Innan julledigheten tar vid och vargavintern börjar på riktigt bjuder vi på en tävling i samarbete med Seagate och Synology. Som en del av den pågående kampanjen "Run with the pack" ges SweClockers medlemmar chansen att kamma hem ett komplett NAS-paket innehållandes en Synology Diskstation DS218+ samt två Ironwolf-hårddiskar från Seagate med 4 TB lagringsutrymme vardera.

vinstprissssser.png

För att delta vill vi att du bidrar med ditt bästa vargylande. Yla som en varg och fånga det på film, helt enkelt! Till din hjälp har du exempelvideon nedan, där Jonas visar prov på sin inre Canis Lupus (ignorera vargkalsongerna). Bonuspoäng om ditt klipp innehåller fullmåne eller riktiga vargar som ylar tillbaka. Humor premieras i vanlig ordning.

Tävlingsvinst

#

Vinst

Värde

1

Synology DiskStation DS218+
2 st. Seagate Ironwolf HDD (4 TB)


Medlemmen som framför det bästa bidraget kammar hem ett komplett NAS-paket innehållande en Synology Diskstation DS218+ samt två stycken interna Ironwolf-hårddiskar från Seagate med 4 TB lagrinsutrymme vardera. Paketet finns även att köpa till rabatterat pris hos Inet.

Tävlingsregler

  • Spela in dig själv när du (eller en närstående) ylar som en varg.

  • Det är fritt fram att använda rekvisita eller att efterarbeta klippet för att skapa den ultimata vargkänslan.

  • Ladda upp ditt mästerverk på Youtube.

  • Visa upp ditt bidrag i diskussionstråden till den här artikeln för att vara med och tävla. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingen pågår till och med den 1 januari. Vinnarna utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Alla kan delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra funderingar.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska, om ingenting annat anges.

  • Genom att skicka in ditt bidrag ger du både SweClockers (Geeks AB) obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt använda, reproducera, anpassa och publicera verket.

  • SweClockers kan utan förvarning avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och tävlingsvillkor.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt inte anses hålla måttet. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Personuppgifter

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att SweClockers sparar dina personuppgifter i syfte att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers kan tyvärr inte svara på frågor om skatteregler.

Visa mer