Inlägg

Inlägg som Mstandar har skrivit i forumet
Av Mstandar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av daweeeBD
Du får gärna bifoga källa när påstår någonting, varför i hela fridens namn skulle swec skriv att det är enda gruven med kvarts av nog hög kvalité om så inte är fallet

Det kanske är så att Swec inte vet om den gruvan, För att ingen har gått ut och sagt att den existerar.
Men jag tror nog att det finns likvärdig kvalitet nånstans i världen gäller bara att hitta platsen, vilket dom tydligen inte har gjort än.

Av Mstandar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sepok
Jag skulle vilja se ett kluster på 8 st. datorer med 4 stycken GTX 295 på varje och se hur det skulle klara sig mot dessa superdatorer ^^

Det grafiska hade den säkert varit bra på,
Men en superdator är ju gjord för att beräkna olika sorters beräknigar, exempelvis radioaktivt sönderfall, Spängkraft från kärnvapen eller liknande.

Av Mstandar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fark
uuusshh !
Nej, BMW´s helt otroliga ingengörer borde ha fått fria händer istället, vilket dom uppenbart inte kan ha fått!! För guds skull, titta på en ny M3:a, M5:a el. liknande.

Det är nog lite skillnad att designa en Bil och ett dator chassi, så tyvär ahr det väl varit lite för lite info mellan parterna, typ vad behöver ett bra chassi hur ska det utformas m.m.

OT
Visst är det ett coolt chassi och så, men inget jag skulle vilja ha och specielt inte med tanke på priset på 699$

Av Mstandar

Jag tycker det är rätt att Gainward ger sig ur AMD's spel, det är ju bara bra för dem själva ifall tillverkarna får göra lite egna specialare.. Typ som att byta ut halvdanna kondnigar eller liknande till high end grejer ifall dem tycker att det behövs, och kanske göra om själva kretskortet för att få plats med andra kylare och bättre strömförsörjning och sånt.

Av Mstandar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Calle2003
Jag gillar nVidia bättre än ATI pga Cuda och PhysX (ja, jag vet att PhysX går att köra på ATI med modifierade drivrutiner), men jag ogillar Gainward!
Gainwards produkter är bra så länge de funkar men skiter det sig är det kört.
Dessutom ser deras specialkylning otroligt billigt ut. Hellre originalkylning än Gainwards...

Antagligen hade du bara otur, för jag har nämligen också haft ett par gainward kort och dom har funkat utmärkt. Förutom ett kort som gick sönder, 2ggr på rad, första gången var det kondningar som gav upp lr nått sånt, dom frågade lite frågor som vad hände när det gick sönder, har du klockat det, m.m. dom på supporten bad mig då skickade det till gainward, dom gjorde då en reparation.
men när jag fick tillbaka det så höll det bara nån vecka så dog det igen.. nu frågade dom ingenting utan bara tog tillbaka kortet glatt och skickade mig ett nytt. det har funkat i snart 3 år.

On topic: Jag personligen tycker det är bra att gainward går tillbaka till att endast tillverka nvida kort, på det sättet kan dom lägga ner mer pengar i den kassen och få ut riktigt bra kort.

Av Mstandar

min skärm startar upp men den får inget bakgrundsljus, kan jag ha bränt det lr?

använder http://static.pici.se/pictures/zQlJDrKCe.jpg som schema,
har iofs inte kopplat in nått annat än spänningen än för att testa om det funkade sofar.

det är en 2 * 16 skärm från kjell

Edit 1: Har mätt upp och jag får 5,07v på bakgrundsbelysningen.

Av Mstandar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sennebring
Förstod att du mena det men fick lov att säga det bara Man dör väl av runt 50mA om jag inte minns fel, hjärtflimmer iaf men det dör man ju av.

Man dör om man får en ström på 30mA eller mer som går genom hjärtat:
Du kan överleva en ström på mycket mer ifall det bara är mellan två punkter på samma hand, men du får antagligen rejäla brännskador.

Av Mstandar

Riktigt snygga gravyrer, synd att du förstör med en fbk logga.
I elitserien ska det vara HV 71 annars funkar BHC lika bra

Av Mstandar

isärklass några utav dom värsta lödningar jag sett,
Men funkar dom bara så är det ju helt ok
i övrigt ser det riktigt najs ut.

Du får en 8a

Av Mstandar

Kan inte annat än att hålla med "tEan" och "Rymdvanilj" The inquirer är inte den mest trovärdiga Test siten på nätet precis.
nu kan det ju vara så att 4890 säljer bättre än gtx275 men 30 gånger mer är lite väl att ta i skulle jag tro,,

Och Fire_Ice om du skulle få för dig att kalla mig 15 bara för jag tycker att inquirer är kass, så får du gärna det för jag kunde inte bry mig mindre,, Men jag är 18, så jag har väl inte specielt många år ändå..

Av Mstandar

Kan bara hålla med, Inte är stora nog, dom behöver inte en sak till i sin merit lista,,
man vill ju inte att dom ska få monopol på allt som har med datorer att göra.. :/

Av Mstandar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bud_bundy
Kan detta beslut få någon påverkan i TPB rättegången, såvida det finns uppsåt eller inte? I tinsrätten så visade åklagaren tal mot upphovsrätten som någon av de åtalade hade gjort etc, för att stryka detta uppsåtet med TPB. Det kommer knappast påverka tingsrättensbeslut, men det lär ju gå till en högre instans oavsett utgång.
Så jag tycker de TPB för deras egen skull skulle ligga lågt och mer säga att deras tjänst är gjord för generell fildelning av allt. (utan några motiv mot upphovsrätt)

Sedan gillar jag argumentet att Ipred inte bara kommer minska folkets integritet, lagen kommer även resultera i att bättre tjänster för anonymitet kommer, så att vi får svårare att övervaka folk.

Detta ska inte kunna påverka TPB rättegången eftersom när dom tar beslut så måste dom se till bevisningen och det som har kommit fram i Rättegången, och ifall dom skulle blanda in det här nu så är det nått fel på det svenska systemet,

Ifall nån vill dömma piratebay för att dom startar en VPN tjänst så måste dom ha en ny rättegång med det här som bevisning.

Av Mstandar

Ser riktigt najs ut, nu får du allt komma igång och bygga också,, men jag måste klaga på dina lödningar på din Ljus kontroller krets,, får ta och öva lite på det ^^, men kretsen verkar rätt najs ändå

Av Mstandar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Barak
Det har inte samma prestanda för nvidia har dragit en ren lögn vad det gäller modellnamnet.
G92b kärnan är vad som används till 9800GTX+ (GTX 250).

Kretsen har alltså inte endast lägre prestanda för att det är en mobile version utan GPU:n hör till förra generationens grafikkort. Så att använda sig utav modellnamnet "GTX 280" är lurendrejeri.

Nu får du nog ta och lugna dig lite,, du kan inte jämföra ett Stationärt kort med ett laptop kort, så därför är ju din jämförelse helt ute och cyklar..

för det första så är GTX280 Deras senaste stationära prestanda kort, så varför inte sätta samma namn på deras mobila topp kort.

För det andra så har inte krets namnen nått med modell namnen att göra..

Vilket man har märkt med tanke på alla namn byten som varit.

Av Mstandar

Rättegången i fredags var en utav dom roligaste hittils, Roger Wallis blev rätt irriterad när alla advokater frågade om han var någon riktig proffessor och hur han blev det xD

Av Mstandar

Lite störande att dom ska byta namn hela tiden, men det nya namnschemat verkar klockrent,,

Btw är det här en bilhandel eller en datorsida, om det är det sistnämda kan ni ju sluta snacka om bilar och ta det på Garaget ist...

Av Mstandar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Insatiable
Lite off topic men den där symbolen (X) längst ner till höger (vid klockan) påminner om virus jag tidigare fått... din dator är väl inte infekterad?

Det är Windows Säkerhetscenter antagligen har han inte på nån brand vägg eller antivirus.

sorry för off topiv :/

Av Mstandar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gusten_123
Vettefan om jag skulle våga ge det en sån komplimang.. "Worst try ever to reproduce reality, since Picasso."

Jo det är klart, eftersom han inte verkar veta vad han snackar om 80% av tiden så borde jag inte gett han en sån kompimang ;/

Av Mstandar

F*n va åklagarn svamlar då xD
Ah jag säger som Sony`s talesman sa angående intel grafik i nästa playstation
"It's nonsense, and is quite possibly the best work of fiction I've read, since Lord of the Rings."

Av Mstandar

Orka,, Vart är sverige på väg egentligen, först FRA, och nu blir det massor med privatpoliser som ska springa runt och sätta dit personer, för att dom är skäligen misstänkta för brott..
Sist jag läste om sverige så är det en demokrati, men det börjar mer och mer likna en Diktatur, styrd av Reinfeld och co. Jag vet ju vilka jag INTE kommer rösta på nästa år ifall :/