Inlägg

Inlägg som Taft har skrivit i forumet
Av Taft

Det går att logga in på någon annans Experience och aktivera spelet. Sedan loggar personen tillbaka och spela. Har själv gjort så tidigare och det fungerar galant.

Av Taft
Av Taft

Hej!
Det måste vara 1080? Och inte 1070 eller 1080?

Av Taft
Av Taft
Skrivet av -=Mr_B=-:

Låter underligt. Är den inte igång, finns det inget som kan kör ett script. Är den faktiskt avstängd så är det enda som ska fungera, att man bryter strömmen, och slår på ström igen, tror jag. Däremot kan man ju trigga sleep, och väcka den från sleep, hur många gånger som helst via script, och event. Fast då är man tillbaks vid att om någon bryter strömmen så riskerar man att få ett korrupt SD kort. Risken ska vara minimal, men ändå...

Kör NesPi skalet och när jag trycker på 3.5mm knappen så scripta den och stänger av. Sen kan man bara trycka på av ON knappen som sitter på skalet. Starta så är det ON knappen. Den kombination använder jag. Praktiskt då man behöver inte gå in på settings och stänger av via den.

Av Taft

Jag använder en knapp som pluggar in i 3.5mm ingång. När jag klickar (trycker) så går en script igång och stänger av den. Trycker jag när den är av så går en script igång så den startar. Fungerar hur bra som helst.

Av Taft

Tror vi måste skicka in läppbalsam för att återfukta läppar till våra kära panel

Av Taft
Skrivet av inquam:

Vilken variant av spelet är det?

Standard version?

Av Taft

Backlight har ingenting med skärmen att göra. Även om han köper en komplett skärm så kommer den inte att lysa upp. Backlight sitter just under kameran där man lossar 3 kablar för lcd. Den har förmodligen gått sönder.

Av Taft
Skrivet av Gtoxed:

Skaffa en galaxy note 8 eller Galaxy S8, Apples iphones är så utdaterade tekniskt sett. du kommer få mycket mer prestanda och bättre av allt om du kör på samsung istället. get with the future!

Man måste ändå applådera till dem för A chipset. Den är överlägset vad Snapdragon är. Åh andra sidan så är det bara iphone den behöver optimera sig till.

Av Taft

Ja fortfarande ingenting idag. Och inget svar heller. Verkar bara ha försvunnit i den tomma intet. Hoppas han tycker att det är värt att bli polisanmäld. Betalade med Swish så det står ju vem det är. Polisen kanske inte gör så mycket men det känns i alla fall bra att göra en anmälan.

Av Taft

Sjukt sugen! Blir nog att förtidspensionera min 7 plus. Har använt Android sedan smartphone tiden men har bestämt mig för att byta till iPhone just för att prova iOS. Så länge jag slipper använda iTunes så är jag mer än nöjd så länge. Är mätt på Android just nu så det blir iPhone ett tag framöver till.

Av Taft
Skrivet av PuMaH:

Visst är det dåligt att säljaren inte svarar, men jag tycker ju att du är väl dramatisk också. Skriver att allt är kört när det har gått en vecka.
Man har ansvar som säljare, ja, men det finns faktiskt saker som är viktigare i livet än att skicka datorprylar. Själv sålde jag en grej här på forumet och köparen skickade SMS om att jag hade blåst honom 2 dagar efter att budgivningen var slut när jag under dessa dagar hade kommit från jobbet efter att posten stängt.

Ta det lugnt.

Jah har ju som sagt aldrig fått vänta i en hel vecka på att få en vara som skickas som brev. Ja det finns viktigare saker att göra, jag köpte den för att göra en present till min bror men de är en annan femma. Det enda jag frågade honom va att jag inte fått min varan ännu. Tycker du det är mycket begär att man bara vill ha ett svar? När man sedan skickar fler sms och undrar vad det är som står till? Och även mejl här på SWEC.

Jag har tålamod att vänta om man som säljare åtminstone ger köparen uppdatering. De gör i alla fall jag när jag säljer på Tradera eller här. Har över 300 omdömen med bara positiv. Som sagt vi alla gör på olika sätt men vill man vara en god människa så lurar man inte andra.

Av Taft

Har nog aldrig väntat så länge, i så fall är de här första gången. Gör ju inte saken bättre att han inte svara mig. Har skickat 4-5 sms utan några livstecken. Så pass gammal användare, hade högra tankar om såna nen tydligen spelar det ingen roll. Bäst jag inte ser han annonsera nåt, då j*klar.

Av Taft
Skrivet av lasseTM:

Testat att ringa från ett annat nummer eller kanske dolt?
Skriv en rad i marknadsreferenser om säljaren om du inte redan gjort det, får du prylarna mot förmodan kan du ju alltid ändra det senare.

Antar att det gäller en rpi 3.
Power säljer dem nu för nästan samma pris som du skulle köpa den för https://www.power.se/datorkomponenter/moderkort/raspberry-pi-...
Set hjälper ju inte att få dina pengar tillbaka men du får en ny rpi3 iaf.

Ska göra de ikväll när jag sitter vid datorn. Ska även ringa till polisen och anmäl detta.
Har aldrig köpt från Power, eller hört talas om dom. Men priset såg ju bra ut.

Av Taft

Uppdatering: ingenting, så är det kört nu

Av Taft

Hej alla, tack ock bockar för synpunkter. Fick ingen kvitto eller bekräftelse att den är skickad överhuvudtaget. Oftast så får man e-post av posten att man har nåt på väg mot en.

Javisst, det kan ha hänt honom något men så säljare säger att han har skickat den i torsdag förra vecka innan tömning av brevlådan så tycker jag att den skulle ha dykt upp. Köpt och sålt flera gånger och förseningar? Ja det förkommer men kanske en dag eller så. Här uppe känner alla varandra, posten har aldrig mosat eller mördat mina paketet (har säkert haft tur).

Kan man verkligen begära pengar tillbaka när man har betalat med Swish? Jag tycker i alla fall att säljare skulle ha hört av sig när jag ändå har skrivit sms till honom. Har inte prova att ringa men så lång ska jag väl inte behöva gå. Säljare man något så ska man väl ändå skicka. Det var ingen större summa men tillräcklig för att jag ska bli förbannad då det är tänkt som en present till min bror.

Absolut Jonas, jag avvaktar till fredag.

Av Taft
Skrivet av TheMuffinMan:

Har han varit aktiv här på forumet?

När jag tittar på hans profil så har han inte besökt sidan sen han svarade mig att han skulle skicka den. Men jag har hans mobilnummer som jag använde till att Swisha han. Svara inte där heller.

Av Taft

Uppdatering: Ingenting idag heller, och ingen svar från säljare heller.

Av Taft
Skrivet av Jonny Myran:

Kolla efter honom i denna tråd http://www.sweclockers.com/forum/trad/1079311-sweclockers-mar...

Bara att skriva i användarnamnet i fältet "sök i tråden"

Finns 1 omdömen och då är han köper och inte säljare. Aja bara vänta veckan ut antar jag. Har aldrig haft strul med posten här uppe i norr. Under hela mitt liv har jag aldrig tappat bort paket eller brev, hänt en gång men då var det från ebay.