1000 W PSU, macbook air, tangentbord

Permalänk
Medlem

1000 W PSU, macbook air, tangentbord

Rensar ut lite
Allt är endast för upphämtning och med bud som avslutas imorgon dagtid.
Jag arbetar hemifrån så jag kan vara flexibel kring avhämtning.

1000 Watt PSU - Corsair HX 1000W semi-modulärt.
Kablarna som finns är de som sitter i just nu.
Efter rengöring av datorn började fläkten i PSU'n ticka, istället för att öppna nätaggregatet och ta reda på felet / byta fläkt så valde jag att köpa ett nytt. Den som har fläkt liggande och vet hur man gör för att säkert öppna en PSU kan göra ett bra klipp. Nätaggregatet har ju några år på nacken som ni förstår om ni letar efter detta nätagg, men det är inget fel på det utöver kylningen och att någon kabel saknas.
50:- eller bud

Logitech G710 - blåa switchar, bakgrundsbelyst
Inget fel på tangentbordet, jättetrevligt tangentbord. Enda problemet är nu när både jag och sambon arbetar hemma - hennes kollegor har inte uppskattat de blåa switcharna. Har man ingen annan att visa hänsyn tycker åtminstone jag att detta är de trevligaste switcharna för kodknackning / skrivande.
50:- eller bud

Macbook air 13" - mid 2013
i7, 16GB minne, 128GB lagring
Batteriet är tokslut, endast 8 GB minne visas i systemet, laddarkabeln är där hål på gummit precis kring magsafe-kontakten.
Jag har ett väntande inbyte på 1800 för denna om jag skickar in den. Jag tänker att om någon vill fixa denna för sig själv kan ni istället få köpa den för 1800, så får någon glädje av den istället för att den går genom mresell för ett högre pris, eller var appledatorer nu hamnar efter inbyte.
Pris: 1800, först till kvarn.

Läs hela annonsen här

Permalänk
Avstängd

Skickat PM gällande allt i annonsen

Permalänk
Medlem

100kr hämtar för nätagget!

Visa signatur

If it works, it works.

Permalänk
Medlem

Allting sålt. Stänger annonsen