Inlägg

Inlägg som Ghostrid har skrivit i forumet
Av Ghostrid

Hmm...Blev kontaktad av BBB i förra veckan och fick veta att min station var utbyggd till 24 MBit. Var dock lite tveksam då det är endast 1 Mbit UL. Blev efter lite snack erbjuden en lina som hade 12Mbit DL och 9 Mbit UL för samma månadskostnad. Skulle vara samma modem och allt. Återstår att se om det funkar då med andra ord.

Av Ghostrid

Jadu, det är en lång historia att berätta hur Windows hanterar storlekar och filer. Och jag är väl inte den som är bäst på det. Men det är inget fel på din disk. Man får helt enkelt inte ut allt utrymme eftersom det räknas annorlunda. Windows använder bitomvandling och dina 1024bitar blir i windows 1000 bitar. Således tappar du ett antal bitar för varje mb. Och en 120gb disk tappat de 14 gb som du eftersöker. Tyvärr inget att göra något åt.

Av Ghostrid

Hmm...låter väl som det klassiska Scratch of Death-syndromet. Lite äldre IBM-diskar var ju tydligen ganska så duktiga på att låta ofta och sedan krasha.

Har en 80giggare som sitter i min nu och jag har haft det olustiga ljudet länge men installerade lite extra kylning på hårddisken.
Men som eftersom Edholm verkar ha gjort detsamma så kan man väl bara bistå med det rådet till alla att man ska ha koll på sina hårddiskar och kolla temperaturen på den.

Hmonitor är ett av många program som kan övervaka tempen på hårddisk. Montera en fläkt eller liknande som kyler lite extra på hårddiskarna så slipper man förhoppningsvis en del obehagliga överraskningar.

Av Ghostrid

Hmm, kör själv på Princo-skivor och tycker de funkar bra som bara den. Har en Lite-on 411S och den strular lite med lite andra skivor jag har provat mig fram på. Bara att testa det som funkar bäst till din brännare. Kostar ju 100:- för ett 10-pack och funkar till film och Xboxspel utan problem.

Av Ghostrid

jag köpte en Eizo 15" för 3700 förra året funkar klockrent till allt...knappt nån ghosting i fps spel och bra kontrast-förhållanden. Köp en 15 eller 17 med bra pixel-garanti!

Av Ghostrid

Är du säker på att filerna är intakta? Jag har fått samma fenomen med komprimerad överföring med DC++ (tankade i 90KB/s på 0,5Mb/s ADSL) men filerna var bara skräp. Vet inte om det var något fel på DC++ överföring eller om killen jag tankade från körde någon fejkshare.

[EDIT] Oj, fel konto. Ah, skit samma...

Av Ghostrid

Sök på "motivlackering" i galleriet här på sweclockers.
Det ligger några enkla motivlackeringar gjorda av mig.

Av Ghostrid

Hörni! Var hittar man kabelstrumpor då? har kollat runt på ställen som biltema,micro,kjell&Co och clas ohlson. Förslag?

Av Ghostrid

Om det nu visar sig vad som kommer beställas och till vilket pris så kommer jag nog vara med på massbeställning.

Av Ghostrid

Följer detta med intresse. Är med på beställning om priset inte drar iväg alltför mycket.