Sony avtäcker Playstation 5 den 18 mars

Playstations chefsarkitekt Mark Cerny avtäcker fler detaljer om Playstation 5 den 18 mars, hack i häl på Xbox Series X.

Det har gått blott ett dygn sedan Microsoft lyfte på skynket för spelkonsolen Xbox Series X, en genomgång som avslöjade allt från specifikationer till de avancerade mjukvarulösningar som ska ta prestanda till nästa nivå. Hack i häl på detta meddelar Sony att företaget gör detsamma i en livesänd videosändning.

I ett Twitter-inlägg meddelar Sony att Playstations chefsarkitekt Mark Cerny, som lett utvecklingen av både Playstation 4 och Playstation 5, håller i presentationen. Enligt inlägget ger presentationen en djupare insikt i konsolens arkitektur och hur det kommer forma framtidens speltitlar.

Sony Playstation 5 avtäcks i morgon den 18 mars klockan 17:00 svensk tid. Videosändningen kan ses på Playstation-bloggen.

Vad hoppas på mest på med Playstation 5? Specifikationer som trumfar Xbox Series X eller är gameplay-demonstrationer av kommande titlar viktigare?

I butiken: SweClockers Logo Tee – Reapris 179 kronor!

Swec_gubbe_T.jpg

Den legendariska SweClockers-gubben! Denna högtidsklädsel passar bäst att använda på särskilt minnesvärda dagar, såsom grafikkortslanseringar, och bör likt andra värdesaker förvaras i kassaskåp.

Köp här!