Laptop HP 255, defekt tangentbord!

Säljes Bärbara datorer Publicerad 2015-07-03

Den här annonsen är avslutad.

Profilbild av Jaeger90
Annonsör
Jaeger90 (dolt)
Medlem sedan
Mar 2007
Foruminlägg
1052
Annonser
53
Marknadsbetyg
-
Pris:  500 kr
Östergötland, Norrköping
-

Halloj!

Min mammas bärbara slutade fungera när det kom till att skriva, det gick att skriva men inte ÅÄÖP och skrev du L så blev det LÖ eller L; trodde först det var någon inställning men visade sig att tangentbordet har gett upp, öppnade och det har spillts coca cola eller något kladdigt mitt på kabelanslutningen från tangentbordet till moderkortet.

Men det är rengjort noga med sprit nu, både på datorn och på tangentbordet, men ville ändå inte fungera mer än det gjort innan.

I övrigt fungerar datorn riktigt bra, bra skick, nu är den ju rengjord med.

Men iallafall, hade en sprillans ny 320GB hårddisk liggandes som jag plockat ut från hennes nya dator då vi satt in SSDn i den nya. Monterat den, installerat Windows 7, installerat mestadels av drivrutinerna. Bara en 320GB 2.5" hårddisk kostar 499:- ny! så bara hårddisken kostar det jag begär av datorn, därför bör du inte pruta!

Tangentbordet? ja som sagt det som inte fungerar är ÅÄÖPL resterande går att använda sen kan man ju använda skärmtangentbordet eller varför inte ha som mediadator? koppla in trådlös mus och tangentbord och ha den under skrivbordet som stationär eller till TVn? själv sålde jag precis min HTPC för jag inte behöver detta, det går att beställa helt nytt tangentbord från Kina för 13$ vilket är knappa 100kr ca 15-45 dagars leveranstd, inkopplingen är hur simpelt som helst! in med kabeln i moderkortet det är öppet, tryck dit tangentbordet, skruva dit en skruv under KLART! finns video på Youtube för den som är osäker kollade faktiskt en snabbis själv för att va helt säker på vad jag höll på med.

Jag vill ha 500:-, ska den skickas kostar detta 145:- med bussgods eller 195:- med PostNord.
Köp till nytt tangentbord för 13$ från kina eller gör något av ovanstående alternativ, eller modda?

15.6" skärm, AMD E1 osäker på vilken exakt modell och den ligger nerpackad, 4GB DDR3, bra batteri! laddare. Endast vanligt slitage på tangentbordet, men det är ju trasigt och bör bytas eller om man kopplar med trådlös mus och tangentbord så behöver man ju ändå inte ha datorn öppen om man kopplar till TVn eller skärm?

Iallafall! 500:- prutat och klart, finns att hämta i Norrköping eller skickas med ovanstående frakt kostnader. Frågor och svar via PM.

/Kalle