#x399

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

33

Rykte: AMD Ryzen Threadripper 1950X med 16 kärnor i prestandatest

Vad som mycket väl kan vara toppmodellen i AMD:s Ryzen Threadripper-familj hittar ut i ett tidigt prestandatest, tillsammans med klockfrekvenserna för alla 16 kärnor.

29

Asrock X399 Taichi är moderkort för AMD Ryzen Threadripper

Inom de kommande månaderna väntas AMD lansera Ryzen Threadripper och nu visar Asrock X399 Taichi, vilket är ett av företagens nya moderkort för processorerna.

19

Asus förhandsvisar Zenith Extreme – moderkort för AMD Threadripper

Asus ställer upp moderkort för kommande Ryzen Threadripper på Computex, vilken väntas vara flaggskeppet för sockeln och är proppad med funktioner och belysning.

91

AMD: "Samtliga Ryzen Threadripper får 64 kanaler PCI Express 3.0"

Efter Intels snabba kontring av Ryzen går AMD under Computex 2017 ut med att Threadripper får rekordmånga PCI Express 3.0, något som ska gälla samtliga modeller.

43

Gigabyte visar X399 Aorus Gaming 7 för AMD Threadripper med upp till 16 kärnor

Bland det första redaktionen stöter på under Computex är ett moderkort för AMD Threadripper, som har sällskap av en ny styrkrets, massor PCI Express 3.0-kanaler och en enorm sockel.

89

AMD Ryzen Threadripper med 16 kärnor hittar ut på webben

Efter Ryzen 7 satsar AMD på entusiastsegmentet med Ryzen Threadripper, där två modeller ur processorfamiljen nu listas på en prisjämförelsesajt.

128

AMD tillkännager Ryzen Threadripper – entusiastprocessorer med 16 kärnor

Slutstationen för AMD i prestandasegmentet är inte Ryzen 7. Under Financial Analyst Day 2017 avtäcks Ryzen Threadripper med upp till 16 kärnor och 32 trådar för entusiaster.

94

Intel förbereder Skylake-X med 12 upplåsta kärnor och 24 trådar för LGA 2066

Efter anklagelser om att ligga på latsidan reagerar Intel på AMD Ryzen genom att påskynda sina lanseringar, men även med att förbereda Skylake-X med fler kärnor än tidigare planerat.