Bykski lanserar första vattenblocket för AMD Radeon VII

För de som vill byta ut originalkylaren på Radeon VII och istället köra vattenkylt släpps nu det första vattenblocket för modellen, vilket kommer från tillverkaren Bykski.

Under årets CES-mässa överraskade AMD genom att avtäcka ett helt nytt grafikkort med namnet Radeon VII. När grafikkortet testades av SweClockers en månad senare konstaterades det att det hade god spelprestanda, men intrycket drogs ned något av den höga ljudnivån.

Nu lanseras det första heltäckande vattenblocket för Radeon VII, signerat den kinesiska tillverkaren Bykski. Vattenblocket är tillverkat i elektropläterad koppar, vilket enligt tillverkaren ska förhindra oxidering och förlänga livstiden. Det genomskinliga akrylblocket täcker hela kretskortet, medan vattenblocket i sig endast täcker mittdelen då det är där värmen samlas.

radeon-vii-wb.JPG
radeon-vii-wb2.JPG
radeon-vii-wb3.JPG

Den genomskinliga ovansidan ackompanjeras av adresserbar RGB-belysning i form av nio stycken lysdioder. Det innebär att den kan anpassas av användaren och går även att synkronisera med de olika tillverkarnas ekosystem, som Asus Aura Sync och MSI Mystic RGB.

Vattenblocket lanseras den 25 mars och har en prislapp på 139,99 USD. Det motsvarar 1 600 kronor inklusive moms.

Läs mer om AMD Radeon VII: