När Cooler Master presenterade konceptet Mastercase stod möjligheten att byta ut allehanda delar mot andra i fokus. Det blev dock ingen helmodulär historia som bolaget först gav sken om under sitt tillkännagivande på Computex 2016, någonting som däremot är fallet med Aerocools senaste kreation.

Aerocool Dream Box är inget regelrätt chassi, utan ett byggsats i 118 delar som i första rummet är tänkt för att bygga en datorlåda. För ändamålet skickar bolaget med PC-orienterade komponenter som diverse anslutningar, monteringsdetaljer för moderkort samt nätaggregat.

Därtill ingår en manual som beskriver tillvägagångssättet vid montering, samt går igenom tre olika chassikonstruktioner. Aerocool lyfter också fram möjligheten att bygga ihop fler byggsatser för större chassin. Aluminiumdelarna är enligt utsago tillräckligt stabila för att också lämpa sig även för att bygga ihop till andra saker, som till exempel ett bord eller en rejäl klädhängare.

Aerocool Dream Box släpps idag för 134,90 euro, motsvarande cirka 1 250 kronor. När och om byggsatsen kommer till Sverige är ännu inte känt.