#surface

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

10

Nya Microsoft Surface till Sverige redan i höst

Med en rad nya produkter slår Microsoft på stora trumman runt familjen Surface. För ovanlighetens skull får även Sverige ta del av tidig lansering.

9

Microsofts Surface-evenemang – Andreas och Jonas sammanfattar de bärbara nyheterna

Det blev en kavalkad av bärbara hårdvarunyheter under gårdagens Microsoft Surface-evenemang. Andreas och Jonas tar plats i studion för en snabb genomgång av de nya prylarna.

115

Microsoft återvänder till telefonmarknaden med Surface Duo

Efter problemåren med Nokia väntade sig få att Microsoft skulle återvända till telefonmarknaden. Företaget gör just detta med Surface Duo – som är en Android-telefon.

17

Microsoft visar Surface Neo – hybriddator med dubbla skärmar och Intel Lakefield

Årets Surface-event bjuder på många nyheter. En av dessa är avtäckandet av Surface Neo, en ny typ av bärbar dator vars ovansida bestyckas med dubbla 9-tumsskärmar.

8

Microsoft uppdaterar Surface Pro med Intel Ice Lake och USB Type-C

Den sjunde generationen av Microsofts Surface Pro 7 får uppdaterad hårdvara och sätter fokus på djupare integration mellan applikationer och tillbehör som pennor och hörlurar.

22

Microsoft tillkännager Surface Pro X – hybrid med ARM-processor och 4G/LTE

Ryktena besannas när helt nya Surface Pro X med ARM-processor visas upp. Det handlar om en skräddarsydd variant kallad Microsoft SQ1 med stöd för traditionella Windows-applikationer.

23

Microsoft avtäcker Surface Laptop 3 med AMD Ryzen Surface Edition

Mjukvarujätten Microsoft inleder Surface-evenemanget med nya Surface Laptop, som kommer i två modeller – en med Intel Ice Lake och den andra med skräddarsydd AMD-processor.

5

Microsoft direktsänder Surface-evenemang från 16:00

Det har blivit dags för Microsoft att presentera nya produkter i den populära Surface-familjen, där tidigare uppgifter pekar på att flera enheter får lite annorlunda hårdvara.

29

Microsoft Surface Pro 7, nya Surface Laptop och ARM-modell hittar ut på webben

Dagen före Microsofts evenemang läcker fyra nya Surface-enheter ut på webben. Det handlar om alltifrån uppdaterad hårdvara till polerade designer och två helt nya modeller.

31

Surface Laptop 3 kan få skräddarsydd AMD-processor med upp till åtta kärnor

Efter uppgifter om att Microsoft går ifrån Intel med Surface Laptop 3 framgår att datorn kan utrustas med upp till åtta kärnor – från AMD, som i nuläget endast har fyrkärniga för bärbara datorer.

29

Microsoft använder AMD-processorer för Surface Laptop 3

Den 2 oktober håller Microsoft evenemang för en ny generation Surface-enheter. Nu framgår att bolaget förbereder en ny bärbar dator, som blir först ut med processor från AMD.

21

Microsoft tillkännager Surface-event – äger rum den 2 oktober

Det är dags för ett nytt Surface-evenemang från Microsoft. På menyn väntas en bärbar hybriddator med kodnamnet "Centaurus", där en ny formfaktor med dubbla skärmar är huvudnumret.

21

Microsoft kan släppa skärm samt Surface-enheter med processorer från AMD

Microsoft uppges arbeta på en fristående skärm med modulär design för enkla komponentbyten. Samtidigt kan bolaget byta till AMD-processorer till följd av Intels kapacitetsbrist.

40

Microsoft avtäcker Surface Pro 6, Surface Studio 2 och Surface Laptop 2

Under ett evenemang presenterar Microsoft en trio uppdaterade datorer i Surface-familjen, där det genomgående temat är uppgraderade processorer.

22

Microsoft avtäcker nya Surface-produkter i oktober

I oktober håller Microsoft ett evenemang med fokus på varumärket Surface, och ett flertal nya produkter inom olika kategorier är att vänta.