Design

DSCF4118.jpeg

Låt oss börja med storleken. Detta är ett massivt headset, förmodligen det största jag någonsin sett. Därmed inte sagt att de bara lämpar sig för stora huvuden, men mer om det strax.

GSP 670 är konstruerad nästan helt i plast medan kåporna är täckta med fejkläder. Bågens insida mot huvudet sett är klädd i någon typ av mjukt canvastyg över stoppning. Plasten till trots ger det en premiumkänsla, vilket förmodligen har att göra med att detta headset är väldigt välbyggt. Den enda metall som går att hitta är de små länkarna som kopplar samman respektive hörlur med bågen.

DSCF4090.jpeg

Design är en smaksak, det vet vi alla om. Jag gillar inte denna designen. Headsetet är plottrigt med massa smådelar, vinklar, detaljer, nedsänkningar och upphöjningar. Design för designs skull, utan något syfte. Vissa kanske gillar utseendet, men jag tycker det ser ut som rekvisita från en Transformers-film.

DSCF4104.jpeg

Lyckligtvis har designen inte påverkat passformen. Detta headset sitter som en smäck. Det sitter hårt nog för att inte kännas som de ska åka av, men inte hårt nog för att bli obekvämt vid längre tids användande. Bandet över huvudet är brett och uppdelat i två rader stoppning som sprider ut eventuellt tryck.

DSCF4093.jpeg

Skulle du tycka att trycket över öronen är lite för hårt eller löst finns två reglage ovanpå bandet som kan justeras individuellt för att minska trycket. Väldigt smart! Justeringen av storlek på huvud har ett stort spann mellan största och minsta läget, och detta headset borde passa på i princip alla huvuden.

DSCF4111.jpeg

I kartongen medföljer en Micro USB-kabel, en liten dongel och en manual från helvetet.