Inlägg

Inlägg som rustylefty har skrivit i forumet
Av rustylefty

1400 + frakt erbjuder jag

Av rustylefty

Har du testat och bytt kylare? Eventuella resultat?
Vore intressant att bygga på nåt block i loopen på S36 om det gör någon markant skillnad.

Av rustylefty

Intressant. Jag slog även till på hörlurarna från Dustin. Dock glappar ljudet (3,5mm) i vissa enheter jag har här hemma. Hade testat M50 innan (ej S som Dustin säljer men i stort sett exakt samma produkt, sladden skiljer) och den har fungerat klockrent. Kontaktade dem idag idag och bad om att få skicka tillbaka den och se mig efter en annan produkt. Hoppas det går bra för när de kommer testa hörluren så kommer det säkert funka hos dem....
Kommer se mig efter en annan produkt då jag tyckte att de isolerade för mkt när man satt i Skype etc tyvärr för jeesus vilket ljud för de pengarna samt kvalitet. Well, nu var ju kontakten halvkass i mitt fall men. Kan rekommendera denna produkt hårt för dessa pengar men som sagt det är en monitorlur och de isolerar väldigt mkt och varma öron Min röst lät som en resonanslåda när jag pratade i Skype men det är säkert inte lika jobbigt för alla.

Av rustylefty

Tidsintervallerna du nämner är myter. Det är något folk har läst/hört och tycker att det "funkar bra".
Vet inte om syftar angående laddning vid första gången, annars är det en vanlig sed att man skall ladda mobilen x antal timmar alternativt fullt första gången innan användning. Lets face it - det är inget *måste* om man tänker lite logiskt, det där batteriet har använts och testats innan du lägger händerna på mobilen första gången. Dock är det inte alltid fulladdat när det skeppas för att det kostar "onödig" tid/pengar för tillverkarna.
Anledningen till att det står så ofta i manualer är för att mobilen i sig kan ha legat i kartongen ett tag efter att den tillverkades från att någon faktiskt har köpt den och öppnat kartongen. Därför för att undvika helt onödiga konsumentärenden i stil som "min telefon fungerar inte", "min telefon är död" etc etc.. Det finns folk till allt.

Ladda mer än 100% finns ingen vits med då som du säger, 100% är max. Men och andra sidan så gör det inget heller om du har laddaren i mobilen därefter då laddaren (från de legitimerade tillverkarna) avslutar laddningen när mobilen 100%. Superbilliga laddare från Ebay and what not kan "överladda" och det kan direkt/indirekt vara skadligt för telefonen.

En generell regel gällande batterier är att ett batteri mår som allra bäst när det får motioneras och att de aldrig skall bli helt urladdade (0 %), det vill säga att det inte skall vara 100% hela tiden utan tex x-100% (där x är större än 0). Ju fler celler som används desto bättre. Men, iom att en mobil är relativ vital för en person i jobbet/fritiden så att ha en mobil 100% (läs: en laddad mobil helt enkelt) är viktigare att "motionera den" och vips så är du utan ström (läs: batteri) för att du inte hade möjlighet att ladda den som du beräknat.
Gör inget krångligare än vad det är.

Av rustylefty

"Testa WiMP HiFi i 24 Timmar", kostar det sen och i så fall hur mycket? Låter oerhört lockande att streama FLAC, skall testa det vid tillfälle. Betalar idag för Spotify Premium. Nog för att det går att bocka i 320kbps så upplever jag musiken väldigt variendande.
Hur är utbudet WiMP? Finns det någon bra app elr liknande så man kan streama smidigt via mobilen? För det gör jag oerhört mycket.

Cheers

Av rustylefty

Är det någon som har testat ifall alla knapparna på controltalken på beats by dre fungerar med One X? Vet att den stödjer beats audio, speccen kan jag läsa oxå men inte sett konkret någonstans ifall controltalk fungerar ypperligt (läs: alla knapparna).
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=687146

Av rustylefty

roosterx,

har du testat själv alternativt sett tester på hur ditt system behandlar 23,976p ? lite av en dealbreaker känner jag till viss mån då jag har en bildvisare som behandlar "24p" perfekt samt vill ha hårdvara som kan prestera det (elr nästintill) utan några större synbara lagg.

Av rustylefty

Enkel fråga får enkelt svar. Släng ut D-linken, köp en Linksys - Klart.

Av rustylefty

Samma här. Beställde från Dustin strax efter lunch så jag hoppas att jag verkligen får den imorn.

Ang det i tråden längre upp att den inte skulle klara 1080p. Detta tog jag inte hårt på då det låter riktigt orimligt. Men, givetvis finns det konstiga problem. Kommer inte ihåg exakt men var det inte via VGA han körde. Kan ju va så att skärmen presterar mycket bättre över digital signal, låter inte helt orimligt.
VGA is yesterday.

Av rustylefty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zax
Och duger moderkortets inbyggda ljud, eller bör jag köpa ett riktigt ljudkort?

Om du ska koppla din HTPC till en riktig hemmabioanläggning så kan du dra en coaxial-/digitalkabel från plankan (om den har någon sådan utgång) till receivern. Då är det DAC:en i receivern som sköter kodandet. På så vis slipper du att köpa ett dyrt ljudkort och spar en slant där. Beror helt på hur du kopplar ljudet från datorn och till vad.. Det besvarar på om du ska/behöver tjacka ett grymt ljudkort eller ej. Personligen tycker jag att det blir en satans skillnad mellan integrerade ljudkort och bra ljudkort, men behöver man inget så behöver man inget. Beror på hur man tänkt koppla som sagt..