Inlägg

Inlägg som Valonen har skrivit i forumet
Av Valonen

Inkassobolaget sköter kontakten men det är ändå bra att kolla så att det är återkallat. Hoppas att det har löst sig till det bästa för dig.

Av Valonen
Skrivet av mr_cypher:

Vill bara visa att priset i sig inte är anledning att börja misstänka att det skulle vara något fuffens i görningen. http://flytt-anders.se/priser/ 770:- / timme för 2 man inkl. bil.

De där 770:- är efter RUT-avdraget.

Av Valonen

@fantomsmurfen: Bra input, tänkte inte på det.

Av Valonen
Skrivet av Svensktiger:

Turbo korten har inte en referens kylare, dom har en horribel plast sak som väsnas enormt mycket.
Dom är nog mer tänkta för folk som vill ha en referens PCB och skall köra en annan kylare (läs vatten) ändå.

Kör 970 Turbokort här och det väsnas inte alls tycker jag. Har kanske inte samma krav på ljudnivå kanske.

Av Valonen
Skrivet av Darshiva:

Min morfars bror och hans fru satt aldrig båda i fram när de åkte bil. En körde, den andra satt diagonalt över i baksätet. Detta endast för att slita så jämnt som möjligt på däcken..

Haha fyfan. Påminner om en jag känner som alltid åker upp i röven på framförvarande, helst lastbilar och "sparar bensin genom att ligga i deras drag". Samma person har 17 grader inomhus, raggsockar som gäller på vintern.

Av Valonen
Skrivet av XerXes:

Vem tycker du man ska fråga om man vill veta om svenska småföretag har förtroende för regeringen? Väldigt många småföretag är helt förtvivlade av de förändringar de nu försöker genomdriva, mot en riksdagsmajoritets vilja, avseende bl.a. 3:12-reglerna. Detta kommer efter år av konstanta skattehöjningar i landet som redan har världens högsta skatter.
Att jämföra stora näringslivsorganistationer med extremistgrupper som stöder rena mördarideologier säger nog det mesta om dig.

Nu är det ju så att majoriteten som kan samlas är höger(gud förbjude att samarbeta) Och nej vi har inte världens högsta skatter.
För övrigt så(förmodar att du är full påläst) så reglerar denna lag fåmansföretag och det fanns en lucka innan.

Av Valonen
Skrivet av XerXes:

Så din tes är att vår vänsterextrema och företagsfientliga regering har ett bra förtroende bland mindre företag?

Sverige är ett av de mest företagsvänliga i världen, är det inte tillräckligt?

Av Valonen

@XerXes:

Det är ändå naturligt då näringslivet inte gillar socialdemokratisk politik. Ser man även på vem som sitter i barometern. Så den mätningen är ju i bästa fall....ren skit.
För att få ett godkännande så skulle hon nog behöva ta bort LAS (vilket redan är försvagat efter en dom i förra året) eller ta bort all skatt för företag.

LAS-förändringen förresten betyder att ingen sitter säker, oavsett. Kul va.

Av Valonen
Skrivet av XerXes:

Var har du läst det? Sossarna har i princip noll förtroende inom näringslivet. 92% har enligt senaste DI-barometern mycket lågt eller inget förtroende alls för Maggan. Inte förvånande.

http://www.di.se/artiklar/2015/6/26/naringslivets-toppar-saga...

2 år gammal artikel.....really?

Av Valonen

Förutom att det kan vara trixigt att customisera Telias routers, så har de en finfin throughput. Även om jag kör annat idag så gillar jag deras routrar, förutom att de är strippade.

Av Valonen

En ren ominstallation hade varit mitt nästa steg, numera rullar det på relativt smärtfritt. Posta gärna när du finner en lösning.

Av Valonen

Du har provat att resetta genom att sänka ned helt och hålla inne runt 10 sek förmodar jag? Ring isåfall IKEA, är väl rätt lång garanti och du får nog en ny motor isåfall.

Av Valonen

Har ett badrum på 1.2x3m ungefär. Fått prisförslag på allt mellan 50-100 000. Vad är rimligt egentligen? Då är det alla ytskikt(mattor,golv antar jag) men jag behåller mitt porslin. +Taket målas.

Av Valonen

Testat flera armar och denna ör den jag är mest nöjd med. Flesta andra blir helt enkelt för korta.
https://www.kjell.com/se/sortiment/dator-natverk/hogtalare-he...

Av Valonen

@boogey:
I princip rätt men är företaget bundet av ett kollektivavtal så kan det vara reglerat där, vilket i och för sig bara förvirrar ännu mer i denna tråden.

Av Valonen

@ramlösa:

Vad är det för gigantiskt hål regeringen skapat? Är det alla dessa skattesmitare som de låtit komma undan eller vad menar du?
För övrigt håller jag med Stoffe att vår ekonomi idag är stark.

Av Valonen
Skrivet av Ang3r:

Brukar väl finnas WiFi?

Ofta en inloggningssida så man kan inte köra med chrome cast på det viset, men kör via mobilens hotspot.

Av Valonen

Bor på hotell ett par ggr i månaden och det är oftast sunkiga utdaterade system, man kan tro att det inte är så men så är det även på dyrare ställen. Har alltid med min Chrome cast och egen mobil för att kunna köra den och kolla på lite roligare tv.

Av Valonen

Grymt folks, fått en massa uppslag! Tackar er alla.

Av Valonen

@Dockland:

Tack Tänker åka på lan och träffa personer man bara lärt känna online. Kan nog vara värt det.