Laptop 6-10 k - surf, film, spel, diverse skrivuppgifter

Permalänk
Medlem

Laptop 6-10 k - surf, film, spel, diverse skrivuppgifter

Hej där!

Tänkte köpa en bärbar antingen nu på studs eller i mellandagarna. Vore väldigt tacksam för en liten knuff i rätt riktning för jag vet ingenting om de olika tillverkarna.

För det första hade jag tänkt att sluta använda min stationära så det blir vanlig surf, film och skoluppgifter som behövs göras på den nya datorn. Sitter dessutom ibland och spelar litegrann så World of Warcraft och LoL vore chill om den åtminstone kunde palla utan några problem med fps i raids, överhettning av grafikkort, torsk på ram minne eller dylik.

Min budget är just nu ganska diffus då jag har dålig koll på vad man kan komma undan med. Skulle kunna lägga upp till 10k för laptopen, men har såklart inget emot att komma undan med 6k.
Det enda viktiga jag vet jag vill ha är en sdd disk och den behöver inte ha brinnande blixtar på sidorna, om det inte är ofrånkomligt, då den säkert kommer visas upp på diverse grupparbeten.

Vill inte köpa begagnat eller importera, utan hade hoppats på någon site som funnits länge som inet eller komplett.

Tacksam för alla svar

Mvh
Peter

Permalänk
Medlem

Sitter och kollar på prisjakt. Spelar det någon stor roll ifall man köper en lenovon, acer eller asus, vad skiljer? Vill hellre köpa ett stabilt system än gå på kvantitet.

Skickades från m.sweclockers.com