Inlägg

Inlägg som Klos_ har skrivit i forumet
Av Klos_

Är det flera lager plåt i sidorna eller är det ett lager? Sitter på ett P182 och där är det tre lager per sida.

Av Klos_

Alla klagar på Degauss och deras sätt att marknadsföra sina produkter, men om man bortser ifrån det, hur bra är dem? 6-7/10 eller?

Av Klos_
Skrivet av anon81912:

Hittar dig inte av någon anledning :/

Vad heter du då?

Av Klos_

Adda Myscnd på Uplay, behöver några att lira med

Skickades från m.sweclockers.com

Av Klos_

Adda Myscnd, är ganska opratig när det inte behövs snack. Så allt annat än "skrikig".

Skickades från m.sweclockers.com

Av Klos_

Någon som har fått cardboxen ifrån ATG ännu?

Av Klos_

Rekommenderar ej dessa, de är sköna att ha på sig och ljudet är väl helt okay. Men för att de ska fungera så måste man köpa nya kablar och ha sig. Den sladd man får med för att möjliggöra PC och telefonanvändning har en mick på sig, du kan alltså inte använda mikrofonen som är inbyggd i headsettet. Och "sladdmikrofonen" är värdelös, man hör inte något om man inte pratar 5cm ifrån.

Av Klos_
Av Klos_

Jag hade ett liknande problem i över tre år, gick över direkt när jag kopplade högtalarna genom ett ojordat uttag. Testa göra detsamma med din dator.

Av Klos_

http://www.inet.se/kategori/901/gaming/606/polk
Polk Melee 399kr på Inet. Kostar 1200-1700kr annars. Är Headset, men kan inte länka för att mobilen cpar

Skickades från m.sweclockers.com

Av Klos_

Finns lite olika möjligheter till varför du har detta problemet, kolla i mjukvaran att du inte sänder allt ljud du själv lyssnar på. Du kan även läsa på om "Stereo Mix" och vad det är, du kan behöva konfigurera runt lite bland inspelningsenheterna. Sist men inte minst, öka din threshold för micens känslighet och försäkra dig om att du inte andas direkt in i mikrofonen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Klos_

Sitter i valet och kvalet huruvida jag ska beställa ett Creative BlasterX G5 och ett par Sennheiser PC350. Ni som har lite koll, låter det som ett bra paket?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Klos_
Skrivet av Icte:

Nytt är inte alltid bättre! DLX är ett för nytt kort för att säga om det är bra eller bättre än de äldre korten (t.ex. Essence STX). Det kan vara så att själva Virtual Surround som finns i DLX är rentav uruselt jämfört med andra lösningar (verkar inte vara Dolby Headphone), eller att den är bättre på flertal punkter. Därmed finns det en risk att du köper en produkt som inte ger dig det du förväntar dig av (IMHO - brukar själv vänta med att köpa nya produkter tills bra recensioner och omdömen kommit ut). Den är även ganska dyr! Jag rekommenderar t.o.m. Essence STX över denna just då detta är ett säkert kort (pun intended)!

Ser att ZxR har rätt konstiga omdömen på prisjakt - inget av problemen de beskriver har jag haft och då har jag redan haft mitt i nästan 2 år! Jag rekommenderar att du läser igenom den officiella SB Z tråden:

http://www.overclock.net/t/1337761/official-creative-sound-bl...

Ser att du fortfarande lutar dig även mot DLX då den har 7.1 så ska försöka klargöra detta lite mer:
Om Creative släppte en variant på ZxR med 7.1 ljud istället för 5.1 som också körde med SBX Pro Studio så skulle det vara ingen skillnad i Virtual Surround (kallar det i fortsättningen för VS). Detta beror på att VS endast produceras via mjukvara - du får lika mycket VS med ett 5.1 ljudkort som ett 7.1 ljudkort, så länge som de kör med samma VS lösning. Skillnaden mellan ett 5.1 och ett 7.1 ljudkort ligger i hur många fysiska högtalare som kan kopplas till ljudkortet för Surround Sound (ej VS!). 5.1 tillåter för 5 st. högtalare och en subwoofer medan 7.1 7 st. högtalare och 1 subwoofer. Det är den enda skillnaden! Med VS påslaget med mitt ZxR så kan jag i t.ex. Battlefield 4 göra hur en helikopter flyger runt om mitt huvud och ovanpå det, men det har inget att göra med hur många kanaler som ljudkortet hanterar (5.1) utan endast mjukvaran! Hoppas detta ger dig en klarare bild på hur VS fungerar

