Microsoft håller Xbox-evenemang till natten

Vid midnatt presenterar Microsoft nyheter för Xbox. Till agendan för kvällen återfinns den strömmande speltjänsten Project Xcloud och prenumerationstjänsten Xbox Game Pass.

Idag, tisdagen den 24 september, är en nyhetens dag för konsolspelare. Klockan 22:00 avtäcker Sony fler detaljer om den efterlängtade stortiteln The Last of Us Part II, och blott två timmar senare håller Microsoft ett Xbox-event där ett flertal nyheter ska avhandlas.

I ett inlägg på Xbox-divisionens Twitter-konto meddelar företaget att videoserien Inside Xbox återvänder med ett "explosivt" avsnitt. Nattens avsnitt ska enligt inlägget presentera stora nyheter för den strömmande speltjänsten Project Xcloud samt prenumerationstjänsten Xbox Game Pass. Spelet Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint ska också få en stund i rampljuset.

Inlägget avslutas med att mer ska avtäckas under sändningen, utan vidare detaljer. Detta har lett till viss spekulation om att Microsoft kan komma att presentera fler detaljer om nästa generations spelkonsol Xbox Scarlett.

Inside Xbox-evenemanget går av stapeln vid midnatt i natt svensk tid. Evenemanget kommer livesändas på Microsofts videotjänst Mixer men ska även kunna ses på företagets kanaler på Youtube, Twitch, Twitter och Facebook.

Läs mer om Microsoft Xbox:

I butiken: Bag of Gaben

En stenhård tygpåse för sanna spelfantaster, som helt och fullt är värdig att transportera guldklimparna i spelsamlingen till valfri destination.

Köp här!