#pixel

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

52

Google lanserar Pixel 6 och Pixel 6 Pro

Med egenutvecklad systemkrets och mångårig erfarenhet inom maskininlärning går Google all-in med sjätte generationens Pixel.

63

Google direktsänder Pixel-evenemang

Det är Googles tur att fånga teknikfantasternas uppmärksamhet. Ikväll presenteras Pixel 6 och Pixel 6 Pro med egenutvecklad systemkrets.

21

Google håller Pixel-evenemang 19 oktober 

Om knappt två veckor lanseras Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro med bolagets egenutvecklade systemkrets Tensor.

39

Google smyglanserar mellanklassaren Pixel 5a

Ett tydligt släktskap med fjolårets Pixel 4a 5G genomsyrar det diskreta avtäckandet, där batteriet och ett yttre av metall är de största nyheterna.

27

Google egenutvecklade systemkrets Tensor gör debut i Pixel 6

I höst släpps Googles Pixel 6-telefon och med den gör Google Tensor debut. Tensor ska accelerera AI och maskininlärning med fokus på bildbearbetning.

64

Google Pixel 4a är mellanklasstelefon med kameran i fokus

Med pressad prislapp och avskalade funktioner presenterar nu sökmotorjätten Pixel 4a, men svenska spekulanter lär bli besvikna.

17

Googles mellanklasstelefon Pixel 4a avtäcks den 3 augusti

På en webbsida med latinsk text och pussel avslöjar Google ett avtäckningsdatum som av allt att döma gäller Pixel 4a.

32

Google Pixel 4 tittar fram i svenska butiken

Inför lanseringen av speltjänsten Stadia råkar Google visa den kompatibla telefonen Pixel 4 i svenska Google Store.

24

Oneplus dissar Google Pixel 4 på Twitter

I en tydlig gliring mot Google pekar Oneplus på att deras telefonskärmar körs i konstant 90 Hz, ett inlägg som försvann lika snabbt som det publicerades.

87

Det här är Google Pixel 4 och Pixel 4 XL

Som väntat avtäcktes Googles nya radarpar i Pixel 4-familjen. Paradnumren denna gång är 90 Hz-skärmar och radar-baserad kontrollmetod.

6

Google Pixel 4 lanseras den 15 oktober

Avtäckandet av Pixel 4 och andra nyheter i Googles produktutbud sker den 15 oktober. Utöver den nya telefonen är även nyheter inom det smarta hemmet och speltjänsten Stadia att vänta.

36

Google Pixel 4 och Oneplus 7T bestyckas med 90 Hz-skärmar

Både uppdaterade Oneplus 7T och Googles kommande Pixel 4 bestyckas med 90 Hz-skärmar, som av allt att döma ser ut att bli ny guldstandard inom framtida Android-telefoner i toppskiktet.

15

Google avslöjar Pixel 4 med dubbla kameror

Via sitt Twitter-konto publicerar Google en bild på sin kommande telefon Pixel 4, vilken ser ut att utrustas med dubbla kameror på enhetens baksida.

84

Google avtäcker Pixel 3 och Pixel 3 XL – lanseras inte i Sverige

Google presenterar två nya telefoner i Pixel-familjen, som bjuder på en rad mindre nyheter såsom större skärmar och snabbare systemkrets.

37

Google Pixel 3 avtäcks den 9 oktober

Den 9 oktober håller Google ett evenemang i New York, där de väntas avtäcka nästa generations Pixel-modeller.