Inlägg

Inlägg som Amelek har skrivit i forumet
Av Amelek

För flera år sen provade jag att beställa ett Micro SD kort från Wish. Har för mig att de sålde det som ett 512Gb kort, men när jag testade det med H2testw så framgick det att det var egentligen 8Gb. Då formaterade jag om minnet och låste det till 8Gb, då fungerade det galant än idag. Fick även pengarna tillbaks från Wish då jag kunde bevisa att det var falska grejer.

Av Amelek

Har två st 860 EVO varav den ena slutar fungera ordentligt efter ändringar i bios eller strömavbrott. Efter lite meck så går den igång igen. Den andra 860 EVO dog nyligen helt plötsligt. Samsung Magician vägrar starta när 860 diskarna är inkopplade.
Har en 830 & 840 som fungerar hur bra som helst.

Skrivet av Flutters:

En Samsung 860 Evo SSD på 1TB får man väl säga då.
Äldsta komponenten i min nuvarande dator.
Resten är jag väldigt nöjd med.

Fungerar din 860 som den ska?

Av Amelek

När jag skaffade min första Nividia Shield (2017) så provade jag deras on-demand tjänst nån sväng då det fortfarande var helt gratis. Funkade förvånansvärt bra. Provade sen att lägga in Steams streamingapp i boxen och även det rullade på fint. Men har inte spelat något aktivt då jag skaffade en Xbox kort därefter.
Sen kom Xbox Cloud som jag hade hoppats skulle rulla på skapligt mot grabbens Ipad, men där gick det inte lika bra. Hackigt och bökigt så den idén kasserades.

Håller mig till fasta installationer, men ser en klar fördel att kunna prova vissa spel genom molnet innan man tar beslutet att installera det, speciellt på Xboxen.

Av Amelek

Fasen hade hoppats på en fråga med denna stygging till mus som jag själv hade innan den optiska intellimouse dök upp.
Den gav nästan skavsår i näven. 😆

https://www.picclickimg.com/d/l400/pict/325156014563_/Vintage-St...

Av Amelek

Märkte detta igår, hela tangentbordet lyste i alla färger sen när p-hubben laddade klart så lyste hela bordet rosa.
Trodde det var nå vajs med LGhub.

Av Amelek

Bara att hålla tummarna på att varor ute i handeln inte får problem. Fick hem ett WD Black häromdan…

Av Amelek

Senaste nätagget för mig blev Phanteks Revolt X 1200w för att kunna köra två datorer i samma chassi.
Såhär i efterhand önskade jag dock att jag skaffade ett mini-ITX chassi till ena datorn istället då det blev förbaskat trångt i lådan.

Är dock väldigt nöjd med agget som har 80+ Platinum cert. och knappt hörbar då grafikkorten lätt överröstar det. 😅

Av Amelek

Förr ominstallerades det inför varje LAN och/eller uppgradering, men även för att tidigare Windows var väldigt mycket mer instabil än vad saker är idag.
Sedan Windows 10 kom så har jag bara ominstallerat 2-3 ggr efter diverse uppgraderingar. Börjar egentligen bli dags igen för att få bort en massa tok efter diverse installationer och annat men så länge det går att spela utan konstiga krascher så orkar jag inte bry mig.

Av Amelek

Såld

Av Amelek

Det där högtalarpaketet har ingångar för fler enheter redan. Du använder en 3,5mm (den gröna) till ena datorn och 2xRCA-3,5mm kabel till andra datorn sen ändrar du säkert ljudkälla på ena högtalaren.

Av Amelek

Blir mest troligt Red Dead Redemption 2 PC helt och hållet. Kör mestadels online och har grymt roligt med det.
Har mest bara ridit runt, jagat djur och samlar-items de senaste tre veckorna. Ändå förbaskat roligt.
Betar igenom Bounty Hunter och Moonshiner nu, och Story när Posse-polarna är med.
Kanske blir till att prova på lite PvP-lägen också.

Av Amelek

Corsair AX860i 860w nätaggregat

Grymt fint nätagg som inhandlades 2013-01-16 och har garanti tom 2023-01-16. Papper från inköp finns.
80+ Platinum certifierat, digitalt, fullmodulärt och tar inte lika stor plats som många andra modeller med liknande effekt.
Stöd för Corsair Link.

Originalkartong och alla tillbehör medföljer. Allt ser nytt och fräscht ut.

1000kr eller bud. Frakt betalas av köparen. Vikt ca 4kg på emballaget.

Läs hela annonsen här

Av Amelek

10/10 Enda spelet jag inte spelat var bilspelet, men hade spelat de två andra alternativen.

Av Amelek

Ring of Elysium fångade mig väldigt hårt efter att nött PUBG ett bra tag. Mycket roligare emm.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Amelek

Hade ett GTX 295 från EVGA. Kördes rätt hårt och efter 3år började tempen hamna på runt 95grader. Blev lite skraj och hörde efter med supporten om detta var okej.
Fick som svar att korten ska hålla upp till 105grader...
Ett par veckor senare dök det upp röda artefakter på skärmen och till slut gav kortet upp. En RMA senare fick man kortet utbytt till ett GTX 480, men då hade jag redan skaffat ett 680.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Amelek

Har som så många andra kört på Ikeas plastmatta, den var inte så trevlig. Efter att jag införskaffade en Dxracer med gummihjul så beslutade jag mig för att slänga Ikeas matta i soporna.
Gummihjulen har fungerat väldigt bra, men efter nått år märker man att golvet blir lite nedsjunket med dessa, så en ny matta skulle ha varit bra. Hade dock hellre sett en variant av Floorpad i liknande form som Ikeas, helst att man kan beställa i längre format då jag har ett längre arbetsbord, och gärna i neutrala/dunklare färger.
Kanske finns nån tillverkare som redan har andra lösningar, inget jag direkt kollat upp.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Amelek

Var lite sugen på att skaffa ännu ett Aorus 1080Ti Extreme men sjukt vad högt priset hamnat på det. Kostade drygt 7500kr när jag köpte det. Nu 11990kr i samma butik...billigaste pålitliga butik ~9900kr... jobbigt...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Amelek

Eller ersättare till min 7år gamla 3930K...

Av Amelek

Var på en dejt som inte blev helt lyckad. Dagen efter kände jag mig rätt misslyckad (var redan i rätt djup depression dessutom) men så fick jag ett meddelande på Badoo av en jättetrevlig tjej. Jag som hade/har en hund behövde gå ut med den och frågade om hon ville följa med.
Vi tog en lång promenad och pratade mycket, visade sig att vi kände samma folk runtomkring och vi kom från samma by, men vi hade aldrig träffats tidigare. Vi höll kontakt ständigt efter den dagen och nån vecka senare blev vi ett par. Innan hade jag knappt ens haft en tanke på att vara tillsammans med en icke-gothare eller liknande. Men nu lever vi ett familjeliv tillsammans med två barn och mitt liv fick en helomvändning. Mitt mörka deppiga goth-liv blev fyllt med liv, färg och hopp.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Amelek

Börjar ändå bli läge att byta ut gamla Sony TV'n...