Inlägg

Inlägg som Shooto Great har skrivit i forumet
Av Shooto Great

Ser framemot Chaos Dwarfs,ser riktigt nice ut,spelar mest Immortal Emperies.
Balathasar Gelt är en favorit. Regnar guld, bokstavligen.

Av Shooto Great

Kul men 20 000:- är ju helt fel prisnivå.

Av Shooto Great

Corona och ett par handskar/mössa i reflekterande material med företagets logo påsytt..

Av Shooto Great

Finns guider på Youtube som är utförliga, lite som att bygga med Lego, ett par småsaker man ska var lite försiktig med bara. Att bygga en dator är enklare än vad många tror, det är inte svart magi, you can do it.

Av Shooto Great

Mössa och vantar som är reflekterande med företagets logga på i mystiska färger. Så kan inte ens ge bort dem..men julbord i vanlig ordning.

Av Shooto Great

Tröttnade på att vänta och dessa ockerpriser som var överallt. Köpte färdigbyggt med 3080 Ti (apropå ockerpriser) men fick bra rabatt. Kommer om allt går som det ska på tisdag.

Av Shooto Great

Jäklar! Snyggt jobbat alla!

Av Shooto Great

Ensam (efter skilsmässan så träffar jag väldig lite folk utanför jobbet),vaknade sent efter suttit uppe halva natten med Cyberpunk 2077,gick en lång promenad i solen och fotade lite då jag går fort och inte hasar fram. Handlade lite julmat som jag slängde in i kylskåpet, ringde dottern ,SMS med ex frun och hennes föräldrar (vi var ju trots allt tillsammans i 30 år), sedan containerjakt i World of Warship och nu drar vi till Night City efter senaste uppdateringen.
God Jul på er!

Av Shooto Great

Dammsugarrobot kan ha varit mitt bästa inköp 2019/2020. Dels pga skilsmässan så har jag bara inte orkat städa eller så,men att dra i gång en app och starta roboten har inte varit ett problem. Dels för att jag hata att dammsuga,låter väl som en ohygienisk gris men så är inte fallet. Har en Roborock S6 och är nöjd med den.

Av Shooto Great
Skrivet av dlq84:

Ah, jag förlitade mig på att swec alltid får med alla specs. Tydligen inte. Men ändå roterande disk i en 50 000kr dator LOL...

Det är dessutom en 5400 RPM disk..

Av Shooto Great

Fantastiskt bygge! Retro snyggt! 10/10 vill ha faktor högsta!

Av Shooto Great

Kör med Sound Blaster X Katana ,jäkligt nöjd. Så externt ljudkort.

Av Shooto Great

Körde Jabra Elite 65t,gav dom till ex-frun när jag köpte Jabra Elite 75t. Då jag tittar på trumvideos på YT så är 75t överlägsna då det inte är någon fördröjning i ljudet som på 65t. Samtal är marginellt bättre med 75t.

Av Shooto Great

Riskokare är kung!

Av Shooto Great

Jomenvisst! Logitech G 502 Lightspeed med Powerplay musmattan och är mycket nöjd.

Av Shooto Great

Köpte nyligen en Samsung 840 EVO 4 TB som jag knappt har rört så 3,7 kvar för roliga spel

Av Shooto Great

@waverider Mattorna känns som de är av god kvalitet,men de är lite tunna. Sett flera som lagt egen musmatta typ XXL över och det verkar funka bra.

Av Shooto Great

@waverider . vet inte hur du gör med dina musmattor men mina ligger 99,9% av tiden på bordet och då känns det nog som att den håller. Det ända som känns som att det skulle kunna vara känsligt är där strömmen kommer in,själva den puck biten,om man går runt och håller i den och viftar runt så...
Grym förpackning,två musmattor medföljer,en hård en mjuk,kör den mjuka.
Grymt nöjd so far.

Av Shooto Great

Köpte G502 HW och Logitech G Powerplay musmattan,fick de i fredags och det funkar fint. Ersatte min G 903. Har inte satt i några vikter.

Av Shooto Great
Skrivet av gibbon_:

Kör också en blå men är ju fet så jag ser ut som Kung Fu Panda..