Inlägg

Inlägg som altair4 har skrivit i forumet
Av altair4
Skrivet av Sveklockarn:

Specifikt vad är det som "känns som Fermi"?

De verkar pressa korten hårt på grund av gissningsvis oro för RDNA2 och sämre tillverkningsprocess. Gissar en Super version baserad på TSMC dyker upp våren 2021 om RDNA2 är konkurrenskraftig.

Av altair4

Är nog väldigt klokt vänta in 7nm TSMC versioner som mest troligt kommer nästa år eller RDNA2. Känns väldigt mycket Fermi det här.

Av altair4

Mycket sannolikt är det batteriet. Elektroniken i dagens bilar kräver att batteriet är i bra skick annars kan alla möjliga konstiga fel uppstå.

Av altair4

classic.sweclockers.com

Av altair4

Rent skräp. Kompis beställde en därifrån bara för att han trodde det var 5G. Chippet var nått helt annat än det utlovade. Prestanda som en mellanklasstelefon år 2016. Nä köp aldrig telefon från Wish. Finns massvis av bättre telefoner från Xiaomi för några hundralappar extra.

Bara anmäla till Wish och Klarna att det inte var enligt utlovade specifikationer så får de ta tillbaks den på deras bekostnad.

Av altair4

Köper inga spel över 300:-. Om de drar ned på reklambudgeten så skulle de kunna halvera priserna istället.

Av altair4

Ska den hålla i 10år så bör du åtminstone vänta in nästa generations grafikkort som släpps om ett par månader mest troligt.

Av altair4

Radera varenda rad kod av den nya sidan och nya filtret och se till att alla backuper är raderade med. Betala sedan ingen webbutvecklare att förstöra sidan igen. Lägg till ett filter att dölja butiker och produkter och perfektion är uppnådd.

PS.
Fixa till Dagens Deal så att den kan visa alla prissänkningar utan begränsningar.

Av altair4

Antagligen inget fel på kortet. Betala inte igen några pengar. Är det trasigt är sannolikheten mycket större att det gått sönder under hans hantering än i frakten. Mest troligt fungerar det utan problem, bara att han tar och installerar om windows och drivrutiner så fungerar det säkert felfritt.

Av altair4

Om du inte köper den tala om var den finns så köper jag den!

Av altair4

8000:- på Benify.

Av altair4

@anon298854:

Nej minsta kostnad de uppgivit är 80:- x 24mån + 250:- i startavgift + 1:- för att lägga den i varukorgen. Ingenting med abonnemanget att göra även om de skrivit ut på ett ställe att abonnemangskostnaden är 80:- när de menar telefonen.

Av altair4

Telenor har nog bättre koll på sina abonnemang än Elgiganten.

Av altair4

Hitachi 250GB 2.5" 7200RPM SATA

Fungerade bra sist den användes innan den byttes ut mot en SSD.

Köparen betalar ev. fraktkostnad.

PM:a vid intresse.

Läs hela annonsen här

Av altair4

Jag har ett K800 och "W" + "Shift" + "Spacebar" fungerar bra. Det är inte samma som K740. Haft tangentbordet i mer än 7år. Mycket nöjd. Däremot vet jag inte vad som hänt med priset. Jag gav 349:- från Electroworld 2012.

Av altair4

Bara jag som tycker det är vansinne att lägga 14k på ett 2080 ti strax innan det släpps nya generationer i år?

Av altair4

Panelfel mest troligt. Garantiärende.

Av altair4

@lindahlj:

https://lawline.se/answers/angerratt-vid-bruten-forpackning

Inte exakt den jag läst tidigare, men av vad jag förstått så är det varans skick som kan påverka värdeminskning inte förpackningar. Oavsett om det är en plastpåse som måste brytas för att testa funktion eller ytterkartongen som man skadat mer än "nödvändigt".

Det jag läste för några år sedan var en som köpt en TV, slängt originalförpackningen, sedan ville skicka tillbaks den på ångerrätt. Där stod det i alla fall att han skulle få igen hela summan trots att butiken inte ville godta det.

Det här: "Kostnaden för en ny förpackning anses ingå i de kostnader för varans återtagande som säljaren har att svara för."

Av altair4

Om jag minns rätt så kan du slänga originalförpackningen i soporna och sedan skicka tillbaks ändå och vara berättigad full återbetalning. Förpackningar har de ingen rätt att dra av något värde för.

Av altair4

Advanced är dyrare för att Komplett har ett ännu mer galet pris på den.

Att lägga sådana här summor på ett grafikkort några månader före Nvidia går över till 7nm känns galet för mig, men man gör som man vill.