkt att man får bättre batteritid av att avaktivera bluetooth i enhetshanteraren? Jag får drygt 30min mer.

Av Razer-T
Skrivet av GamerFX:

okej låter bra! stämmer det att den kommer ta upp tre pcie platser i burken?

Från bilden ser man att den tar upp två "slots" i chassit. Köp den nu på en gång

Av Razer-T
Skrivet av GamerFX:

den kostar lite mer när jag betalar frakt sen

Tänk på att den är 15% snabbare i stock och har en bättre kylare för bara 7,5% högre pris. En solklar "no-brainer" egentligen

Av Razer-T
Av Razer-T

XFX kylaren är bland de sämsta tredje-parts kylare på marknaden tyvärr. Obefintlig VRM kylning och allmänt högljudd. Tänk på att det inte är boost edition heller.