Inlägg

Inlägg som blackis har skrivit i forumet
Av blackis
Av blackis
Skrivet av Pvt_Rinzler:

Kolla på det här korta klippet och FPS counter. Den går ner ibland till 115 fps och det är 1440p med allt på low. Suger verkligen, men jag känner inte av det när jag spelar. Väldigt smooth ändå.https://youtu.be/fdWEi3tULGY?si=5SO-Br2YCleDD6gp

Så ser det ut hos mig också och då kör jag på 1080. Brukar köra på lite olika grafik inställningar (oftast låga) och det spelar ingen roll, får dom där dippen i fps. Men som du säger så är det smooth och rullar på fint.

En annan sak som jag ser på din video snutt är att vi är i samma squad. Jag som är squad leader .

Av blackis
Skrivet av Pvt_Rinzler:

Fan vad märkligt. Det är bara det här spelet med alla andra funkar bra. Testade lite BF5 med utan problem. Kolla på bilden helt dött <Uppladdad bildlänk>

Så här ser det ut hos mig. Märkligt problem du har måste jag säga. Hojtar till om jag dyker på något av värde.

Av blackis
Skrivet av Pvt_Rinzler:

Bara jag som har 36% GPU användning i BF2042 efter den senaste updaten? Alla andra spel uppe i 98% men i det här spelet max 38%. Lagom kul att spela i 90-100 fps

Tog en paus och körde igenom Alan Wake 2 som funkade jättebra.

Mitt 3090 ligger på 80-95%. Konstiga är att i menyerna kör kortet på i 95%. Så har det ifs alltid varit för mig. Senaste nvidia drivisar.

Av blackis

Det diskuteras nu på sociala medier angående den nya kartan som verkar utspela sig inomhus. Specialisten Angel kommer kommer vara värdelös pga av att han bla inte kan släppa den stora ammoboxen som kommer med fallskärm. Så det är synd om dom som har spelat Angel som sin specialitet. Ja ja vi får se hur det blir med allt det där.

Av blackis
Skrivet av Swennis:

Hej! Vi är ett gäng som gillar köra Gungame... så skapat sån server i spelet ibland så att säga... kan man på nåt sätt göra så servern ligger kvar? Den stängs ner så fort man hoppat ut.

Du måste ha Premium Battle pass för att servern ska ligga kvar.

Av blackis

Ryktet säger att det är 3st studios som jobbar med nya BF. EA Dice, Ripple Effect, Ridgeline Games. Sen undrar man vad dom menar med detta, ” EA says the next #Battlefield will be a "reimagination" as a trully connected ecosystem. Via Q1 2024 Earnings Conference Call

https://twitter.com/bfbulletin/status/1686488813009272833?s=6...

Uttalandet som skedde i början av augusti skrämmer mig lite och jag undrar om dom försöker uppfinna hjulet ytterligare en gång.

Gissningsvis så tror jag på att det släpps okt/nov 2024. Sen finns det massor av inlägg på bla twitter (X) som bekräftar att man jobbat ett bra tag med spelet. Man kan titta på gamla jobbannonser där dom sökt folk som ska jobba med Singelplayer mode m.m.

Så hoppas jag på att det ska vara ett bra spel från första början när det väl släpps. Gör ingenting om det dröjer längre än okt/nov 2024.

Av blackis

Fick nytt mail idag om att dom skickat fel info. Behåller mina 50%.

Av blackis
Skrivet av Pvt_Rinzler:

Min var i DX11 när jag installerade den första gången. Fick gå in och ändra själv till DX12. Kan möjligtvis vara att de har senare patchat den så att den är i DX12 från start, oklart.

Var ändrar du mellan DX11 och DX 12? Mitt har då alltid varit DX12.

Av blackis

Mycke sniper som man måste ta hand om. Sen skulle jag önska att källar delen va en större del av banan. 64 players är i mitt tycke kaotisk nog. Allt som allt så är Flashpoint ok.

Av blackis
Skrivet av Xish:

Vad är den stora skillnaden mellan dem ?

Onboard Memory Manager är ett litet program som bara är till för musen och dess inbyggda minne (ingen installation behövs i Windows). Man kan skapa profiler och välja funktion på olika knappar samt ställa in Dpi. Medans Logitech Hub kan ställa in tangentbord, mus och andra enheter i Logitech familjen med alla dess finesser. Själv har jag inte så bra erfarenhet av Hubben och vill inte ha den på i bakgrunden.

Av blackis
Skrivet av Xish:

Blev en Logitech pro superlight.
990kr på Elgiganten med prismatch . Precis kört ett game med den, känns jäkligt nice hittills!

Glöm inte Onboard Memory Manager: https://support.logi.com/hc/en-us/articles/360059641133 om du inte vill installera Logitech Hub. Rekommenderas varm.

Av blackis

Logitech G-Pro X Superlight med Powerplay musmatta samt det underbara lilla programmet
Logitech Onboard Memory Manager för inställningar av musen(så man slipper Logitech Hub).

Länk till Onboard Memory Manager: https://support.logi.com/hc/en-us/articles/360059641133

Av blackis
Skrivet av IceKey:

När som helst? Har provat vid 12-14 tiden och vid midnatt, nu är det inga bottar alls.

Provade nu kl 15.00 och faktiskt så kom jag in på en PC server. Fantastiskt 👏.

Av blackis

Ni som hittar fulla PC servrar utan bottar, vilken tid på dygnet gäller det?