Nu till min stora rekommendation: Eftersom du inte är en audiofil så rekommenderar jag starkt Sound Blaster Z:

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1619351

Detta kort har exakt samma VS lösning som ZxR och är garanterat lika bra, fastän SB Z är endast ett 2.1 kanaligt medan ZxR är 5.1. Om du planerar att köra med ett fysiskt Surround system med 7 högtalare och 1 subwoofer så bör du köra med ett 7.1 ljudkort, t.ex. Essence STX eller DLX. Om inte - kör på det som ger bäst VS. I mitt tycke är det SBX Pro Studio, men du kanske föredrar Dolby Headphone!

Justja, det här med drivisar - ljudkort får oftast inte så många drivrutiner släppta just för att de är väldigt optimerade redan vid release. Jag kör med drivrutiner från förra året och ser inget skäl till att uppgradera just för att det ger ett bra ljud redan!

EDIT: Med detta sagt så är det ändå du som köper produkten i slutändan! Om du känner att DLX kommer att ge dig det du behöver för så mycket den kostar, så köp den! Du blir säkert nöjd med den också! Och då får du gärna ta och skriva vad du tycker om dess VS!

Du verkar veta ganska mycket om detta, hade du rekommenderat SoundblasterX G5? Hade tänkt köpa en DAC för att driva ett par Sennheisers.

Av Klos_

Razer Kraken Neon Green 699kr Ica-Maxi.
Prisjakt 799kr.

[Denna är lite osäker]

Razer Deathadder Chroma - 699kr Ica-Maxi.

Prisjakt - 649kr.
Det som är osäkert med denna är att den kostar 599kr i min lokala ICA-butik, detta gäller även med ovanstående headset Kraken. Så jag vet inte riktigt hur det ser ut i era butiker, om det är hemsidan som är fel eller min ICA-butik.

Av Klos_
Skrivet av mattemaz:

@Terrell: sitter också i tankar på att köpa mig ett par. Jag kör själv med ett par Qpad som funkar ok.
Men känns som detta va ett väldigt bra pris eller?

Sitter i precis samma tankar som dig, dock har jag ett par low-end Corsairs.

Skrivet av Terrell:

@mattemaz: Om du pratar om Func muserna så har jag hört att de är bra men att sladden brukar gå av efter ett tag.

Köpte en MS3-2 (som var bundlad med en musmatta) och knapparna var så extremt känsliga, kunde inte vila handen för fem öre, var tvungen att spänna fingrarna konstant. Lämnade tillbaka musen och behöll musmattan

Av Klos_

Jag är på jakt efter en 27-tums datorskärm med 144hz, någon som har sett någon sådan ligga ute med ett rabatterat pris?

Av Klos_
Skrivet av Oliver91:

De satsar och satsar.. själv känner jag ingen som är intresserad av VR inklusive mig själv.

Jag visste inte att jag behövde en dator, smartphone etc. innan de tillverkade en produkt som var bra.

Av Klos_

Tjosan!

20+ och Master Guardian Elite, söker någon eller några att spela med. Har single que'at i stort sett hela min tid i spelet, så det hade varit kul att spela med någon och snacka skajp för en gångs skull.

Här är min profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561197972444659

Av Klos_

Tjosan!

20+ och Master Guardian, söker någon eller några att spela med. Har single que'at i stort sett hela min tid i spelet, så det hade varit kul att spela med någon och snacka skajp för en gångs skull.

Här är min profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561197972444659

Skickades från m.sweclockers.com

Av Klos_

Batteridriven Bluetoothhögtalare "Klipsch KMC1", dock ifrån UK.

Klipsch KMC1 1228kr inkl. frakt.

Billigast i Sverige 1984kr.