Inlägg

Inlägg som uberpwnage har skrivit i forumet
Av uberpwnage
Skrivet av uberpwnage:

Brukar avbetala telefoner över två år med abonnemanget, ingen ränta så inte så farligt.

Dessutom kör jag mycket "Klarna 30 dagar". Men mest för att jag vill få hem varan och se att den fungerar och allt är som det ska innan jag betalar. Vissa ställen stödjer inte den varianten, men gör det oftast hela tiden om möjligheten finns.

Har även kört Klarna 30 dagar för saker jag köpt via Etsy. Igen, bara för att vara säker på att det man betalt för är det man får. Fungerar bra!

Av uberpwnage
Skrivet av arowicki:

Tack för varningen! Har varit på väg att köpa en IKea Marcus stol, nu blir det något annat istället…

Har suttit med en länge och aldrig stött på problem. Tveksamt att det är ett jätteproblem egentligen.

Jobbade också på ett callcenter 2015-2016 där alla stolar var av den modellen. Aldrig strul då heller.

Av uberpwnage

Brukar avbetala telefoner över två år med abonnemanget, ingen ränta så inte så farligt.

Dessutom kör jag mycket "Klarna 30 dagar". Men mest för att jag vill få hem varan och se att den fungerar och allt är som det ska innan jag betalar. Vissa ställen stödjer inte den varianten, men gör det oftast hela tiden om möjligheten finns.

Av uberpwnage
Skrivet av Kyraal:

Det är bara om servern tillåter det. Annars får du besked om att "you don't have permission to change your nickname in this server."

https://i.postimg.cc/vHwVT6hF/image.png

Så är det, men har aldrig märkt att det varit ett större problem på de flesta ställen. Skulle inte vilja påstå att det du beskriver är ett vanligt problem. Jag har haft fel förut dock

Av uberpwnage
Skrivet av BergEr:

Ändrar ju namnet man delar till vänner.

Jo. Uttryckte mig lite dåligt där. Det är användarnamnet (och inloggning) man ändrar. Hur som känns det otroligt onödigt.

Av uberpwnage

Känns som en väldigt onödig ändring. Som det är nu får man ju ha sitt namn som sitt inloggningsnamn bara att man har 4 st siffror på slutet. Med ändringen kommer nog många bara vilja fortsätta med samma.

För varje server kan man bestämma vad man ska heta, så lär inte bli någon skillnad där. Det enda det här gör i praktiken är att ändra allas användarnamn vid inloggning och det man ger till nya vänner.

Av uberpwnage

uberpwnage, eller uberpwnage2.0 som jag heter på fz, är väl inte så hett. Tog det bara helt random när jag skapade kontot på fz för första gången när jag skulle rekrytera folk till en Call of Duty: World at War-klan. Sedan har det tyvärr fastnat och av tidigare fz chefsredaktör "fick jag inte" byta

Av uberpwnage

Jag är sugen. Kul med nyheter, men som många säger känns det som att det bara är en sämre version av W10 på alla plan. Vissa appar som inte fungerar, bökigare att göra och komma åt olika saker i jämförelse med W10 osv. W11 kan man eventuellt ge att det ser snyggare ut - men det är allt.

Av uberpwnage

En del spel och en LG 27'' UltraGear 27GP850 från Inet.

Av uberpwnage

Sablar

Av uberpwnage
Skrivet av NordhNet:

@uberpwnage: Ahaaa, så det är därför det heter ”Dragonball, gotta catch them all” 😉

Skämt åsido, men du har ju inte fel.

Av uberpwnage
Skrivet av jeffan97:

Tack du gjorde det jag inte orkade göra.

Glöm inte Dragon Ball Super också som är sin egna Manga som är en fortsättning på DBZ Så animen är uppdelad i 3 men 2 i den bemärkelsen från liten till vuxen. GT räknar jag inte med då den inte tillhör orginalstoryn.

Det är sant, men det är ju något extra utöver originalet. De där fortsättningarna som kommer flera, flera år senare.

Av uberpwnage
Skrivet av emilakered:

Jag är tio steg mer förvirrad än jag var nyss.

Skickades från m.sweclockers.com

Dragon Ball handlar om en pojke vid namn Son Goku som gillar att utöva kampsport. Genom seriens gång, från liten till stor, vill han alltid bli "starkare" och bättre på att slåss. Det bästa han vet är att utmana sig själv och ta sig till nya höjder när det kommer till hans styrka och sätt att strida mot en annan person.

