Vilka obskyra elektronikmärken på Amazon.se är bra och pålitliga?

Permalänk
Medlem
Skrivet av SkyThread:

Mina är rätt gamla och har inte varit några problem med dem. Enda jag inte gillar är att dem är ganska styva (jag har de som är "tyg" hölje).
Anledningen till att jag köpte Anker var för jag behövde en kabel som var längre och klarade av 100 W till min bärbara. Ikea har bara 1.5m och dem klarar inte av mer än 3A, vilket är vanlig snabbladdning för mobil.

Jag har haft 2 med tyghölje som lagt av. Efter minimal användning och utan synbara skador. Gillar annars idén att slippa betala andra butikers jättemarginaler på kablar (ofta flera hundra procent enligt vad jag kan minnas).

Permalänk
Testpilot
Skrivet av favouredhawk:

Off topic: Till hur stor grad kan man lita på omdömen på Amazon? Man har ju läst mycket om hur många kundomdömen fejkas av butiker, och just Amazon verkar väldigt drabbat. Hur sjutton ska man kunna avgöra om en produkt med väldigt högt medelvärde (4,5+) verkligen är baserat på riktiga kunder? Kan företag överhuvudtaget ens köpa tusentals omdömen eller bör man generellt kunna lita på produkter som har tusentals enskilda omdömen?

Du kan halvt ignorera antalet stjärnor på en produkt (om de inte är överdrivet negativa då såklart). Däremot är det värt att läsa användarrecensionerna. På mer populära produkter finns det oftast gott om välbeskrivna positiva och negativa aspekter, brukar även finnas en del folk som delar med sig av bilder på produkten.

Visa signatur

R < ROG G17 | R9 5900HX | 32GB 3200 MHz | RTX 3070 >

G < R9 5900X | 32GB 2666MHz | ROG RTX 3090 Ti >

B < RK96 | Leobog Hi75 | Deathadder V2 Pro >

Permalänk

I bought two AINOPE car USB chargers through Amazon.de several years ago, which still working well. Dual USB A with QC 3.0. Metal body. Seem like good quality. They are an "Amazons Choice".

Mine are marked AV829. I notice a model with that number is still for sale but I don't know whether the seller is the same.

Does anyone know a potentially good supplier of magnetic USB cables? (An example of what I mean.) Is that concept now obsolete?