#sfx

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

16

Silverstone breddar sortimentet av SFX‑nätdelar på CES 2016

Taiwanesiska Silverstone fortsätter satsa på den krympta formfaktorn SFX med två nya nätaggregat. Bland nyheterna syns en större fläktlösning samt fler anslutningsmöjligheter.

28

Lian Li utökar utbudet Mini ITX-chassin med PC-Q21

Taiwanesiska Lian Li utökar utbudet Mini ITX-chassin med PC-Q21, som trots en lådvolym på under nio liter har plats för dedikerade grafikkort och flera lagringsenheter.

6

Silverstone tar formfaktorn SFX-L till 700 W

För den som vill bygga ett kompakt prestandasystem tar Silverstone den förkrympta formfaktorn SFX-L till 700 W, och utrustar enheten med mer sofistikerad fläktstyrning än tidigare modeller.

30

Corsair satsar på nätdelar i SFX-format

Med krympta datorlådor behövs små nätdelar, och Corsair satsar på att ha modeller för alla lägen. Under Computex 2015 visar företaget upp en tidig SFX-prototyp.

63

Chieftec SFX-500GD-C och Silverstone SX500-LG – formfaktorn SFX-L anländer

Det nya formfaktorn SFX-L ska göra kompakta nätaggregat attraktiva tack vare en större och tystare fläktlösning. SweClockers testlabb får besök av två färska enheter från Chieftec och Silverstone enligt den nya standarden.

31

Silverstone SX600-G

Silverstone tar kompakt strömleverans till nya nivåer med nätaggregatet SX600-G, som är först i världen att nå 600 W med 80 Plus Gold-certifiering i den komprimerade formfaktorn SFX.

27

Be Quiet släpper SFX- och TFX-nätaggregat

För hembyggare och entusiaster av mindre datorbyggen släpper Be Quiet nätaggregatsserierna SFX Power 2 och TFX Power 2 med små formfaktorer och hög energieffektivitet.

43

Silverstone ST45SF-G – nätaggregat för SFX

Nätaggregatet Silverstone ST45SF-G följer formfaktorn SFX och erbjuder finesser som modulära kablar och 80 Plus Gold-märkning. Nu sätts nykomlingen på prov i SweClockers testlabb.