Av blackis
Skrivet av SellahiR:

Visst är du tydlig nog, tydlig nog så att du till och med borde inse att det är ett "du" problem och inte ett "bf" problem. Om majotiteten inte ens vet om att CP är på så betyder det att majoriteten inte bryr sig om det och bara vill njuta av BF, så här över 1år senare. Vad finns det för priser i dessa rävlingar och hur många lag medverkar?

Ja det kanske är ett ”jag” problem, men det är min åsikt vad mer kan jag säga. Sen att jag vill spela BF som jag tycker det ska spelas och njuta av det förstår jag att alla inte håller med om. Vi är alla olika. Det är väl inga direkta prispengar i BF men inget är så kul som att spela små turneringar 8vs8 osv. Sen spelas det sins emellan åt matcher mellan olika klaner när lusten faller på. På helger kan det bli stormatcher där man tar en öl och köttar på.

Men en stor del av oss vill bara hoppa in på server och bara ha kul i någon timme vilket jag totalt köper. Men för dom BF spelare som är med i Swedish Battlefield Alliance är BF lixom lite mer.

https://esport-battlefield.com/

120 lag var det sist vill jag minnas.

Av blackis
Skrivet av SellahiR:

Åter igen, du kan själv stänga av crossplay och njuta av att bara möta PC spelare BF har alltid haft majoriteten meriokra eller sämre spelare under alla åren. Det vet jag eftersom att jag själv är medioker och ändå kan satsa på 1.5 - 2kd utan att försöka för hårt. Alla joinar servern med samma information, BF har aldrig haft en tillräckligt bra och träffsäker mekanik för att man ska kunna spela tävlingsinriktat på allvar. Med alla oblivius spelare som revivar för poängens skull, alla spelare som "testar" vapen och alla spelare som spelar assignments på samma server som dom som bara "vill vinna" så kommer upplevelsen heller aldrig att bli tävlingsinriktad. Vill du "try-hard":a så får du börja spela CS

Ok.. Det jag försöker få fram är att det inte finns tillräckligt med PC spelare för att fylla en server med bara PC spelare. Varför då? Nästan alla PC spelare spelar på cross play servrar. Är du med? Efter ca kl 20.00 på kvällen kan man få igång en PC server utan bottar. Vill jag spela kl 15.00 måste jag ha cross play på för att få spela. Vilket verkligen suger. Så att få njuta av att spela mot PC spelare är i stort omöjligt. Så slå av cross play. Tror 90 procent av spelarna inte ens förstår att dom spelar på en cross play server. Där av borde cross play i settings var off som standard.

Sen att BF inte har tävlats i och körts turneringar på allvar håller jag inte med om för vi i BF30 Bravo har ju tävlat i BF ända till den dagen man tog bort möjligheten att ha egna servrar. Det tävlas än idag om än inte på samma skala som CS.

Hoppas jag är tydlig nog ❤️

Av blackis

Se där ja ..

DICE is currently testing a "tentative fix" for the recoil bug in #Battlefield2042. It won't make it into the Update 3.1 (releasing later in December) but hopefully not too long after.

https://twitter.com/bfbulletin/status/1598826724384337920?s=6...

Av blackis
Skrivet av SellahiR:

Jag har inte märkt av någon skillnad på någon server och olika spelare och jag är medioker. Jag tycker det är jättebra att crossplay är på, vill man inte ha det på så får man väl helt enkelt stänga av det 2042 är inte tävlingsinriktat och när man vet hur det ligger till får man spela med risken att bli ägd av en n00b på box. Jag stannar sällan död tillräckligt länge med intresset att se vem som dödade mig och vad den spelar på.

Problemet är att spelet väljer ut fler PC spelare till en cross play server än box spelare. Summan av det hela blir att box spelarna blir i underläge och sura pga hur buggat aim assist är idag i BF2042. Box spelarna har svårt att hänga med. Klart att PC spelare vill spela på en sådan server för att få en massa kills. Men så länge buggen med rekylen för Pc spelare finns samt hitreggen så jämnar det väl ut sig. Dom flesta vet inte ens att dessa problem existerar och bara kör på som allt är ok.

Jag spelar för att vinna och för mig är det tävling hela tiden. Alla inställningar i spelet ska vara perfekta och minutiöst inställda. Har spelat en hel del matcher under BF tiden och nu när man börjar bli till åren så måste man skaffa sig alla fördelar som bara går utan att fuska.

Men fortfarande, inbyggt aimbot ska inte finnas. Idag är det ok för en Pc spelare på en crossplay server (förutom hitreg). Men när alla buggar är fixade kommer det bli tufft för en Pc spelare på en crossplay server.

Har följ box spelaren SMK Gaming på YT som kör en del tester och visar bla på hur aimassist fungerar i BF2042. Usch o möta han när aimassist fungerar som det ska 😉. Filmen nedan visar ett problem med fördelningen av box/Pc spelare på en cross play server.
Så va så snälla och stäng av crossplay så har vi Pc spelare fulla serverar att spela på under hela dagen och boxspelarna får en jämn kamp mot varandra.

Av blackis
Skrivet av Cyberz:

undra hur vanligt det är. tycker det är många som saknar recoil när man tittar på video.
är det inget man kan göra mot sånt här fusk?

På Pc är det inte så svårt att hålla ner pipan. Själv har jag i inställningar ställt vertical recoil sens på max. Det betyder att jag behöver inte dra ner så mycket på musen för att kompensera den vertikal rekylen. Tog en stund att vänja sig men nu fungerar det riktigt bra.
Sen tittar Dice på buggen (som funnits där sedan betan)med rekylen.