Det finns 7st "Dragon Balls", och när man samlar alla får man önska sig (nästan) vad man vill. Mycket av serien går ut på att någon elak jävel vill samla på sig dem och önska dig odödlig, eller något annat så de inte kan besegras och nå världsherravälde. Son Goku söker också efter Drakkulorna, oftast för att ondingen/ondingarna haft ihjäl hans vänner och han vill önska dem tillbaka till livet.

Mangan är en enda serie och kallas "Dragon Ball". Animen är uppdelad i två, Dragon Ball (när Goku är liten) och Dragon Ball Z (när han blivit vuxen). Det är i Dragon Ball Z som "allt händer", det gula håret, de spränger planeter och annat. Det är också här Goku får reda på att han är en utomjording, alltså en Saiya-jin, en ras som älskar att slåss, vilket förklarar varför han varit så stark genom seriens gång upp till då. Mycket av det intressanta är hur de ska hitta dessa kulor, och lyckas komma på en stridsstrategi i hur de ska besegra sin fiende.

Jag skulle kunna göra mitt bästa att förklara djupare vad det handlar om och varför det, för mig iallafall, är en kul serie. Det bästa jag kan säga när nog bara att serien är ganska hjärndöd. Precis som när ni pratar om spel på Geeks ibland där ni har titlar (typ Sea of Thieves) där man bara kan hoppa in och köra, så är det precis samma med Dragon Ball. Folk slåss, det ser oftast coolt ut, nivån höjs alltid, och det är otroligt överdrivet, men det är 90% av charmen också.

Det hjälper en del att skaparna till serien är en "gag-manga artist", alltså att han i grunden (och innan Dragon Ball) skrev komedi-serier. Dragon Ball är, trotts de stora musklerna och stora energibollar, också väldigt roligt.

Av uberpwnage
Skrivet av Svantesson666:

@uberpwnage: Röjigt skulle jag säga. Rätt trevligt och svårt att slita sig ifrån. Jag spelade ut det som corrupted. Förstod inte ens att man kunde välja att spela som corrupted eller embrace innan jag klarade det. Hade jag förstod vad som var skillnaden hade jag dock ändå spelat som corrupted.
Allt som allt ett spel som definitivt är värt att spela.
Tips. Lägg "pengar" på Luck (vill minnas att den heter så) som gör att du får mer pengar per dödad fiende. Om du levlar upp den så snart du har möjlighet kommer du lätt att ha råd att maxa ut din gubbe innan spelet är över. Railgunvapnet som man har som extra vapen måste för övrigt vara ett av de sämsta BFG-vapen som någonsin funnits i ett spel... haha
Ha det så roligt i slakten av en miljon fiender!

Bra tips. Tack!

Av uberpwnage

@Svantesson666: Hur var Sundered? Har det på Epic store och är lite sugen.

Av uberpwnage
Skrivet av Mizzarrogh:

Men, fläskpannkaka går ju också att göra i stekpannan...

Ja klart. Du kan ju göra tunnpannkaka med fläsk, dock så betyder "fläskpannkaka" generellt en ugnspannkaka med fläsk i.

Av uberpwnage
Skrivet av willesakken:

Plättar gör du på spis. Pannakakor i ugn.

Plättar gör du på spis. Tunnpannkaka/pannkaka gör du också på spis. Tjockpannkaka/Ugnspannkaka/Fläskpannkaka gör man i ugnen.

Av uberpwnage
Skrivet av Gurt:

Det har dykt upp lite frågetecken kring upplägget och innehållet i "plusmedlemskapet".

Vår utgångspunkt är att vi inte ska begränsa innehåll med paywalls utan snarare ge någonting extra till de som vill stödja SweClockers ytterligare. Och exakt vad dessa fördelar ska vara är vad vi diskuterar här. Vi vill såklart inte heller splittra communityt, därför gäller det att få till en bra balans

Sedan förstår jag inte önskemålet att kunna blockera användare och slippa se deras inlägg i forumet. Det om något bidrar väl till att splittra communityt? Om någon skriver opassande inlägg som bryter mot reglerna går det bra att anmäla, annars är det precis som i verkliga livet där man måste lära sig att leva bland alla typer av människor med olika åsikter.

Tackar för många bra insikter och synpunkter. Den konstruktiva feedbacken är jätteviktig.

Kändes som det var klart redan från början, men vissa har ju svårt att förstå tyvärr.

Av uberpwnage

Hm, men det här gäller nästkommande telefoner och inte de som är på marknaden nu hoppas jag? Känns surt då jag rätt nyligen fixade en sådan telefon åt en bekant.

Av uberpwnage

Inte den videon igen..