[SWTOR] Friskyttarna [Republic] rekryterar (Red Eclipse)

Permalänk
Medlem

[SWTOR] Friskyttarna [Republic] rekryterar (Red Eclipse)

Server: Red Eclipse [EU-PvE]

Faktion: Republic

Hemsida: Friskyttarna.eu

Friskyttarna är ett MMO-community som funnits i en virtuell värld nära dig sedan starten 2010. För tillfället är vi representerade med gillen i LotRO, SWTOR och Guild wars 2. Friskyttarna står för en avslappnad och balanserad syn på spelande där personen bakom tangenterna är viktigare än den digitala karaktär denne reprenterar. Vi har i dagsläget medlemmar av de flesta åldrar, med ett medel någonstans i området kring 30. Även om några verkar ha slutat räkna efter 39.

Vi är aktiva inom både PvP och PvE och kör flertalet operations i veckan samt en mängd spontangrupper utöver det. Tanken med operationgrupperna är att alla både ska kunna vara med och få ut något av det, därför går grupper till de flesta ops och svårighetsgrader. I samband med detta men även generellt sett är många aktiva och pratar på vår Mumbleserver.

Friskyttarna har i skrivande stund samarbeten med Alina Systems och CDON vilket bland annat innebär specialerbjudanden och tävlingar, mer info om dessa finnes för övrigt på vår hemsida. Där hittar ni även ytterligare info om gillet, raidprogress med mera. http://friskyttarna.eu/swtor/

Varmt välkommen in på forumet med en ansökan eller ytterligare frågor!

Väl mött,
Victor - "Ulmir"

Visa signatur

Friskyttarna.eu - Ditt Ljus i MMO-mörkret
LotRO || SWTOR || Guild Wars 2 || World of Tanks || Elder Scrolls Online || World of Warcraft || Black Desert

Permalänk

Vår sajt har fått en rejäl ansiktslyftning, och de av naturen nyfikna är välkomna in att titta. Kan även nämna att aktiviteten i SWTOR är fortsatt god, och sedan en dryg månad tillbaka har vi även både casual och progress raiding i gillet.

Permalänk
Medlem

Trevligt gille som jag spelat med i Rift. Kul att se att ni lever vidare och frodas.

Permalänk
Medlem

Friskyttarna frodas och mår gött i The Old Republic. Det är fortfarande mycket fokus på operations med ett flertal 'fun runs' öppna för alla varje vecka. Efter uppehåll har vi även fått fart på progressivt raidande några kvällar i veckan men det finns fortfarande någon plats öppen för samtliga roller. Det här är alltså ett gyllene tillfälle att gå med i Friskyttarna om du lirar på Red Eclipse, oavsett om du är mer 'casual' eller vill testa på lite större utmaningar.

/Lokatten

Visa signatur

Blackadder: Yup, it's another world-beater.

Permalänk
Medlem

Bara några få dagar kvar tills första expansionen 'the Rise of the Hutt Cartel' utkommer till Swtor och Friskyttarna kör på med samma stuk som tidigare: vi ska ha en massa kul ihop. Hittills har vi lyckats riktigt bra med att vara både ett socialt guild med aktiviteter för alla, samtidigt som vi har ett duktigt gäng med progressiva raidare. Större, fluffigare, mysigare.....the show goes on.... Friskytte-style

/Lokatten

Visa signatur

Blackadder: Yup, it's another world-beater.

Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd låst*

Vi har uppdaterat reglerna för klanspelsforumet, numera ska all rekrytering som en organisation gör ske i en enda tråd.

Fortsättningen på denna rekryteringstråd finns här.